Bralka Olga ima težave saj se je zapletla s sosedom v ljubezensko razmerje

Sem samska ženska, stara 45 let in sem se nekaj mesecev nazaj preselila na kmetijo, ki sem jo podedovala po starših.  Že ob moji selitvi, se je ponudil za pomoč zelo simpatičen sosed, ki me je nemudoma začel tudi osvajati. Po enem mesecu sva se zapletla. Nihče od naju se ni mogel upreti skušnjavi, čeprav sva vedela, da tako ne bo šlo naprej.

On je poročen, ter živi v sosednji hiši.

Trpim, rada ga imam in ne vem kaj naj naredim, saj tudi on razmerja ne želi prekiniti. Kljub temu pa ostaja v zakonu in noče govoriti o vsem tem, ter se izmika. Razmišljala sem tudi o tem, da se umaknem nazaj v mesto, saj svojega stanovanja še nisem prodala. Kaj naj naredim, saj sem se čustveno popolnoma navezala nanj in ves čas razmišljam samo o njem?

Olga

Bralka Olga ima težave saj se je zapletla s sosedom v ljubezensko razmerje

Nasvet za bralko Olgo

Spoštovana Olga, v življenju se velikokrat zgodi, da se brezglavo zaljubimo. Da imamo občutek, da je to tisto pravo, čez nekaj let pa pridemo do zaključka, da ta oseba ni bila prava za nas. Ko smo zaljubljeni ne vidimo realne slike, zato je priporočljivo, da malce v fazi vroče zaljubljenosti vseeno upoštevamo svoj razum. Vaša situacija je nezavidljiva in glede nato, da tovrstno početje ni v vaši navadi. Sedaj trpite, ker sami veste, da ni prav kar počnete, saj vas vse skupaj resnično obremenjuje.

Preberite tudi ASTROLOGIJA IN NEZVESTOBA: KAJ ZA VAS POMENI VARANJE?

Ne morete si predstavljati, da bi življenje nadaljevali brez njega, saj vam po vašem pisanju sodeč, še nihče ni nudil toliko prijetnih in strastnih energij. Ne pozabite pa, da je ta oseba še vedno poročena in da si jo morate žal deliti. Tukaj pa se pojavi problem, saj vam je dal jasno vedeti, da žene ne misli zapustiti, torej je vse kar lahko pričakujete to, da boste pri njem vselej na drugem mestu, kar pa je za vas nesprejemljivo.

Torej rešitev, ki vas bo popeljala do sreče je ta, da se pogovorite z njim. Mu razložite svoja stališča in ga prosite da vas naj ne ovira, če se boste odločili razmerje prekiniti. Ne sklepajte drastičnih odločitev, potrebno pa je, dvigniti svojo samozavest in samospoštovanje. Ter se vprašati, če je to res življenje, ki si ga želite, saj niste srečni, niti zadovoljni. Ko boste z njim odkrito spregovorili, se bo morda celo ustrašil, saj si nikakor ne želi, da bi vajine skrivnosti kdaj prišle na dan, ker on ni samski. Najverjetneje pa se bo, ko boste želeli o tem spregovoriti začel čudno obnašati, saj ni sposoben sprejeti svoje odgovornosti.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU