Dnevni horoskop za 10. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde za danes?

Danes je zelo pomembno, da poslušate svojo voljo in šepet srca, odločajte se preudarno, mirno, saj se bo vse uredilo, umirilo. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Ob 17.47 preide luna v znamenje dvojčkov

Luna v dvojčkih

Danes prihaja neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

“Sreča ni stvar dogodkov. Odvisna je od plimovanja duha.”

A. Meynell

Rojstva na današnji dan:

Adolf Loos, avstrijski arhitekt
Nelly Sachs, nemška pisateljica, pesnica, nobelova nagrajenka 1966
Nikolaj Pirnat, slovenski slikar
Ivan Štalec, slovenski matematik
Raven Symoné, ameriška televizijska in filmska igralka, pevka

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste bolj globoki kot običajno. Prihaja nekaj opravkov s finančnim področjem, kar vas bo vznemirilo. Na področju čustev pričakujte intenzivne trenutke z ljubljeno osebo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poslovno in finančno področje vam ne bo povzročalo težav, vendar ostane še nekaj podrobnosti, ki jih lahko opravite na drugačen način, kot ste nameravali. Na srečanju bo prijetno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne želite prehitro popustiti, saj gre za pomembnejši dogovor ali zadevo, od katere ste žal finančno odvisni. Pretehtajte vse razloge za in proti, preden se boste odločili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan boste začeli polni dobrih zamisli, posebno na čustvenem področju. V odnosu z osebo, ki vam veliko pomeni, se boste končno prepustili. Storili boste vse, da vama bo lepše.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste poskušali obrniti pozornost prijateljev in znancev v smer, ki vam najbolj odgovarja. Spremenite način delovanja in posvetite več pozornosti urejenemu načinu življenja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes se boste znašli v poziciji, da vsiljujete svoje načrte drugim. Vendar sprejmite, da če boste začeli drugače razmišljati in delovati, vam bo to lahko prineslo večji uspeh.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubezen počasi pronica v vašo bližino, tega se zavedate, čeprav ste se pred kratkim nekoliko opekli. Pomaga vam lahko nekdo, ki vam bo na zanimiv način namignil, kaj lahko storite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čim prej se morate znebiti starega načina razmišljanja, čeprav je to nekaj, kar vam je zelo zoprno. Doma bi morali danes nekoliko popustiti in dovoliti tudi drugim, da izrazijo svoje stališče.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse kar se bo danes dogajalo bo lahkotno in v znamenju izredno intenzivnih pogovorov. Veliko bo vsakodnevnih opravil in skrbi, vendar jih boste opravili mirno, z veliko dobrega občutka.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čustva vas bodo zapeljala v napačno smer, saj ste od nekoga pričakovali popolnoma drugačen odziv. Preprosto se ne morete pogovoriti z osebo, ki vam še vedno hodi po mislih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prepričljivo boste zagovarjali svoje cilje in zahteve, od katerih ne boste hitro odstopili vas lahko popeljejo k uspehu. Popoldne bo vse odvisno od dobre pripravljenosti in uspešnega delovanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj lepih komplimentov vam pomeni več kot dolgo razglabljanje o tem, kdo ima prav in kdo nima. V osebnih odnosih boste sproščeni in tokrat lahko pričakujete bolj učinkovito rešitev.