Dnevni horoskop za 21. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop 21.december 2019

Razmislite danes o tem, kaj ste do sedaj naredili za to da postanete kar želite postati in kaj ste v bodoče pripravljeni narediti za to.

Ob 13.57 preide luna v znamenje škorpijona

Luna v škorpijonu

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja.

”Vse, kar je vredno imeti, je vredno tudi deliti.”

Sri Chinmoy

Rojstva na današnji dan:

Josip Ipavec, slovenski zdravnik, skladatelj
Jane Fonda, ameriška filmska in televizijska igralka, politična aktivistka
Frank Zappa, ameriški skladatelj, kitarist
Chris Evert, ameriška tenisačica
Karmen Stavec, slovenska pevka zabavne glasbe

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Potrebujete več počitka. Pišite, naj se izpišejo vaša čustva, zapišite si, kaj se vam je sanjalo ali zgodilo v zadnjem času. Tako boste dosegli umirjenost in boljše počutje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Življenje prinaša danes več miru. Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in prijetni, kar vas bo razveselilo. Delovali boste počasi, a zelo premišljeno, zato se ne bojte za napredek.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da se premaknete naprej, po drugi pa nimate energije, ukvarjati se s čisto rutinskimi zadevami. Nekdo vas bo navdušil in počasi osvojil.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Znanec vam je veliko bolj pri srcu, kot si želite priznati. Vsak začetek je težak, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla v ljubezenske vibracije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne najdete pravega načina z osebo, ki vam je še vedno naklonjena, morda tudi zaradi težav in dvomov, ki jih imate sami. Vsaj glede dogovora se držite tistega, kar ste obljubili in ne pretiravajte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Na področju dela vas bodo navdušili za nove, bolj ustvarjalne zamisli. Pripravljeni ste in si želite še veliko drugih stvari, posebno ljubezenskih dogajanj in svežih poznanstev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste utrujeni, čeprav potrebujete le nekaj počitka, da bi se odpočili in nadaljevali v svoji smeri. Priznati si morate, da je za vami nekaj zelo napornih obveznosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes vas zagotovo nič ne ustavi, pomembno zadevo boste opravili na najboljši možen način in zato se boste z veseljem vsem, ki so vas v preteklih dneh ovirali, nasmejali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste sicer diplomatski, toda na trenutke tudi nepotrpežljivi. Počutite se utrujeno, za to so krive tudi nedorečenosti v zasebnem ljubezenskem odnosu, ki vas vznemirjajo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Intenzivnost dogajanja vas lahko nekoliko zmede in vam prinese nepričakovane spremembe. V finančnih zadevah bodo ideje zelo zanimive in dolgoročno tudi izvedljive.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z znancem ne razmišljata enako in zato bo pot do dogovora zelo dolga in naporna. Z denarjem bodite bolj previdni, saj se vam določene zadeve malce komplicirajo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes bo marsikoga zanimalo vaše mnenje, telefon bo pogosteje brnel in veliko idej se bo porodilo v vaših mislih. Izkoristite simpatične vibracije današnjega dne v svoj prid.