Dnevni horoskop za 13. april 2020 novice s področja astrologije

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 13. april 2020

Dnevni horoskop za 13. april 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi planetarne vplive za astrološka znamenja. Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in družina. Ne glede na to, ali čutite to ali ne, se lahko podate danes v življenjsko avanturo, zato uskladite svoje sanje s svojo resničnostjo.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

Dnevni horoskop Velika noč
Dnevni horoskop

ob 2.05 preide luna v znamenje kozoroga

Luna je v kozorogu

Zmanjšala se bo vaša želja po sladkem in mastnem in prekomerna teža se bo topila skoraj sama od sebe, zato bodo diete uspešne. Lahko pa ob nepravilni prehrani začutite prebavne težave ali nervozen želodec.

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne razmisleke in razne poslovne korake v novo smer. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Danes je tudi zaradi zemeljskih energij lune priporočljivo delo na zemlji. Svojemu telesu privoščite intenzivno nego. Priporočljivo je globinsko čiščenje kože ter razne raztezne vaje.

Ljubezen je tista, ki vrti ta svet in varuje zvezde na nebu.

Paulo Coelho

Rojstva na današnji dan:

Jean-Marie Gustave Le Clézio, francoski pisatelj, nobelovec
Drago Jančar, slovenski pisatelj, dramatik in esejist
Rudi Völler, nemški nogometaš
Hillel Slovak, izraelsko-ameriški kitarist († 1988)
Gari Kasparov, ruski šahist in politični aktivist
Gustavo López, argentinski nogometaš
Anderson Luís de Abreu Oliveira, brazilski nogometaš

Današnji dnevni horoskop, ponedeljek 13. april 2020. Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ponovno se boste danes lotili nečesa, na kar se ne spoznate najbolje. Popoldne bodite še posebej previdni, da se vam ne bo kaj zakompliciralo, zaradi vašega nenehnega hitenja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj, kar boste v družinskem krogu na praznični dan počeli mimogrede in brez posebnega truda, boste opravili odlično, kar bo nekoga lepo presenetilo. Razpoloženi boste dosegli svoj cilj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V današnjem velikonočnem ponedeljku boste pravilno naravnani na nekaj, kar vam očitno ustreza. Z družinskim članom, ki je nagnjen k temu, da vam ni hvaležen, se ne ukvarjajte preveč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne odločajte se o družinskih zadevah povsem sami, temveč raje prisluhnite, saj boste deležni dobrih pojasnitev. Ljubljena oseba vam malce nasprotuje, pazite na način komunikacije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj, kar vas v mislih bremeni, se premika izredno hitro in nekako nepredvidljivo. Vse to vam bo ugajalo, saj nikakor ne prenesete, da se kakšna stvar kljub prazniku vleče v nedogled.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Niste popolnoma ravnodušni do prazničnih dobrot, ne glede na dogajanje, ki vam ne bo najbolj všeč. Varčujte z energijo in ostanite previdni v pomembnih in kočljivih družinskih vprašanjih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ko se boste v družinskem krogu odločili za drugačen pristop, bodite zaradi lune v kozorogu pozorni na vsako malenkost. Nepremišljene odločitve bi vas lahko privedle do nerešljivih situacij.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

S pomočjo optimizma boste dobro v prazničnem ponedeljku z luno v kozorogu razpoloženi in tako počutje bi radi delili tudi z ostalimi družinskimi člani, ki vam bodo danes prisluhnili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Navdaja vas negotovost, ki se je boste danes zaradi lune v kozorogu težko znebili. Prisluhnite nekomu, ki je veliko hitrejši in spretnejši ter najbrž bolje obveščen o zadevi, ki vas bremeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaša intuicija vam govori, da še naprej poslušajte svoj notranji glas. To bo čas, ko lahko uživate v dobrotah brez slabe vesti. Tudi razumevanje bo danes dobro.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veliko boste razmišljali o domači situaciji, ki ni ravno najboljša. Poskusite z luno v kozorogu najti kakšno boljšo rešitev. Pri tem vam lahko precej pomagajo tudi dobri nasveti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste veliko razmišljali o svojih čustvih, še posebej v primeru, če neke zgodbe še niste do konca preboleli. Nekaj, česar trenutno ne morete obrniti drugače, pustite na miru in se ne obremenjujte.