Današnji dnevni horoskop za soboto 9. maja 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za današnji dan 9. maja 2020

Dnevni horoskop za soboto 9. maja 2020, dan Evrope. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite napovedi in smernice, planetarne vplive za astro znamenja. Horoskop smernica: Pomembno je, da povlečete koristno in poučno izkušnjo iz današnjega dne. V trenutku dvoma in dileme, široko odprite oči in se zazrite v svoje srce.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU STRELCA

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes praznuje Nejc Lombardo

Nejc Lombardo – Z Venero v 5. Hiši uživa v druženju in zabavah. Nenehno opreza za partnerstvom in se rad predaja zaljubljenosti in ljubezni. S štirimi planeti v ognjenih znamenjih izžareva posebno karizmo.

Odločen in vztrajen. Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v Biku v 6. Hiši, zato ga zanimajo različne stvari in na mnogih področjih doživlja velike uspehe, saj je organizirana, artikulirana in zelo bistra oseba. Za druge je on izjemno privlačna, zanimiva in karizmatična oseba, oddaja nekakšno skrivnostno energijo, ki človeka težko pusti hladnega.

Je vztrajen, odločen in oprezen ter potrebuje veliko časa, da se prilagodi novim idejam. Ima dober instinkt in nagonsko izbira takšno pot, ki mu omogoča srečno in lagodno življenje, po drugi strani pa lahko sam zaduši precej možnosti in priložnosti s svojim presilovitim in prenaglim delovanjem. Rad ima glasbo in umetnost in na teh področjih ima tudi sam veliko talenta. Vse najboljše!

Ko je človek trdno odločen, lahko premaga vsako oviro.

Nelson Mandela

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Danilo Lokar, slovenski pisatelj
Nataša Bokal, slovenska smučarka
Toni Tišlar, slovenski hokejist
Nataša Pirc Musar, slovenska pravnica in novinarka
Marek Jankulovski, češki nogometaš

Na današnji dan Krištof Kolumb odpluje na zadnje, četrto, potovanje v Novi svet.
Ustanovljen je bil Radio Študent Ljubljana, Nelson Mandela priseže kot prvi temnopolti predsednik Južnoafriške republike. 9. maja je bila osvobojena Ljubljana in se je uradno končala II. svetovna vojna.

Dnevni horoskop za danes, za soboto 9. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na nekoga boste gledali drugače kot običajno. Nekaj novosti prihaja v povezavi z osebo, na katero ste v zadnjem času že skoraj pozabili. Luna v strelcu bo vaša najljubša zaveznica.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu boste potrebovali veliko časa zase, saj bodo misli pobegnile v preteklost. Več aktivnosti in sproščene komunikacije je na vidiku v večernih urah, ko se boste prepustili luni v strelcu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z nekom se ne moreta dogovoriti in zato boste le prikimavali, medtem ko si boste mislili svoje. Tokrat bo več možnosti za iskren pogovor in nekaj, kar bo prvič po dolgem času, resnično podobno pravi zgodbi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste kljub luni v strelcu bolj stabilni in umirjeni. Nakazuje se družinski sestanek, kjer boste postavili nova pravila, povedali boste tudi svoje želje in pričakovali hitro uresničitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj se vam bo zelo zavleklo, kar vas bo razjezilo. Najbolj vas vznemirja, da so družinski člani nekoliko nezanesljivi. Manjka vam energije, zato se boste spuščali v manjše konflikte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 9. maja 2020

V odnosu z ljubljeno osebo prihajajo s pomočjo lune v strelcu možnosti, da doživita nekaj lepih trenutkov. Prisluhnite osebi, ki jo imate radi. Zelo naklonjeni vam bodo tudi družinski člani.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnji dan kljub luni v ognjenem znamenju prinaša nekaj trdnega in zdelo se bo, da nič ne more zamajati vajinega odnosa z osebo, ki vam je pri srcu. Sicer pa kljub vsemu ostanite na preži.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne glede na ugodne vplive planetov, ki vas spremljajo, še vedno niste povsem zadovoljni z doseženimi rezultati. Ne iščite sreče drugje, ko pa jo lahko zagrabite pred sabo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Rezultati napredka na osebnem področju so v fazi, ki vam ustreza. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. Veselje je z luno v vašem znamenju pred vrati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami je dan z luno v strelcu, ki vam bo prinesel zadovoljstvo in stabilnost. Vaša energija bo ugodno vplivala na vaše ljubezensko življenje in še bolj na notranjo radost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Razporedite obveznosti med ostale in tako boste lažje zaključili začeto. Dan z luno v strelcu boste začinili z nasmehom na obrazu. Zasluga za dobro voljo je vaša, česar se boste zavedali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ostalo vam bo še veliko obveznosti, toda nikakor se ne morete osredotočiti na tisto, ker je v tem trenutku pomembno. Ovirajo vas mešana čustva v povezavi s partnerskim odnosom.