Tedenski horoskop 9.3.- 15.3. 2020 napoveduje več iskrene ljubezni

Teden bo začela Polna luna v devici, ki vas bo postavila pred velika dejstva. Polni raznih pričakovanj boste morda nad razpletom razočarani, saj bo realizacija bolj slaba. V torek se začne Merkur v znamenju vodnarja gibati v direktni smeri, zato se bodo poslovne in finančne zadeve počasi začele postavljati v pravi smeri. Sposobni boste preobratov in novih načrtov, s katerimi se lahko hitreje pomaknete naprej.

Tedenski horoskop

Venera v znamenju bika prebuja notranje zaznave in vas vodi k novim zgodbam.

Lažje se boste spustili v razmerje in tudi v obstoječih razmerjih bo prevladovala toplina. Konflikti vas sedaj ne bodo zanimali, raje se jim boste spretno izognili. Odlično se boste rokovali tudi s svetom umetnosti, kjer boste sposobni ustvariti več kot v preteklih tednih.

Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja, nekaj težavic pa se obeta bikom, dvojčkom in devicam.

Preverite svoj Astro portret!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub Polni luni v znamenju device lahko v ponedeljek načrtujete nekaj novega, še posebej na poslovnem področju. Škoda je, da bi svoj čas zapravljali za prazne obljube. V družinskem krogu bo končno prisotnega več razumevanja. Dovolj časa boste imeli za odločitev, vendar nikar ne pretiravajte. Konec tedna boste hrepeneli po novostih in bolj razburkanih ljubezenskih vodah in to boste v nedeljo tudi dobili. Ostanite povezani in odprti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z denarjem boste sredi tedna zapravljivi, nikakor vam ne bo uspelo privarčevati. Kljub temu vas spremljajo srečne okoliščine na področju ljubezni, saj bo prisotnih veliko lepih iskric. Napetosti v odnosih se počasi umirjajo, vendar bo zaznati na drugi strani potrebo po odmiku. Stik z naravo lahko močno izboljša počutje in vas popelje v prijetne energije. Odnosi s prijatelji bodo konec tedna večinoma prijetni, ali pa bodo zahtevali od vas, da se prilagodite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh tedna boste bolj sočutni, prisotna bo želja pomagati tistim, ki niso tako zadovoljni ter uspešni kot vi. Znova vam bo sredi tedna pričelo nihati razpoloženje, kar bo zelo očitno razvidno tudi v odnosih. Pazite, kako boste izrazili svoje mnenje, saj je mogoče, da vas bo izdala nepotrpežljivost. V ljubezni zavlačujete, pri finančnih zadevah pa boste, prav nasprotno, preveč zagnani. Če ste nezadovoljni, potem se pozanimajte, kako bi lahko kaj spremenili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V prvih dneh tedna se boste veliko pogovarjali, a se s sogovornikom ne boste pravilno razumeli. Pametno izkoristite svoje prednosti na področju dela. V sredini tedna pričakujte vsaj eno dobro novico glede sodelovanja ali potovanja. Uporabite nakopičeno fizično energijo, ukvarjajte se s športom in poskrbite zase. Dovolj časa bo za vse, kar ste si zastavili. V ljubezni se v nedeljo prilagodite stanju, ki ne bo najbolj enostavno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub Polni luni v devici se boste v ponedeljek z veseljem izpostavili. Počasi boste zbrali več energije in se ustrezno odzvali glede zadeve, ki vam ne da miru. Ljubezenske poti bodo proti koncu tedna na široko odprte, zato je smotrno da se odpravite v osvajanje. Nasvet, ki vam ga bo dal nekdo, bi morali tudi sprejeti, namesto da le prikimavate in potem delate po svoje. Nekoliko boste v nedeljo nemirni, saj se ponavlja nekaj, česar še niste rešili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Več naredite za svoje zdravje in počutje, ker bo vaša vitalnost po vplivu Polne lune na zelo nizkem nivoju. Počnite tisto, kar si želite in potrebujete in ne to, kar mislite, da morate. Kombinacija planetov vas bo proti koncu tedna opozarjala, da ne verjemite vsaki izrečeni besedi, da bodite na realnih tleh in da poglejte, kakšne so stvari v resnici. Energije bo v nedeljo na pretek, vsekakor pa si vzemite več časa tudi za partnerja ali pot, ki vas bo zelo razvedrila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V torek, ko boste razposajeni, bo preskočilo nekaj iskric, težko se boste brzdali, potem pa se boste podali v akcijo na ljubezenskem področju. Ne bo vam škodilo, da se proti koncu tedna nekoliko umirite in poglobite vase. Poskusite čim bolj sproščeno pristopiti k nekomu, ki vas zanima. Ne pripravljajte se vnaprej, temveč se le prepustite trenutku. Najbolje je, če bo pogovor potekal spontano, tako kot vam je najbolj všeč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izogibajte se zapletenim ljubezenskim situacijam, ki prinašajo le slabo voljo in vznemirjenje. Nadaljujete na poslovnem področju v visoki prestavi saj vas čaka nekaj presenečenj. Nekdo bo sicer zadržan, toda v pogovoru bi utegnili ostati brez besed. V ljubezni boste konec tedna odločnejši, vsekakor pa se z ljubljeno osebo znova pogovorita o problemu.  Ne pretiravajte, ker se bodo zadeve sčasoma uredile in zgladile. Zato se umirite in prilagodite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse bo v ponedeljek zaradi Polne lune v devici obtičalo na pol poti, tudi zato, ker ste neodločni in vas mika preveč zadev hkrati. Odločite se za pomemben obisk, posebno če razmišljate o eni in isti temi. Tako boste vsaj načeli pogovor. Z nekom lahko najdeta skupni jezik, kar vas bo pomirilo, tudi zato, ker sta dolgo tavala v megli, zdaj pa sta končno enako motivirana. Konec tedna boste končno sproščeni in dokaj hitro boste pozabili na nekaj sitnosti, ki so vas obremenjevale.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V igri, ki jo pletejo sodelavci ne boste več dolgo zdržali, zato se čim prej usmerite v drugačne rešitve in lastni napredek. Potovanje Lune vam v sredini tedna prinaša mir in zadovoljstvo. Povečana bo vaša želja po potovanju. Nobene potrebe ni po tem, da bi se osebnostno spreminjali. Težje naloge se boste lotili nekoliko na drugačen način. Pot do zmage si boste sami tlakovali. V ljubezni prihajajo v nedeljo na plano majhne napake, čeprav se bosta na koncu vse dogovorila.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V prvih dneh tedna prehajate kljub ponedeljkovi Polni luni v bolj stabilno obdobje, ki vam prinaša zadovoljstvo. Zlahka se boste soočili tudi z zoprnimi poslovnimi zadevami, ki lahko z dobro motivacijo dobijo boljšo obliko. Petek bo namenjen tudi samskim, ki se vam odpirajo nova poznanstva. Konkretno zavrnite tisto, kar vam ni všeč. Bližnjice ne vodijo nikamor in vam niso pisane na kožo, zato povejte, česa ne morete sprejeti. Čim prej se pripravite na pomembne odločitve.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V sredini tedna, ko bo luna v tehtnici, boste dobili namig glede nadaljevanja aktualne zgodbe, kljub temu boste brez pravega zagona. Vendar ne skrbite, vse se bo zaključilo uspešno, čeprav niste najbolj učinkoviti, ko vas na več različnih straneh sprašujejo in motijo. V nedeljo boste opazili nekaj nenavadnega in znova ugotovili, da je življenje lahko včasih zelo nepredvidljivo. Ostali boste brez besed, potem pa v novem tednu pogumno podajte v novo rešitev.