Venerino potovanje v letu 2019 vas bo navdihnilo

Venerino potovanje – Venera✓ simbolizira področji lepote ter čustev, ki sta tesno povezani s pomladnim časom, zato je današnji članek namenjen ženskam.

Venerino potovanje – Ko se Venera pomika skozi vaše zodiakalno znamenje pa lahko izkoristite njene energije v najboljšem smislu in takrat lahko povečate svojo privlačnost s pomočjo astrologije. V času ugodne Venere se lahko brez skrbi sprehajate v trgovinah, preživite kvaliteten čas v salonu ali spa centru in se prepustite, ter zažarite. Tudi če želite popolnoma prenoviti svoj izgled, spoznati novo ljubezen, spremeniti odnos, bo Venera tista, ki bo v letu 2019 vplivala na to.

Preverite, kako bo Venerino potovanje vplivalo na vas!

Venera planet lepote
Venerino potovanje v letu 2019

KO SE 27. MARCA VENERA POMAKNE V ZNAMENJE RIB

…prihaja romantična nota, sedaj bo bolj kot zunanji videz za vas pomembna notranja lepota, predvsem pa to, da ste sprejeti in ljubljeni. 10. aprila se Venera sreča z Neptunom, kar prinaša povečano občutljivost in prevladajo lahko občutljive vibracije. Izražale se bodo tudi pri izbiri barv oblačil, všeč vam bodo nežni odtenki.

Če želite poskusiti z novimi modnimi dodatki, je zdaj pravi čas, da sprejmete nov videz, ki ga boste zlahka ohranjali tudi v prihodnje. Ljubezen bo obarvana z romantiko in skritimi željami, ki se bodo prepletale v vašem domišljijskem svetu.

KO SE 21. APRILA VENERA POMAKNE V ZNAMENJE OVNA

…boste želele izstopati, zato bodo nakupi novih oblačil, še posebej znanih blagovnih znamk pogosta stalnica. Izkoristite to strastno energijo in prodrite v ospredje z drznimi oblačili, o katerih ste vedno sanjale. Čas za nove trende in napredne korake na področju mode.

Tokrat boste več kot zadovoljne tudi s svojim položajem na področju ljubezni. Dobile boste kopico simpatičnih pogledov in komplimentov. Še dodatno vas bodo napolnili s privlačnim energičnim tempom. Samske boste sicer imele možnost novih poznanstev. Vendar se boste tokrat lahko odločale, saj kandidatov ne bo manjkalo.

Vrednote bodo ključnega pomena, zunanjost ne bo na vrhu spiska prioritet, zato se boste ozirale za tistimi, ki vedo kaj hočejo. Z ugodnimi vibracijami ljubezni boste napredovale na mentalni ravni. To bo naredilo ljubezenski odnos še bolj izpopolnjen. Znale se boste postaviti v ospredje in slediti svoji sanjam, ki bodo v okviru realnih zmožnosti.

blank

 

KO SE 15. MAJA VENERA POMAKNE V ZNAMENJE BIKA

…se izraža v svoji največji moči in vam prinaša naravno lepoto ter usklajeno ljubezen. To bo čas pravega razvajanja za vse pripadnice zodiaka. Bolečine in razna negativna čustva ne bodo igrala pomembne vloge. Sposobne jih boste nadzirati, zato boste funkcionirale veliko bolj lahkotno in sproščeno, seveda v družbi svoje najljubše osebe.

Za vas bo na romantičnem področju posijalo sonce, ki vam prinaša olajšanje. Tudi če se že nekaj časa nahajate v odnosu, ki vas ne osrečuje in dobro veste, da nima dolgoročne perspektive.

KO SE 9. JUNIJA VENERA POMAKNE V ZNAMENJE DVOJČKOV

…prihaja čas za nove dogodivščine, spogledovanje, zabaven, razigran in dinamičen videz. Lahka in družabna energija se bo umaknila strogim vzorcem in začrtanim modnim smernicam. Zadovoljne in samozavestne se boste z lahkoto soočale tudi z morebitnimi ovirami, ki se bodo občasno pojavljale.

Tudi tiste, ki ste pred kratkim doživele večje razočaranje, se boste lažje soočale same s sabo. Končno se boste znale izviti iz sveta domišljije in na odnos pogledati predvsem z realnimi očmi. Nekdo, ki vam je izredno simpatičen in ga opazujete že nekaj časa vas bo opazil in vam pristopil. Na področju partnerskega odnosa si boste vezane končno lahko odtrgale nekaj časa zase in svojo ljubljeno osebo, ki vas pogreša.

KO SE 4. JULIJA VENERA POMAKNE V ZNAMENJE RAKA

…boste začele posegati po udobnih oblačilih, še posebej takšnih, v katerih se dobro počutite tudi v zavetju svojega doma, seveda v objemu svoje najljubše osebe. Prihaja želja po globini. Romantična večerja ob dobri steklenici vina je zagotovo najboljša izbira, da osvojite srce nekoga, po katerem hrepenite.

KO SE 28. JULIJA VENERA POMAKNE V ZNAMENJE LEVA

…prihajajo odločnost, pogum in glamur. Hrepenele boste po priznanih blagovnih znamkah. Posebno pozornost boste posvečale negi las, ki bodo v tem obdobju bolj gosti in svetleči. Če delujete v modnem svetu, se lahko sedaj dvignete.

Pogovori bodo sproščeni in učinkoviti. Zmedenost na čustvenem področju, ki ste je bile vajene v preteklih letih, bo počasi začela izginjati. Venera bo poskrbela za pestro dogajanje, ki vas vodi v bolj strastno in polno življenje ter neustavljivo zaljubljenost, ki bo obarvana s srečo.

Priložnosti nadgradnje odnosa se bodo pojavljale tudi vezanim, ki si boste lahko oddahnile od vsega, česar si niste želele v odnosu. Skratka, prihajajo priložnosti da odnos še dodatno poglobite in s partnerjem postanete eno. Področje ljubezni vam obljublja veliko razigranosti in prijetnih dogodivščin.

KO 21. AVGUSTA VENERA PREIDE V ZNAMENJE DEVICE

…se lahko ponovno povežete z naravnimi, zemeljskimi in ženskimi energijami. To je najboljši čas za izboljšanje zdravja, spremembo prehranjevalnih navad in dobro počutje, ki vodi v neizmerno lepoto. V tem času si privoščite kakšen tečaj ličenja, ali se prijavite za model v znanem frizerskem salonu.

Prav tako je najboljši čas, da pospravite omaro, preuredite police z ličili in se znebite krame. Trpljenje na področju čustev se umika od vas. Žalost bo postala neznanka. Vrednote povezane z ljubezenskim odnosom, bodo postale še bolj pomembne, prihaja tudi več čarobnih trenutkov.

KO SE 15. SEPTEMBRA VENERA POMAKNE V ZNAMENJE TEHTNICE

…lahko zadihate in se v njenem domovanju podate v lepotne podvige in modno nakupovanje, ki bo zagotovo uspešno. Tehtnica ureja ljubezenske odnose in modo. Prihaja izbran okus, obarvan s harmoničnimi energijami.

Doživele in preučile boste pomembno lekcijo o odnosih, zaradi česar boste veliko lažje zadihale. Na težave povezane s čustvi se boste ozrle z nasmeškom.

KO SE 9. OKTOBRA VENERA POMAKNE V ZNAMENJE ŠKORPIJONA

…lahko pričakujete, da se bo temperatura dvignila tudi na področju čustev. Strmele boste k strastnim podvigom, takšnim in drugačnim. Pričakujte zadovoljstvo ljubljene osebe, ter veliko skupaj preživetega časa, ki bo kvaliteten.

Največ druženja se obeta spontano, takrat ko boste to najmanj pričakovale. Če si boste na področju čustev postavile višje cilje, jih boste sposobne kljub svoji močni želji po svobodi tudi doseči. Samske pa imate idealno priložnost, da osvojite nekoga, o katerem že dolgo razmišljate.

blank

 

KO SE VENERA 1. NOVEMBRA POMAKNE V ZNAMENJE STRELCA

…pričakujte površnost, simpatične energije, vendar nobene globine in še manj nežnosti. Lepotni podvigi bodo potekali hitro, nestrpno, vendar v želji po najboljših rezultatih. V ljubezenskih odnosih se bodo prepletala razigrana čustva, z veseljem boste tudi tvegali in se podajali v nove dogodivščine. [Venerino potovanje] bo v tem obdobju hudomušno.

KO SE VENERA 26. NOVEMBRA POMAKNE V ZNAMENJE KOZOROGA

…prihaja resnost, ki jo boste zaznavali tudi na področju čustev. Čeprav si boste želeli skladnosti in umirjenih odnosov, vas bodo občutki, povezani z odgovornostjo in organizacijo ves čas motili. Za drastične spremembe ne boste najbolj zainteresirane, obiski frizerja bodo sicer umirjeni, vendar bolj zadržani.

Vas zanima, kje se nahaja vaša Venera?