Tedenski Lunin horoskop od 14. do 20. avgusta

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. avgusta 202
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. avgusta 202

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. avgusta 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna dopoldne nahajala v znamenju raka, zato boste bolj kot k odločnosti nagnjeni k sočutnim prijemom. Krivde za svoje napake ne boste priznavali, druge boste krivili za svoje nezadovoljstvo. Globoke zaznave in občutljiva energija vam lahko preprečijo spontane korake in direktno komunikacijo. Ob 12.36 uri lune prehaja v leva, zato boste z veseljem sprejemali toplo naklonjenost in prebujali občutek da zmorete vse. Vsako srečanje se vam bo zdelo smiselno in brez težav boste skrbeli za vse, še posebej za ranljive. Zapomnili si boste vsako izkušnjo ter negovali čustvene vtise.

V torek vam odlično energijo prinaša luna v levu.

Opogumili se boste in naredili vse kar si boste zastavili. Izkazali se boste v najboljši možni luči in zablesteli tudi v očeh bližnjih. Poudarjen bo ego, ki ga nikakor ne boste sposobni spustiti. Ponosni boste na svoje ideje, hrepeneli boste po tem da se vaš trud opazi. V medsebojnih odnosih boste nastopali s svetlo energijo, mikale vas bodo tudi dogodivščine, seveda v krogu tistih, ki vam veliko pomenijo.

V sredo nastopi Mlaj v znamenju leva, zato se boste lažje zbrali in osredotočali, tudi na zoprne malenkosti ter podrobnosti, ki vas običajno vznemirjajo.

Spoznali boste, da lahko z dobro organizacijo pridete do boljšega zaslužka. Če se bo kdo pritoževal ga boste znali prepričati, da se lahko v vsem slabem najde nekaj pozitivnega. Vpliv vas bo popeljal k temu, da povsod zahtevate spoštovanje. Zaradi pretiranega ponosa pa boste nekateri želeli zaščititi svoje občutke. Na področju čustev vam bo nerodno pokazati preveč ranljivosti.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. avgusta 202

V četrtek vas bo energija lune v znamenju device prebudila na mentalnem področju ter vas usmerila k fizičnim korakom. Postali boste bolj samokritični, kar vas lahko ob neupoštevanju lastnih meja vodi v nemirno delovanje. Dobro počutje bo močno povezano s čustveno stabilnostjo. Na področju kariere in denarja prihaja občutek, da se stvari končno premikajo v vašo korist in v pravi smeri. Zemeljske energije bodo pripomogle, da se boste začeli obračati v tisti smeri, ki je sigurna. Razčiščevanja prihranite za kakšen drug dan.

V petek se bo luna nahajala v devici, zato vam bo najbolj pomembno da ste uspešni.

Prav tako se bo pozornost preusmerila na področje prehranjevanja in postavljanje osebnih meja. Negativna vibracija se bo se izražala s skrajnostmi in nakopičenimi skrbmi. Nikar se preveč ne izogibajte sprememb, ne dovolite si da bi se počutili preobremenjeni, raje skušajte narediti kakšen spontan korak. Ključnega pomena bo ohraniti zdravo ravnovesje v odnosih.

V soboto dopoldne, ko bo luna še v devici bodo jutranji sprehodi pomagalo za čiščenje misli in čas, porabljen za obveznosti, bo le tako postal bolj zanimiv. 

Všeč vam bo reševanje križank, branje jutranjega časopisa ali brskanje po zanimivih informacijah. Ob 13.53 uri luna prehaja v znamenje tehtnice, zato bo popoldne bolj prijeten del dneva. Želeli boste da je vse umirjeno in skladno, tako okolje, ki vas bo obdajalo kot tudi medsebojni odnosi. Delovali boste bolj zadržano, spoštovali boste tiste, ki ponujajo praktična spoznanja in uporabljajo logično razmišljanje.

V nedeljo se bo luna nahajala v znamenju tehtnice, zato bo dan dišal po ljubezni. Potrebovali boste komplimente in občutek, da nekomu pripadate. Pomembna bo izbira ljudi, ob katerih se čutite sprejeti in predvsem cenjeni. Misli bodo jasne in čiste, težko boste sami, saj bose ves čas hrepeneli po izmenjavi mnenj. Ker se boste znali zadržati in v mislih prešteti do tri, konflikti tokrat ne bodo na seznamu.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi MOŠKI, KAKO OSVOJITI LEVINJO? in STE SPOSOBNI BITI Z VSEM SRCEM IN DUŠO PRI STVARI?