Tedenski Lunin horoskop za obdobje 9.9.- 15.9.19

Lunin tedenski horoskop
Lunin tedenski horoskop

Tedenski Lunin horoskop vam napoveduje nemiren teden

V ponedeljek, ko bo luna v znamenju kozoroga bo v prvi vrsti pomembno delo in skrb, da je vse tam kjer mora biti. Veliko se boste ukvarjali s finančnim področjem, obeta se vam tudi doslednost pri vsem, česar se boste lotili. Ob 23.24 uri preide luna v svobodnega vodnarja.

blankV torek in sredo boste zaradi ugodnega vpliva lune v znamenju vodnarja cveteli predvsem rojeni v ognjenih in zračnih znamenjih. Prihaja čas razigranosti, poudarjene lepote in globljih pogovorov, ki se bodo dotaknili tudi tančice skrivnosti in vas popeljali v zadovoljstvo. Ugoden čas za nove začetke, še posebej sodelovanja in izražanje na področju mode in lepote. Zanimala vas bo tudi umetnost in zgodovina, zato si s prijateljem privoščite kulturni večer, ki vas bo navdihnil.

V četrtek ob 11.51 uri se luna pomakne v znamenje rib.

Z lahkoto se boste potopili vase, v svoj svet in se prepustili svoji intenzivni domišljiji. Znali boste deliti komplimente in se v primeru napetosti pogovoriti. Svoje telo in dušo boste želeli negovati, kar prinaša željo po obisku masaže ali kozmetičarke. Prihaja nekaj neodločnosti in zmedenosti, zato se ne podajajte v konkretne odločitve, saj prinašajo manjše nezadovoljstvo. Svet sanj bo tisti, ki vas vodi k počasnemu napredku.

V soboto se boste težko upirali energijam Polne lune, zato se nikar preveč ne trudite zmagati, saj boste še bolj razočarani. Nedelja z vplivom lune v ovnu bo energična. Ljubezni in zmenkom ta dan ne bo najbolj naklonjen, saj bo več hladnosti in nezainteresiranosti v medsebojnih odnosih povzročilo manjšo zmedo.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!