Dnevni horoskop za 18. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 18. februar, kaj pravi horoskop danes?

Dnevni horoskop za 18. februar 2020, astrološka napoved. Preverite napoved za vaše zodiakalno znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Prepričani boste, da še ni čas, vendar vas bo energija današnjega dne ves čas iz ozadja opominjala, da se lahko premaknete.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

ob 11.36 preide luna v znamenje kozoroga

Luna v kozorogu

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Danes je zaradi zemeljskih energij lune priporočljiv obisk savne, da iz telesa odplaknete vse strupe in odpadne snovi. To bo tudi krepilo vaš tudi imunski sistem. Svojemu telesu privoščite intenzivno nego.

Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

Rojstva na današnji dan:

Bojan Štih, slovenski pisatelj, publicist
Yoko Ono, japonska umetnica
John Joseph Travolta, ameriški filmski igralec
Andre Romel Young – Dr.Dre, ameriški raper
Urška Hrovat, slovenska alpska smučarka

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pod vplivom določenih novic se boste dopoldne, ko bo luna še v strelcu hitro odločili, kaj in kako. V ljubezni ste lahko mirni, saj so čustva obojestranska, tudi ljubosumje se umika iz obzorja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Niste najbolj prepričani, kako se odločiti, svojih težav pa ne želite deliti s partnerjem ali prijateljem. Pogovorite se in nekdo vam bo zagotovo olajšal odločitev, ki vas bo končno razbremenila.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dopoldan, ko bo luna še v strelcu prihajajo optimizem, velikopoteznost in lagodje. Po drugi strani luna v znamenju kozoroga popoldne prinaša nekaj zmede v vsakodnevno življenje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite bolj diplomatski, da ne bodo posledice določene situacije še bolj neprijetne. Ko pa si boste zaželeli družbe, bo manjši nesporazum povzročil, da se boste počutili osamljeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dopoldne, ko bo luna še v strelcu, bodo aduti v vaših rokah in lahko naredite tudi kakšen drznejši korak, posebno z osebo, ki jo že nekaj časa opazujete. Odnosi z družino se bodo počasi izboljšali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Popoldne, ko se bo luna zavihtela v kozoroga boste v negotovosti, kaj storiti s povabilom prijatelja. Prav ta dvom in slabše počutje bo dober razlog za zavrnitev povabila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes se boste soočali se s finančnimi težavami. Glede na to, da resno potrebujete pomoč, je čas, da se nehate sprenevedati in na stanje pogledate bolj realno. Zaupajte notranjim občutkom in lažje bo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Popoldan, ko se bo vse skupaj z luno v kozorogu stabiliziralo, se vam bo ponudila priložnost, katere razvoj bo popolnoma odvisen od vas samih. Če želite, da se poznanstvo razvije v kaj več, se odzovite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Glede uradnih zadev bi bilo smiselno počakati, do popoldneva, ko boste z luno v kozorogu veliko bolj zbrani. Ne sprenevedajte se, temveč storite čim prej nekaj konkretnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zelo boste dopoldne, ko bo luna še v strelcu nezadovoljni z delom in čas je, da se o tem pogovorite s sodelavci, če je potrebno, pa tudi z nadrejenim. Izkoristite večer za razreševanje problemov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes ne bo prisotnih toliko napetosti bo kot v preteklih dneh. Pazite na zdravje, ukvarjajte se z rekreacijo. Privlači vas nekaj, kar je od vas oddaljeno, drugačno od povprečja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobrih novic, ki jih že nestrpno pričakujete zaradi določenih zastojev še vedno ne bo. Ne bi se radi zaleteli, morate pustiti času čas. Morda ste preveč obremenjeni s slabimi izkušnjami.