Dnevni horoskop za 12. april 2020 zabava s področja astrologije

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 12. april 2020, novice in zabava s področja astrologije.

Dnevni horoskop za 12. april 2020 nedelja Velika noč. Novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi za astrološka znamenja. Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje, družina, preberite tudi tedenski horoskop. Zvoki in vibracije vas bodo danes notranje prebudili, prisluhnite tisti melodiji, ki vas spominja ne nekaj lepega.

Dnevni horoskop Velika noč
Dnevni horoskop Velika noč

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

LUNA JE V ZNAMENJU STRELCA

V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija in samo realizacija. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Luna v strelcu

Ugodno za raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje spletnih delavnic z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Resnica je ena, poti so številne.

Mahatma Gandhi

Rojstva na današnji dan:

Rihard Jakopič, slovenski slikar
Robert Manzon, francoski avtomobilski dirkač
Claire Danes, ameriška filmska, televizijska in gledališka igralka
Mateja Kežman, srbski nogometaš
Erik Mongrain, kanadski kitarist in skladatelj

Želimo vam lepe velikonočne praznike.

Današnji dnevni horoskop nedelja 12. april 2020. Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nečesa nimate v rokah in pravzaprav ste že nekoliko jezni, morda tudi preveč trmasti, vztrajate tudi tam, kjer bi morali počakati na druge. Popazite na zdravje, preveč ste pogumni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Utrujeni od celega tedna, si boste v današnjem dnevu privoščili nekaj počitka in sprostitve. Družba domačih vam kljub prazniku danes ne bo najbolj ugajala, zato se boste zapirali v svoj svet.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imate veliko energije, vendar jo narobe usmerjate v stvari, ki niso preveč pomembne. Nekoga morate enostavno sprejeti takšnega, kot je. Vaše pritoževanje ne pomeni ničesar, lahko si celo nakopljete nekaj dodatnih težav.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste nadvse čutni, kar boste vezani z lahkoto izrazili. Samski pa boste v spletnih klepetalnicah iskali osebo, ki bi ji pokazali svoja čustva, vendar boste vedno znova razočarani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne vračajte se v preteklost, tako bi le zapravljali dragoceni čas. Priporoča se vam nekaj več potrpežljivosti, čeprav se še vedno ne strinjate z vsemi partnerjevimi izjavami in izbirami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za 12 april 2020

Rahločutnost in občutljivost se bosta pojavljali ves dan, vendar vam bo uspelo, da se s pomočjo lune v strelcu iztrgate iz njunih rok in se usmerite proti dobri volji in prijetnim občutkom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Doma nimate dovolj časa, da se posvetite vsemu, kar bi želeli. Ne nalagajte si dodatnih obveznosti. Prisluhnite dragi osebi in je ne prekinjajte, saj s tem ogrožate dragoceni mir.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Razmišljanje o preteklosti vam ne bo koristilo, le poslabšalo bo določene situacije in v vas vzbudilo nekaj zelo nejasnih, čudnih dvomov. Raje si privoščite dobrote in zraven uživajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nedelja bo tokrat v znamenju prazničnih energij. Na čustvenem področju bi se morali izogniti kakršnim koli prevelikim zahtevam, saj boste zaradi lune v vašem znamenju polni pričakovanj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub pesimističnim ljudem v vaši bližini, boste danes izbrali dovolj energije, da jih motivirate k pozitivnemu razmišljanju in smehu, ki bo zaradi vpliva lune v znamenju strelca nalezljiv.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Znebite se določenih zadržkov, ker je napočil čas, da pokažete, kaj veljate. Posebno, če si želite napredka v ljubezni in se sprašujete, ali bi se spustili v kakšen skupni korak.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Navaditi se morate, da ne morete vsega storiti sami, preprosto se morate tudi prikloniti, čeprav ne gre zlahka. Previdno saj vas bo v domačem okolju s svojimi izjavami zmedla izredno trmasta oseba.