Dnevni horoskop za 13. november 2019

Dnevni horoskop Horoskop.si
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

V današnjem dnevu bo vzpostavljena dobrohotnost. Prihajajo tudi otroško veselje, živahnost ter čustvena stabilnost. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved, lahko pa poiščite Angela, da vam prinese srečo.

Ob 9.46 preide luna v znamenje dvojčkov

Luna v dvojčkih

Danes prihaja neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Srečanje dveh osebnosti je kot stik dveh kemijskih substanc. V kolikor pride do reakcije se preoblikujeta obe.

Carl Gustav Jung

Rojstva na današnji dan:

Janez Andrej Strauss, slovenski slika
Stane Belak-Šrauf, slovenski alpinist
Saul Kripke, ameriški filozof in logik
Whoopi Goldberg, ameriška filmska igralka
Stephen Baxter, angleški pisatelj
Monique Coleman, ameriška filmska igralka, pevka

1971 – Mariner 9 vtirjen v orbito okoli Marsa

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V svoji koži se boste dobro počutili, kar bo opazila tudi dobra prijateljica. Če bolehate za kronično boleznijo ali alergijami, boste imeli danes odlične možnosti za odpravljanje teh težav.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Fleksibilna energija bo tista, ki vam bo v pomoč pri odkrivanju zanimivih reči, ki so drugačne in pionirske. Priporočljivo bo, da se postavite zase in si izborite svoje mesto.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prijatelj vam bo pomagal, da boste v zahtevnem krogu zablesteli s svojimi idejami in načrti. Nekaj vas bo v začetku prestrašilo, saj niste prepričani, da ste pripravljeni. Pazite, kako boste odgovorili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na svetu je veliko ljudi in vi boste iskali tiste z ustvarjalnimi idejami. Vi ne potrebujete drugih na način kot oni vas, kar lahko povzroči nesporazume v osebnih razmerjih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub temu, da bo prisotnih veliko skrivnosti, vas bo Luna usmerjala v pozitivne spremembe in napredek. Na trenutke se vam zdelo, da se vam rušijo tla pod nogami, vendar nikar ne obupajte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Analizirali boste pomembno zadevo iz preteklosti. Ne vlagajte energije v stvari, ki so trenutno nepotrebne, saj vam današnji dan z ugodno luno prinaša enostavnejše poti in naloge.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Planeti danes niso na vaši strani, zato si zastavljate manj vprašanj kot po navadi. Posebno če je partner ali prijatelj bolj odločen od vas. Marsikaj se lahko spremeni, če boste pripravljeni popustiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Obetajo se vam drastične spremembe. Merkur vam bo razkril vaše napake in šibke točke. S tem vam ne bo želel škoditi, temveč pomagati pri osebnem razvoju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V romantična in platonska razmerja vložite več zaupanja, mogoče pa se lahko celo pripravite na razdor. V smislu prijateljstva in nove ljubezni bodite pripravljeni na nepričakovano.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naučite se reči ne in vztrajati pri tem. Poleg vseh svojih obveznosti vam bo zaradi vpliva lune dejansko zmanjkalo energije, da bi še drugim delali usluge. Tokrat boste začeli gledati nase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pokažete svoje ustvarjalne potenciale in nikar ne imejte občutka, da ne boste dobro sprejeti, saj vam bo občinstvo bolj naklonjeno kot običajno. V ljubezni ne pozabite na igrivost, ki jo prinaša planetarni vrtinec.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihajajo novice glede pričakovanega obiska. Prisluhnite svojemu šestemu čutu, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za vsako malenkost, saj se zadeve urejajo tako, kot vam ustreza.