Dnevni horoskop za 15. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 15. februar, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 15. februar 2020, astro napoved. Preverite smernico za vaše zodiakalno znamenje. Astro dnevne novice: odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Današnji dan je primeren za duhovno dejavnost, notranje in duhovno življenje in vse kar ima povezavo z analizo in raziskovanjem.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU ŠKORPIJONA

Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto.

Ob 23.17 nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Drugih ne moremo naučiti ničesar, lahko jim le pomagamo da to odkrijejo v sebi.

Galileo Galilei

Rojstva na današnji dan:

Galileo Galilei, italijanski fizik, matematik, astronom, filozof
Georges Auric, francoski skladatelj
Peter Žiža, slovenski nevrolog
Roger Bruce Chaffee, ameriški astronavt
Joyce Penelope Wilhelmina Frankenburg – Jane Seymour, angleška filmska igralka
Chris Farley, ameriški filmski igralec, komik

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes se boste srečali s seboj in svojimi načeli, ki jih ne boste pripravljeni pozabiti. Z vplivom lune v znamenju škorpijona vas lahko presenetijo čustva, s katerimi bo treba razčistiti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V tišini boste danes najlažje pridobili odgovore na svoja vprašanja in sestavili na čustvenem področju. Popoldne bo namenjeno urejanju doma in počitku, ki vam bo še kako ustrezal.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Več glav vsekakor več ve, naj bo to danes vaše vodilo. Luna v znamenju škorpijona vam pri delu in v odnosih podarja strasten pristop, s katerim boste veliko lažje prodrli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste neuničljivi, saj boste prišli do zelo pomembnih spoznanj. Ne ukvarjajte se z drugimi, sami morate spoznati, kaj je pomembno in kaj vas resnično osrečuje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne oklepajte se določenih odnosov, če vidite, da jih ne bo mogoče popraviti ali spremeniti. Nekdo, ki vas bo poskušal na nekaj opozoriti, bo zaradi lune v škorpijonu naletel na buren odziv.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Skušajte danes razmisliti, kateri je vaš najmočnejši adut, v neki negotovi situaciji, ki vas utruja in vznemirja. Z luno v strastnem škorpijonu boste tekom dne vedno bolj prepričani vase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes prihaja odličen čas, da prisluhnete nasvetom. Ne bojte se pokazati čustev in se z njimi soočiti. Vročekrvna energija se vas bo dotaknila v večernih urah, ko se bo veliko dogajalo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub ugodni luni v vašem znamenju, se boste soočili z manjšim nazadovanjem, ki si ga boste vse preveč jemali k srcu. Začnite znova in ne bodite arogantni, niti do sebe, niti do drugih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekomu boste danes zaradi neugodnih okoliščin prepustili odločitev, ki je načeloma vaša. Ker vas bo nekdo težko prepričal v iskrenost, boste tokrat ostali v dvomih, a le za kratek čas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes se boste več kot odlično znašli v situacijah, ki zahtevajo od vas dobre komunikacijske veščine in hitro sklepanje. Prepričljiv nastop vam bo odprl vrata v uspešno obdobje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zavrtite telefon in se odpravite na prijetno srečanje, to bo danes najboljša izbira, če si želite na simpatičen način popestriti dan, ki bo zaradi lune v škorpijonu obarvan z močno energijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dokončajte danes , kar ste pred kratkim začeli. Ne poskušajte preložiti obveznosti na druge, saj se vam lahko to v prihodnje maščuje. Pred vami je nenavaden dan, vendar se vam bo trud obrestoval.