Dnevni horoskop za 16. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Strahovi, povezani s skrbjo, občutek ogroženosti, nezaupanje, nervoza, nespečnost in nemir, se vas danes ne bodo dotaknili, saj boste sigurni vase. Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Povej srcu, da je strah pred trpljenjem hujši od trpljenja samega. Nobeno srce ni nikoli trpelo kadar je šlo za svojimi sanjami.

Paulo Coelho

Rojstva na današnji dan:

Mile Klopčič, slovenski pesnik
Duša Počkaj, slovenska gledališka in filmska igralka
Franci Zagoričnik, slovenski pesnik, prevajalec
Robert Nozick, ameriški filozof

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Občutek boste imeli, da ste se znašli v zoprni situaciji, ki diši po zapletu. Vendar se ne bojte, kajti kmalu boste ponovno ujeli svoj ritem, z vsemi starimi in novimi idejami vred.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čas je, da počasi pretrgate vezi z nekom, ki ste ga nekoč občudovali, sedaj pa vas močno vznemirja. Sami sprejmite odgovornost in vzemite usodo v svoje roke.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Uživate v tem, da pripovedujete o svojih dogodivščinah. Bodite bolj odločni tudi pri dejanjih. Najprej se odpravite na krajšo pot, potem si lahko privoščite nekaj počitka.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Toliko časa boste obračali besede, da jih boste zakomplicirali. Nekatere stvari so čisto preproste, zato ne iščite globljega smisla. Raje vse skupaj rešujte na enostaven način.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijatelj vas bo s svojim pristopom popolnoma razorožil. Medsebojni odnosi bodo v ospredju, to vam trenutno kar ugaja, da se vam ni treba ukvarjati s preveč čustvenimi vprašanji.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Čaka vas nekaj izjemno prijetnih doživetij v zasebnem življenju, kar bo zelo spodbudno vplivalo na razvoj poslovnih zadev, zato se jim boste še bolj z užitkom predajali. Pričakujte uspeh!
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite se za trenutek umakniti iz napetega ozračja, ne kljubujte tistim, ki so bolj odločni. Potrebovali boste veliko časa, da si naberete nove moči za prebiranje literature.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Niste povsem prepričani, ali vam bo v določeni situaciji uspelo, zato nadaljujte počasi in previdno, postopoma, saj vas čaka tudi nekaj manjših ovir. Naj vas ne ustavijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poiščite osebo, ki vam je vedno stala ob strani. Rezultati napredka na osebnem področju so v fazi, ki vam ustreza in vas poganja naprej. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Simpatična oseba lahko popestri vaš čas, le dovoliti si morate in se sprostiti. Samski se boste podali novim vznemirljivim dogodivščinam naproti, brez dvomov in bremen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bodite vztrajni, vendar si ne privoščite velikega finančnega tveganja, izogibajte se hitremu in prelahkemu zaslužku in ljudi, ki vas bodo prepričevali. Družabno življenje bo sproščeno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čutili boste občasno pomanjkanje volje za učenje in prebiranje literature. To ni nič slabega, če boste razumeli, kaj se dogaja in skušali kasneje vse skupaj skrbno nadoknaditi.