Dnevni horoskop za 18. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

V današnjem dnevu boste začutili celostno zavedanje, ter znali poiskati ravnovesje kljub stresu, ki se bo kopičil. Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Vas zanima kako se ujamete z drugimi astrološkimi znamenji? Preverite: Ljubezensko ujemanje.

Rojstva na današnji dan:

Andrej Smole, slovenski zbiratelj ljudskih pesmi, mecen, prevajalec
Gregor Strniša, slovenski pesnik, dramatik
Alan Bartlett Shepard mlajši, ameriški astronavt
Aleksander Mežek, slovenski kantavtor in pevec
Marjana Moškrič, slovenska pisateljica in knjižničarka

1969 – Apollo 12 kot drugo plovilo s človeško posadko pristane na Luni

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Družinski član bo na vaši strani, toda on žal ne bere vaših misli. Zato si lahko pomagate le sami, bodite pri tem kar se da direktni. Odločite se, kaj je resnično vredno tega, da bi vztrajali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Svobodna misel, ki jo imate v glavi že nekaj časa, vas bo danes za nekaj trenutkov močno presenetila. Na dan bo privrelo nezadovoljstvo in tudi ljubosumje, ki se ju poskusite znebiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sporočila, ki jih boste dobili danes, se bodo navezovala na prijetne novice, ki bodo povezane z vašimi prijatelji. Poglobite se v vprašanje, ki vam ga bodo danes izpostavili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nova priložnost vam bo zelo všeč. Dobili boste tisto, kar potrebujete, tudi v službi. Prihaja odlična priložnost, da ste v središču pozornosti in da prodrete počasi naprej.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Določena informacija bo prišla izredno pozno, toda tudi to je bolje, kot da se nihče sploh ne bi zmenil za vas. V določenem odnosu bi morali pokazati, da ste pametnejši, zato se prilagodite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Pazite glede stroškov in se dogovorite. Ne bodite med najbolj počasnimi, ker gre za nekaj, kar vas pri drugih najbolj moti. Pri rekreaciji in športu zaščitite svoje telo, da ne pride do težav.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razmišljanje o preteklosti vam ne bo koristilo, le poslabšalo bo določene situacije in v vas vzbudilo nekaj zelo čudnih dvomov, še posebej zvečer, ko se boste predajali notranjim vzgibom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nečesa ne znate najboljše oceniti in jezni, morda tudi preveč trmasti, vztrajate tudi tam, kjer bi morali počakati na druge. Popazite na zdravje, preveč se prilagajate okolici.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne vračajte se v preteklost, saj so tam le grenki spomini. Priporoča se vam nekaj več potrpežljivosti, čeprav se še vedno ne strinjate z vsemi izjavami in izbirami odgovori.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dan bo bolj naporne narave, saj bodo v ospredju predvsem čustva, razum pa boste potisnili v ozadje. Izredno dobro organizirani pa se boste z lahkoto soočali s službenimi nalogami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vzemite si več časa za prijateljske odnose in tiste stvari, ki vam veliko pomenijo. Pomagali vam bodo, ko bo vse potekalo povsem drugače od tistega, kar ste si vi zamislili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu boste pokazali, da so vam všeč tisti, ki predlagajo kaj spontanega razigranega. Ne morete več prenašati zakoreninjenih vzorcev, dogodkov in obrazov.