Dnevni horoskop za 1. april 2020 novice s področja astrologije.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 1. april 2020, astro novice.

Dnevni horoskop za 1. april 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice s področja astrologije: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar, tedenski horoskop. Prav je da upate in zaupate, vendar ne bodite presenečeni, če morda kljub temu naletite na kakšno razočaranje.

ZPMS potrebuje pomoč, skupaj zmoremo

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

ob 12.21 nastopi Prvi krajec – Luna v raku

Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam.

LUNA JE V ZNAMENJU RAKA

Luna v znamenju raka – Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju. Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje.

Pod raztegnjenim hribom
v prstenem telesu, je kraj čudovit:
V mračni svetlobi
križajoči se rovi
režejo zemljo skozi telo do kosti,
ki v svojem trpljenju potrpežljivo drhti
od ran preglobokih.

Motiv rudarja Tone Seliškar

Rojstva na današnji dan:

Tone Seliškar, slovenski pesnik, pisatelj, prevajalec
Miodrag Petrović-Čkalja, srbski igralec
Milan Kundera, češko-francoski pisatelj
John Philip Abizaid, ameriški general
Susan Boyle, škotska pevka
Ivano Balić, hrvaški rokometaš

Današnji horoskop 1. april 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prijaznost in energija Prvega krajca bosta v današnjem dnevu ključ, ki bo odprl vsa vrata do boljšega počutja. Pri marsičem boste pustili svoj pečat, najpomembnejši trenutek bo umiritev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko bo priložnosti za to, da se dogovorite o zadevah, ki vas v notranjosti močno vznemirjajo. Pogumno boste skočili v situacijo, ki bo za marsikoga zelo naporna.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes prihaja zaradi lune v raku nekaj zmedenih situacij, ki vas bodo prebudile. Težave bodo odpravljene šele takrat, ko se boste odločneje držali določenih pravil življenja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poskusite se naravnati na spodbuden vpliv današnjega dne, saj se bo luna nahajala v vašem znamenju in bolj optimistično jemati lastno življenje. Srečo imate lahko tudi na ljubezenskem področju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne skrbite zaradi povečanega vznemirjenja, saj lahko računate na pomoč. V ljubezni je situacija, ki ste je deležni in vam ni všeč le trenutni zastoj, čas pa bo vsekakor pokazal svoje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Občudujete in spoštujete nekoga, ki uživa v življenju ne glede na morebitne težave, kar vas bo vodilo v bolj optimistično razmišljanje. Glede finančnih zadev ostanite na trdnih tleh.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnji dan bo ustvarjanju. Izkoristite energijo lune v raku, ki vas bo vodila k temu, da se odločite glede določenega odnosa in naredite tisto, s čimer že dlje časa odlašate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ko boste potegnili črto nad strahom, boste ugotovili, da ste na odlični poti. Osredotočite se na nekaj domačih zadev in pomagajte osebi, ki se očitno zanaša samo na vas.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko skrbi se vam je nakopičilo, vse skupaj pa bi radi nekako preložili, tudi zato, ker se vaše misli vrtijo okoli ene in iste zgodbe. Počasi sledi tudi vaš duhovni napredek.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj vas vznemirja, prava čustva pa bi zaradi vpliva lune v raku radi zadržali zase. Niste povsem prepričani o svojem prav, kar se vam sicer ne zdi tako zelo narobe, da bi morali kaj spremeniti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj bo podobno situaciji, ki ste jo že doživeli, zato boste tudi zaradi lune v raku bolj zmedeni. Kljub temu vztrajajte in zaupajte v svoje notranje občutke. Poiščite zlato sredino.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes vam bo glede kočljive družinske situacije ponagajal vaš ego. Predvsem na ljubezenskem področju, bo nekoliko težje ostati tiho. Napetost in upornost uporabite za to, da naredite korak naprej.