Tedenski Lunin horoskop za obdobje 26.8.- 1.9.19

Tedenski lunin horoskop
Tedenski lunin horoskop

Tedenski Lunin horoskop vam napoveduje analitične odločitve.

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju raka. Težko se boste sestavili in osredotočili na pomembne zadeve, saj bo prisotne nekaj labilnosti. Vse kar se bo dogajalo, bo vsebovalo čustven pridih, spomnili se boste tudi na pretekle zadeve in odločitve in jih skušali popeljati višje, oziroma globlje. Povečane bodo vaše zaznave, zato lahko občutite nekaj povsem novega, morda nerazložljivega. Če boste nakupovali, bo vaša izbira zagotovo prava, saj boste pred nakupom dobro premislili, če določeno zadevo resnično potrebujete.

blankV sredo se luna pomakne v znamenje leva in vas vodi v nenavadne odločitve ter željo po novih prijemih. Lahko se razveselite akcije in prodorne energije. Prihajata optimizem in samozavest, in sicer na vseh področjih. Malce egoistični in simpatični se boste lotili vsega, kar vam je še pred kratkim predstavljalo veliko težavo. Nihče vas ne bo mogel razžalostiti ali spraviti v slabo voljo, saj boste prepričani da imate prav in da si zaslužite najboljše. Kjerkoli se boste pojavljali, boste korakali pogumno in urno.

V petek prihaja luna v devici, ki bo v kombinaciji z Mlajem ustvarila delovno ozračje in odnesla spontanost. Obremenitve se bodo nizale na področju čustev, kjer boste ves čas iskali odgovore tudi na tista vprašanja, ki vam niso najbolj jasna.  Usmerjeni boste k napredovanju vseh vrst. Najverjetneje vas bo tudi razmetano stanovanje razjezilo in prisililo da ga pospravite. Urediti boste želeli tudi svoje misli in situacije. Ustrašili se ne boste niti vse obveznosti in bremen, ampak se boste sistematično podali novim nalogam naproti.

V nedeljo se boste s pomočjo lune v tehtnici podali v simpatične energije, obarvane z notranjim mirom in željo po urejenosti na vseh področjih. Prihaja tudi več kreativnosti in razgibanosti v odnosih.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!