Dnevni horoskop za 15. november 2019

Dnevni horoskop horoskop.si
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

V današnjem dnevu vas lahko zbegajo nezbranost, šibka koncentracija in zmeden um, ki je prenasičen z množico nekoristnih misli. Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Ob 17.15 preide luna v znamenje raka

Luna v raku

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo.

Bolje naredi malo na pravi način, kot veliko stvari slabo.

Sokrat

Rojstva na današnji dan:

Lea Fatur, slovenska pesnica, pisateljica
Tone Svetina, slovenski pisatelj
Mihael Brejc, slovenski politik
Irena Pavlič, slovenska narodna delavka in urednica v Porabju

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu boste imeli še eno priložnost, da se izkažete, sicer pa vsekakor pokažite, kaj nameravate storiti, da ne boste nekoga preveč presenetili. Vsi dogovori bodo uspešni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ko boste sestavljali dopis, vsekakor pazite, da ne bi zanemarili nekaj podrobnosti, ki imajo lahko za celotno zadevo ključen pomen. V ljubezenskih odnosih boste preveč negotovi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Končno je nastopil vaš čas. Nikar se ne smilite sami sebi, raje dvignite glavo in naredite nekaj, da se vam poveča tudi vaša samozavest. Všeč vam bodo živahni ljudje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar se ne smilite sami sebi, saj si s tem samo kopljete jamo. Izredno zamišljeni in zasanjani boste. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti zelo pomembne odločitve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nervozni ste, odzivate se na vsako besedo in s tem dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov, da zopet sestavite zmedene misli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ne bodite tako neučakani. Poželi boste le tisto, kar ste posejali, čeprav so vaše želje obsežnejše. Vsekakor pa bi se morali osredotočiti predvsem na pozitivno razmišljanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj se vam bo zelo zakompliciralo, kar vas bo razjezilo. Najbolj vas vznemirja, da so ljudje okoli vas nezanesljivi. Manjka vam energije, zato se boste spuščali v manjše konflikte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Običajno dovolite, da vas vodijo čustva in trma in zato potrebujete več energije in časa, da bi spregledali pomembno točko. Soočili se boste z nekom, ki je še bolj podkovan z nasveti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zdravstvene težave so posledica tega, da ste velikokrat do zdaj le odmahnili z roko, namesto da bi se odločili soočiti se z vsem skupaj. Previdno odreagirajte ob nastali situaciji.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Našli boste nekaj, česar sploh niste iskali. Ne glede na to, kakšne asociacije vam bo to zbudilo, se raje držite načrta in ne dovolite, da vam misli odtavajo po svoje, v neznano.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Razmišljate o izboljšanju prijateljskih odnosov in o dodatni sprostitvi. Ne zapostavljajte ljubezni, počasi vam bo vedno bolj toplo okrog srca, poleg tega boste bolj stabilni in odločni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na vrsti bo nekaj, pri čemer boste iznajdljivi, kar vam prinaša na ljubezenskem področju nove smernice. To je lahko tudi breme, saj bo ljubljena oseba zahtevala več vaše bližine.