Dnevni horoskop za 17. november 2019

Dnevni horoskop - horoskop.si
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Energije današnjega dne vas varno vodijo brezskrbnemu življenju nasproti, zato jih sprejmite z odprtimi rokami. Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Ob 22.57 preide luna v znamenje leva.

Luna v znamenju leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi, na pojedino boste z veseljem tudi koga povabili.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Otrok lahko odraslo osebo nauči tri stvari, kako biti srečen brez razloga, kako biti vedno zaposlen in kako iskati tisto, kar si želite s celim svojim bitjem.

Paulo Coelho

Rojstva na današnji dan:

Andrej Perlah, slovenski matematik, astronom, astrolog, zdravnik
Fran Albreht, slovenski pesnik, prevajalec, publicist († 1963)
Martin Scorsese, ameriški filmski režiser in igralec
Danny DeVito, ameriški filmski igralec
Rem Koolhaas, nizozemski arhitekt, urbanist

1970 – na Luni pristane sovjetsko plovilo Luna 17, ki pripelje vozilo Lunohod 1

 

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihajajo prijetna druženja in veliko zanimive akcije. Pot do ljubljene osebe se bo odvijala skozi skupno sproščeno druženje, vendar tudi znotraj družbe pokažite zanimanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Imate veliko energije, vendar jo narobe usmerjate v stvari, ki niso pomembne. Nekoga morate enostavno sprejeti takšnega, kot je. Vaše pritoževanje je lahko danes zelo moteče.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Med vsemi klici in sporočili morda še ne bo tistega, ki se ga veselite. Ne odlašajte, ko se bo treba znova pogovoriti o zadevah, ki se odvijajo drugače od pričakovanj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste strastni in nasploh čutni, kar boste vezani z lahkoto izrazili. Samski pa boste iskali osebo, ki bi ji pokazali svoja čustva, vendar boste vedno znova presenečeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Negativnost in občutljivost se bosta pojavljali ves dan, vendar vam bo uspelo, da se iztrgate iz njunih rok in se usmerite proti dobri volji in prijetnim občutkom, ki prihajajo zvečer.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Zaustavite svoje misli in se približajte bistvenim zadevam, ki so lahko v današnjem dnevu ključnega pomena za vaš osebni razvoj. Tudi odnosi bodo danes urejeni in stabilni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nedelja bo povezana z delom. Poiščite vse pomembne podatke, projekte in prebrskajte po nekdanjih nalogah. Na čustvenem področju bi se morali izogniti ljubosumju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub pesimističnim ljudem v vaši bližini, boste danes poiskali dovolj energije, da jih motivirate k pozitivnemu razmišljanju in smehu, ki bo nalezljiv za vse v bližini.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes ne bo dovolj časa, da se posvetite vsemu, kar bi želeli postoriti. Ne nalagajte si dodatnih obveznosti. Ste izredno nestrpni, s tem ogrožate svoj dragoceni mir.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nedelja bo zanimiva. Znebite se določenih zadržkov, ker je napočil čas, da pokažete, kaj veljate. Posebno, če si želite kaj novega v ljubezni in se sprašujete, ali bi se zbližali z znancem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Navaditi se morate, da ne morete vsega sami, preprosto se morate tudi prikloniti, čeprav ne gre zlahka. Previdno saj bo samske zmedla izredno odločna in samovšečna oseba.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Utrujeni od celega tedna, si boste v današnjem dnevu privoščili nekaj počitka in sprostitve v pravem pomenu. Družba vam danes ne bo najbolj ugajala, zato se boste zapirali v svoje sanje.