Dnevni horoskop za 16. december 2019

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde za danes?

V današnjem dnevu pričakujte dobro psihično počutje, moč srca, živahnost, pogum in optimizem. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

LUNA JE V ZNAMENJU LEVA

Luna v znamenju leva – Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo.

Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.

”V vsem neredu je skrivni red.”

Carl Gustav Jung

Rojstva na današnji dan:

Milan Vidmar, mlajši, slovenski elektroinženir in šahist
Philip K. Dick, ameriški pisatelj
Liv Ullman, norveška filmska igralka, režiserka
Donovan Bailey, kanadski atlet

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Nepričakovane situacije na poslovnem in finančnem področju vas omejujejo in ovirajo, zaradi tega ne morete uresničiti svojih želja, po katerih intenzivno hrepenite že nekaj časa.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Želite pustiti dober vtis, vendar se na raznih zabavah v krogu službe nikar preveč ne izpostavljajte. Pri dogovorih se potrudite, bodite bolj jasni in ohranite pravo mero.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Nepotrpežljivi boste danes zato, ker komaj čakate na nekaj novega, še zlasti pa na odgovor. V ljubezni bo nekaj več miru, tudi zato, ker se bosta s partnerjem znala pogovoriti.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Pričakujte danes nekaj napetosti, posebno s tistimi, ki so drugačni od vas. Še posebej v zasebnih odnosih, ki bodo tokrat malce konfliktni. Umirjen harmoničen pristop vas lahko reši.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Današnji dan vam prinaša lepe energije. Vsem oviram boste kos, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer ste v zadnjem času nekoliko obtičali na eni točki, ne da bi poskrbeli za svoje prioritete.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Poslovno in finančno področje bo danes zahtevalo veliko vašega truda. Največ boste naredili in dosegli z diplomacijo in s prijaznostjo, ki jo bodo začutili tudi ljudje v vaši bližini.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Danes ne boste preveč navdušeni nad le eno samo možnostjo, saj boste hrepeneli po spremembah. Pazite, da pri tem ne bi preveč obremenili ali užalili ostalih.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Prijateljstvo se lahko danes razvije v nekaj več in priznati si morate, da niti niste sposobni ostati nepristranski z osebo, ki vam je všeč. Izkoristite ugoden val strasti.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Na področju dela in denarja boste danes delovali nedostopno, prav tako ne boste dovolili nasprotovanja vašim zahtevam. Zaradi svojega vedenja boste prejeli kar nekaj opazk.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Na področju dela skušajte biti danes bolj zbrani in bolj izbirčni. Ne posnemajte nekoga, ki je povsem drugačen, saj se boste znašli še v večjih zapletih. Potrebujete pravi način, da se dvignete.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Današnji dan bo učinkovit in intenziven, saj boste nekoliko močneje čutili tok dobre energije. Vedeli boste kam je treba iti in kaj je treba čim prej narediti, da se boste boljše počutili.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Danes pričakujte nekaj strahu, čeprav povsem neupravičeno. Morda boste bolj zadržani kot sicer, toda vse lahko rešite, če si boste začrtali bolj osredotočene cilje.