Dnevni horoskop za 11. april 2020 zabava s področja astrologije

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 11. april 2020, novice in zabava s področja astrologije.

Dnevni horoskop za 11. april, sobota. Preverite smernice in napovedi za astrološka znamenja. Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje, družina, preberite tudi tedenski horoskop. Skromna dejanja, obarvana z ljubeznijo in beseda, ki bo tudi po telefonu slišati lepa, lahko polepšata današnji dan.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

LUNA JE V ZNAMENJU STRELCA

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Luna v strelcu

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo.

Moč ne prihaja iz fizične zmogljivosti. Prihaja iz nepremagljive volje.

Mahatma Gandhi

Rojstva na današnji dan:

Nick LaRocca, ameriški jazzovski glasbenik, trobentač
József Attila, madžarski pesnik
Alberto Evaristo Ginastera, argentinski skladatelj
Andrew John Wiles, angleški matematik
Lisa Stansfield, angleška pevka

Današnji horoskop 11. april 2020. Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne bodite tako trmasti. Saj veste, da s silo ne morete doseči, kar si želite. Vse se bo zgodilo, ko boste pripravljeni na to, zato se s pomočjo lune v strelcu potrpežljivo pomikajte naprej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prijetno in romantično bo, morda celo bolj kot v preteklih dneh. Tokrat boste pokazali, da so vam všeč ljudje, ki predlagajo kaj spontanega. Ne marate vedno enih in istih vzorcev in dogodkov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Samskim se danes, ko bo luna v strelcu ne obeta prav veliko ljubezenskih trenutkov. V večernih urah zna biti nekoliko bolj zanimivo, če le ne boste prehitro nasedli sladkim spletnim komentarjem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Obeta se vam izredno zanimiv dan, poln razno raznih manjših pripetljajev, ki bodo se bolj navdihnili vašo dušo in telo z pozitivno energijo. Veliko se boste z luno v strelcu smejali in delili nasvete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vezani se boste ves dan s pomočjo lune v strelcu pripravljali na to, da bi s partnerjem začeli zelo pomemben pogovor. Zvečer vam bo končno prisluhnil in dosegla bosta točko razumevanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Vse se odvija hitro in to vam vsekakor koristi. Tokrat vsaj niste odvisni od drugih. Vse se bo vrtelo okoli denarja ali nekega vprašanja. V ljubezni boste končno pripravljeni se bolj potruditi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vzemite si danes, ko bo luna v strelcu več časa za bližnje. Pomagali vam bodo, ko bo vse potekalo povsem drugače od tistega, kar ste si vi zamislili. Popoldne se boste spustili v branje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naredite kakšen korak v smeri izboljševanja ljubezenskih odnosov in se s pomočjo lune v znamenju strelca sprostite. V večernih urah prihajajo informacije, ki vam ne bodo všeč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pazite glede stroškov in se dogovorite, kdo bo doma kaj opravil. Ne bodite med najbolj počasnimi, ker gre za nekaj, kar vas pri drugih najbolj moti. Pri športu zaščitite ramena in sklepe.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Med vsemi klici in sporočili morda še ne bo tistega, ki ga tako težko pričakujete, tudi zato, ker sta se razšla v nekoliko čudnih okoliščinah. Ne odlašajte, ko se bo treba znova pogovoriti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Popoldanske ure bodo kljub luni v strelcu nekoliko bolj naporne, saj bodo v ospredju predvsem čustva, razum pa boste potisnili v ozadje. Boste pa zato vezani v prihodnjih dneh izredno dobro organizirani.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj boste izvedeli izredno pozno, toda tudi to je bolje, kot da se nihče sploh ne bi zmenil za vas. V domačem konfliktu bi morali pokazati, da ste pametnejši, zato ponudite roko sprave.