Dnevni horoskop za 15. april 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 15. april 2020

Dnevni horoskop za 15. april 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Dnevni horoskop: ljubezen, odnosi, zdravje in družina. Današnji dnevni horoskop smernica: Prihaja prag, ki ga je treba prestopiti, ter soočenje z vsemi težkimi izzivi, ki potrebujejo drugačen pristop reševanja.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

Ob 9.37 preide luna v vodnarja – Zadnji krajec

Luna v znamenju vodnarja

Uživajte svežo, po možnosti presno, zdravo hrano, brez sladkarij ali gaziranih pijač. Jejte bolj lahko hrano, uporabite janež in koriander, ki bosta izboljšala vašo presnovo. Prehranjujte se zmerno, obrokov naj bo čim več. Težko se boste osredotočili in zbrali.
Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi prijateljev preko spleta, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo.

Luna – Zadnji krajec nastopi ob 0.56

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti v vaši dnevni sobi.

Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.

Buda

Rojstva na današnji dan:

Etbin Kristan, slovenski politik, pisatelj
Benjamin Zephaniah, angleški pisatelj, glasbenik, pesnik
Emma Thompson, angleška filmska igralka
Filip, belgijski kralj
Emma Watson, angleška filmska igralka

Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

Današnji dnevni horoskop sreda 15. april 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Opogumite se in razmislite danes, ko luna preide v vodnarja o možnostih, ki se vam tako vztrajno ponujajo ena za drugo. Ne zapravite jih, pač pa naredite načrt, kako jih boste izkoristili in iz njih potegnili najboljše.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pri delovnih nalogah se morate bolj potruditi, tudi zato, da nekaj nadoknadite. Za težave je kriva tudi negotovost na čustvenem področju, kjer se odločate med različnima možnostma.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pomoč znanca boste zavrnili, potem pa vseeno sprejeli vsaj priložnost za daljši telefonski klepet. Ne upirajte se preveč, saj je jasno, da boste morali kljub luni v vodnarju vendarle popustiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energija lune v znamenju vodnarja vam bo podarila nekaj dodatne motivacije, posebno za soočenje, ki je bilo preloženo. Tokrat se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes, ko luna preide v vodnarja boste precej zmedeni, predvsem glede tega, ali bi bilo bolje, da ste tiho in pogoltnete besede, ali poveste, kar si mislite in se ponovno izpostavite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Opozarjajo vas družinski člani, saj vas dobro poznajo in vam želijo le dobro. Znova premislite, tudi v povezavi z zadevo, ki zahteva od vas več prilagajanja in tolerance.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Družinske zadeve se bodo danes zaradi lune v vodnarju znašle na prelomni točki, kar vam ne bo najbolj všeč. Poskusite nastalo zmedo rešiti s čim manj spori in se pogovoriti v pravi smeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vsaj za nekaj časa odmislite vse vaše običajne strahove, predsodke ali zavore in se spontano z Zadnjim krajcem v vodnarju podajte novim rešitvam naproti. Zanimivo bo predvsem zvečer.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Od ljubljene osebe boste zahtevali več, kot vam je pripravljena dati. Morda z luno v vodnarju preveč komplicirate, okoliščine pa zahtevajo iskanje srednje rešitve, zato ne bodite tako zahtevni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tisti, ki vas obdajajo, vas bodo danes le s težavo razumeli. Morda mislite, da imate prav in zagovarjate svoje stališče, vendar ne vztrajajte pri tem za vsako ceno. Zvečer se boste usmerili vase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj se bo začelo razpletati šele takrat, ko boste postali bolj optimistični. Imate še eno priložnost, vendar pohitite, da vas kdo ne prehiti. Vse se bo z vplivom Zadnjega krajca dobro izteklo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu, ki ga spremlja luna v vodnarju se lahko posvetite umetniškim načrtom, saj boste odlično pripravljeni in bolj samozavestni kot ste običajno. Čisto nič vam ne bo pretežko.