Dnevni horoskop za 12. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde za danes?

V današnjem dnevu pričakujte čutenje krepkosti, čistosti in dviga energije na višjo raven. Opravilna in miselna sposobnost bo povečana. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Danes nastopi ob 6.12 Polna luna – Ščip, imenovana Hladna luna.

Polna luna – Ščip imenovana Hladna luna

Hladna Polna luna je prispodoba dolgih noči, kar simbolizira temno, mračno in dvomljivo energijo, imenovali so jo tudi grenka luna. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Dnevni horoskop

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša.

“Da bi v popolnosti živeli se moramo naučiti uporabljati stvari in ljubiti ljudi ne pa ljubiti stvari ter uporabljati ljudi.”

John Powell

Rojstva na današnji dan:

Janez Orešnik, slovenski jezikoslovec, akademik
Emerson Fittipaldi, brazilski avtomobilski dirkač
Sašo Udovič, slovenski nogometaš
Jennifer Connelly, ameriška filmska in televizijska igralka, fotomodel
Natalija Verboten, slovenska pevka
Nina Kolarič, slovenska atletinja

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prijatelj bo danes odigral odločilno vlogo, vendar še vedno ne boste popolnoma prepričani, da mu lahko zaupate. Ugotovili boste, da se še vedno ukvarjate z nakopičenimi dvomi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odnos s prijateljem vam veliko pomeni, čeprav bo danes zaradi njega nekoliko trpelo poslovno področje. Spoznali boste, da do nekoga niste ravnodušni, čeprav ste se začasno umaknili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potrebujete namig, da bi se počasi premaknili in pokazali, česa ste sposobni. Majhen korak, obarvan z vztrajnostjo bo dovolj, da vse skupaj zopet premaknete na pravi način.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste spoznali, da se že predolgo ukvarjate z istimi ali vsaj s podobnimi stvarmi. Potrudite se, da bo zadeva končno napredovala. Pokažite vsaj kanček zanimanja in lažje bo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste razmišljali na zelo prodoren način. Poslovni stil, ki ga zagovarjate, zelo dobro vpliva na vašo pozicijo med drugimi. Zjasnili se boste o skupnih ciljih, ki vas bremenijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Nikakor ne morete uskladiti s tistimi, ki razmišljajo drugače od vas, saj vas vznemirjajo. V drugi polovici dneva boste zahtevali jasne odgovore, ki vas bodo pripeljali do realne slike.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Določeno področje se vam bo zdelo veliko težje kot na začetku naloge, tudi po zaslugi oseb, ki imajo nešteto pripomb. Previdni bodite v ljubezni, saj določenih konfliktov ne morete preprečiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes vam bodo naklonjene odlične okoliščine, zato lahko pričakujete uspeh na poslovnem in finančnem področju. Dobro se organizirajte in dobili boste rezultate, ki bodo zavidanja vredni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezensko področje bo od vas danes zahtevalo, da izpostavite svoje mnenje. Okrepite svoje ustvarjalne potenciale, saj so vam naklonjene več kot odlične priložnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razmišljali boste o možnosti, ki vam je izredno privlačna, vendar zahteva veliko truda in nekaj več stroškov. Želeli boste poiskati ustrezno rešitev, kar pa bo v današnjem dnevu težko.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sprejmite kaotične okoliščine na poslovnem področju in se poskusite prilagoditi v odnosih. V popoldanskih urah boste delovali skromno, toda nikar ne zapletajte vsega skupaj.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu prihajajo zagon, pogum in akcija. Obeta se vam veliko ljubezenskih novosti, ki vas bodo razveselile. Dovolj bo časa, da opravite vse, kar ste si zastavili.