Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. februarja

V ponedeljek se boste zbudili s polno glavo opravkov, saj se bo luna nahajala v devici. Nič kaj umirjeni in dobro motivirani se boste lotili pomembnih in manj pomembnih opravkov. Do 12.25 ure, ko luna preide v znamenje tehtnice boste želeli storiti čim več. V domačih odnosih boste malce zadržani, vendar kljub temu razpoloženi in pozitivno naravnani, saj boste popolnoma zadovoljni s svojim notranjim svetom, v katerem se boste odlično znašli. Ugoden čas za začetek sodelovanja in ljubezenske predloge.

V torek prihajajo z luno v zračni tehtnici nežne energije, ob katerih lahko ljubezen ponovno zaživi. Tople energije bodo vodile v globoke pogovore in na ljubezenskem področju boste končno našli svoj smisel. Najdite dobro voljo v krogu domačih, če boste sami, boste preveč razmišljali o preteklosti. Če imate občutek, da ste osamljeni, pojdite na splet in brskajte. Svoj um boste najlažje zapolnili z ustvarjalnostjo.

V sredo dopoldne boste še umirjeni in lepota bo vaša prioriteta. Ob 15.14 uri se luna pomakne v znamenje škorpijona.

blank

Strast, ljubezenski pripetljaji in manjši konflikti vas bodo popeljali v svoje energije, ki se jih boste težko ubranili. Svoje telo in dušo boste ves čas izpostavljali novim preizkušnjam, kar prinaša nekaj nemira. V tem času boste spremenljivega razpoloženja, zaradi poudarjene čustvenosti na trenutke boste tudi malce otožni in nezainteresirani za kakšen poseben napredek. Učenje vam ne bo šlo najbolje od rok, saj vas bodo spremljale misli, povezane s čustvi.

V četrtek nastopi Zadnji krajec, zato bodite bolj pozorni na način svojega izražanja. Veliko boste razmišljali o stvareh, ki vas bremenijo v podzavesti, težko se boste osredotočali na bistvo, kar naj vas ne zmede, namesto slabe volje raje izberite razigranost.

V petek boste skozi dan prodorni, pogumni in predvsem strastni, ob 18.16 uri preide lune v znamenje ognjenega strelca, zato pričakujte bolj dejavno energijo in željo po tem, da se nasmejite. Veliko vam bosta pomenili odprtost in iskrenost, s katerima lahko rešite kakšno napetost. Vaše razpoloženje bo odlično, neobremenjeno se boste podali do cilja. Ta vpliv vas bo tudi v soboto usmeril na poti k dobrim dejanjem in spremembam. Preživeli boste nekaj časa, ki si ga boste organizirali čisto po svoji trenutni želji, brez da bi se obremenjevali da boste karkoli zamudili. Še manj vam bo pomembno, kaj si o vas mislijo drugi.

V nedeljo boste skozi dan povezani s prijetno energijo strelca, zato vam nič ne bo odveč. Karkoli vas bodo doma prosili, boste tudi storili in sicer z nasmeškom na obrazu. Pozno zvečer pričakujte bolj trdo energijo in manj razumevanja, saj luna prehaja v znamenje kozoroga.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAPOVED 2021: ELEMENTI IN OSEBNA RAST, TER SOOČENJA