Dnevni horoskop za 19. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 19.cecember 2019

Naredite danes korak! Dokler se ne boste odločili soočiti se s sabo, se boste, vrteli v zaključenem začaranem krogu brez izhoda.

Ob 5.57 nastopi Zadnji krajec

Luna – Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Zelo učinkovito bo čiščenje z glino ali algami. Največ zase pa boste danes naredili, če boste obiskali savno. Končno se lahko z njegovo pomočjo znebite balasta, ki vas utesnjuje.

Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti.

Ob 11.04 preide luna v znamenje tehtnice

Luna v tehtnici

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto.

”V ljubezni je seme naše rasti. Bolj ko ljubimo, bližje smo duhovni izkušnji.”

Paulo Coelho

Rojstva na današnji dan:

Anton Lajovic, slovenski skladatelj
Jošida Isoja, japonski arhitekt
Vasja Pirc, slovenski šahovski velemojster
Édith Piaf, francoska pevka
Karel Destovnik Kajuh, slovenski pesnik
Božo Šprajc, slovenski filmski režiser
Alberto Tomba, italijanski alpski smučar

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes ne boste dovolj spretni, zato preložite nekaj pomembnih opravkov oziroma čim prej preverite morebitne napake, ki vas lahko tokrat žal drago stanejo. Pazite tudi na besede!
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nečesa ne obvladate dovolj dobro, da bi se lahko javno izpostavili. To vas lahko danes obremeni, saj nikakor ne morete rešiti zadeve natanko tako, kot ste si pred kratkim zastavili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poglobitev in umiritev, ki prihajata v današnjem dnevu vas bosta rešili pred nesporazumi. Napetosti v odnosih se umirjajo. Stik z najboljšim prijateljem lahko močno izboljša počutje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Planeti vam bodo danes naklonjeni in prav kmalu prihaja nekaj novih informacij, ki vam bodo pomagale glede pomembne odločitve. Danes boste nekoliko bolj zapravljivi kot običajno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odzivajte se po občutku, saj ste končno na dobri poti. Ustvarjate si pozitivne okoliščine, posebno če se vam obeta nova služba ali zanimivo poznanstvo. Poigrali se boste in seveda zmagali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Preveč boste po nepotrebnem obremenjeni zaradi zadeve, ki si ne zasluži toliko pozornosti. Nekomu ne zaupate najbolj, sicer to ni nič takšnega, česar ne bi mogli prebroditi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko misli in veliko notranje napetosti bo danes obarvalo vaše življenje. Povejte ljubljeni osebi vse, kar se dogaja v vas in s tem omogočite možnost za poglobitev odnosa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na področju dela se boste močno zmedli, toda k sreči gre za zadevo, ki v vašem življenju nima bistvenega pomena. Pazljivo prisluhnite, saj boste le tako vedeli, kako nadaljevati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čutite, da držite vse glavne adute v svojih rokah, tudi glede poslovnih projektov, kar vas bo napolnilo z optimizmom. Pogumni boste in to vas vsekakor vodi v pravo smer.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Previdni bodite danes v medsebojnih odnosih, saj imate že nekaj časa občutek, da vas preveč silijo v nekaj, kar vam ni všeč. Pri številnih stvareh ste še neodločni, le v ljubezni točno veste, kaj si želite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prijatelji se bodo danes spomnili na vas, veliko bo dogajanja, ter zanimivih pogovorov. Lahkotno, zabavno in objektivno se boste pomikali proti svojim zastavljenim ciljem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Lep in umirjen dan je pred vami. Luna vam prinaša mir in zadovoljstvo. Prihaja veliko veselja z ljudmi, ki so vam blizu. Povečana bo tudi želja po druženju s simpatično osebo nasprotnega spola.