Dnevni horoskop za 15. december 2019

Preverite kaj vam horoskop napoveduje za danes, jutri in prihodnost.
Spremljajte dnevni, tedenski, mesečni, letni horoskop.

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde za danes?

Danes stopajo v vaše življenje občutek varnosti, brezskrbnost, spontano, umirjeno delovanje, sreča, zaupanje partnerju ter mirno spanje. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Ob 4.56 preide luna v znamenje leva

Luna je v levu

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

”Beseda ‘sreča’ bi izgubila svoj pomen, če ne bi bila uravnotežena z žalostjo.”

Carl Gustav Jung

Rojstva na današnji dan:

Don Johnson, ameriški filmski igralec
Laci Kovač madžarsko-slovenski pisatelj, učitelj, amaterski igralec
Zlatan Ljubijankić, slovenski nogometaš
Martin Škrtel, slovaški nogometaš

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Optimistični se lahko danes konkretno soočite z veliko obremenitev, rešite marsikatero težavo in na koncu dneva zadovoljno ugotovite, da ste ponosni na svoj način delovanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj, kar boste storili brez zagona, se bo končalo presenetljivo pozitivno. Pri odločitvah danes ne bo težav, le upoštevajte različne zahteve ter jih bolj smiselno uskladite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes lahko pričakujete nekaj ljubezenskih novosti, ki vas bodo zbudile in vam podarile čudovit občutek. Mika vas čisto novi cilj, ki bi ga lahko dosegli brez naprezanja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V dan se boste podali romantični in sentimentalni, a ne boste se znali odločiti, še posebej v odnosih, ki so že nekaj časa na prelomnici. Pozorni bodite tudi na nekoga, ki vas ogovarja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes se boste odlično počutili, saj slutite, da vašo besedo v prijateljskem krogu končno upoštevajo. Vse se bo dobro izteklo, vendar le, če se boste držali začrtane poti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Dogajanje bodo v današnjem dnevu vodila čustva, tako bo tudi pri zasebnih podvigih. Čeprav boste imeli v samem odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas to danes ne bo motilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čakali boste na nekaj informacij, ki lahko pomenijo prebujanje in dokončen razplet zadeve, ki vas obremenjuje. Prisluhnite prijateljem, saj bodo pripravljeni na sproščeno debato.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z bližnjimi boste danes delili svoje skrbi. Pokažite tudi pripravljenost, da jih boste rešili iz njihovih zagat. Osredotočite se na eno izmed svojih vrlin in se poskusite prilagoditi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Priznati si morate, da ste v zadnjem času zelo občutljivi, posebno, če je vpleteno preveč čustev. Nikar pa ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, ker boste s tem načinom vse še bolj zakomplicirali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z dejstvi na osebnem področju se preprosto ne morete strinjati, saj vam zgodba, ki se odvija, ni najbolj všeč. Poskusite se poglobiti in pogovoriti, le tako boste našli pravo rešitev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nečesa, kar vam je vedno manj všeč, ne morete zavihteti vstran. Imeli boste veliko zaupanja v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih ne morete spremeniti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustva bodo v današnjem dnevu bolj tiha in umirjena, vendar boste v poznih večernih urah veliko naredili, če boste osredotočeni na to, kar je za vas v tem trenutku zares pomembno.