Tedenski horoskop 8.7. – 14.7.2019

Tedenski horoskop za boljši teden.
Tedenski horoskop za boljši teden.

TEDENSKI HOROSKOP

Tedenski horoskop – V teden boste stopili utrujeni od preteklih opravkov, vendar vas bo prebudila energija prvega krajca, ki vas bo usmerila proti pogumnim začetkom.

Obetate si lahko več elana in motivacije. Tudi Merkur v levu bo spodbuden, še posebej za tiste, ki želite nekaj čim prej zaključiti. Venera, ki se bo sprehajala po znamenju raka, prinaša nekaj občutljivosti. Občutka, da niste dovolj cenjeni, zato se lahko v resnih odnosih pojavi nekaj nerazumevanja. Tudi spontane zgodbe v tem tednu ne bodo imele najboljšega epiloga. Saj boste v ozadju obremenjeni z mislijo na prihodnost. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete rojeni v znamenju škorpijona, strelca in vodnarja. Nekaj smole pa se obeta ovnom, bikom in rakom.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Gledali boste samo nase, zato boste tudi pri denarju tokrat bolj skopi. Vaše zdravje bo nekoliko občutljivo, še posebej konec tedna. Spremljala vas bo vzkipljivost, ki lahko celo postane moteča. Ljubezenske zvezde vam le začasno obračajo hrbet. Del krivde je tudi vaš, saj nočete popustiti. V nedeljo se vseeno obetajo srečnejše okoliščine, ki vas bodo razvedrile.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Napeto bo, najprej v delovnem krogu, potem še z ljubljeno osebo. V ljubezni bo manj novosti, tudi zaradi tega, ker ste nerazpoloženi in nezaupljivi. Bremenijo vas izkušnje in stara zamera. Imate pa veliko prostora za osebne ambicije. V drugi polovici tedna boste delali sami, vsi ostali bodo moteči faktor. Popoldnevi vam bodo naklonjeni, saj boste morda povabljeni na kakšen zanimiv dogodek.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pri delu se zanašate na sporne načine poslovanja, ki lahko prinašajo manjši dobiček. Po drugi strani lahko pride do velikih zapletov in težav. Poskušajte biti bolj pravični. Sklepate prehitro, takoj zatem pa čutite nekaj negotovosti. Posvetujte se s starejšim prijateljem ali znancem, ki vam bo marsikaj razsvetlil. Potem boste na vse skupaj gledali z drugačnimi očmi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Teden vam prinaša spremembe. Odkrili boste, na kaj ste lahko ponosni in kaj boste morali spremeniti. Dom bo oaza sredi puščave. Druženje zanimivih ljudi ne bo samo poučno, ampak tudi zelo zanimivo. Čas je, da se naučite poslušati in upoštevati tudi njihovo mnenje. Samski raki boste v prvih dneh tedna razočarani sami nad sabo, saj si nikoli niste misli, da vas lahko nekdo tako razočara.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ospredju bosta pogum in odločnost. Oboje vam bo koristilo in skozi to, boste lahko našli tudi osebno zadovoljstvo. Pričakovati je tudi povečan kreativni navdih. Svobodo boste pogrešali v ljubezni. Imejte več posluha, posebno v delovnem krogu. Potrebujete zaveznike. Na razpolago imate vse, kar potrebujete. Zato ne ogrožajte svojega položaja z nepotrebnim tveganjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na delovnem področju pričakujte premike. Ker boste dokaj napredni, ste lahko tarča govoric in opravljivih čenč s strani sodelavcev. Premislite, če se vam splača vmešavati. Srčna epizoda bo podobna nečemu, kar ste doživeli v preteklih mesecih. Vsekakor pa boste tokrat lahko imeli zadnjo besedo. Razpolagate s pravimi argumenti, zato kar z resnico na dan.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pazite, da ne boste obtičali na pol poti, posebno v karieri. Za zadevo, ki jo boste začeli opravljati z navdušenjem, vam bo zmanjkalo moči. Doma pazite, kako se boste odzvali. Spremljala vas bo paleta ugodnosti in nenavadnosti. Odkrili boste, kaj morate še spremeniti in na kaj ste lahko ponosni. V ljubezni bo primerno, da boste povedali svoje mnenje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Morali boste prejeti neko pomembno odločitev glede vašega osebnega ljubezenskega življenja. Pri tem vam bo pomagala neka tretja oseba, ki ji do sedaj niste preveč zaupali, a boste danes spremenili mnenje. Ste na vrhuncu svojih sposobnosti. Nov delovni tempo vas bo postavil pred preizkušnjo vzdržljivosti, a se vam bo uspelo obdržati na vrhu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijateljski odnosi tokrat tečejo brezhibno. Zlahka si boste razširili krog prijateljev, saj ste komunikativni in simpatični, poleg tega pa znate poslušati sogovornika. V drugi polovici tedna boste dosegli odlične rezultate, ki pa bodo posledica vašega ponavljajočega se dela. Nekaj vas bo tako močno potegnilo, da boste za vse ostalo popolnoma gluhi in nezainteresirani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naložili ste si preveč popotnic za prihodnost. Ker vsega ne morete izpeljati, boste naleteli na neodobravanje s strani partnerja. Omejite se na realna pričakovanja. Magnetična energija bo tista, ki bo prinesla nove izzive. Ugoden čas bo za poslovne odločitve. Modro bo, da boste naredili selekcijo in ugotovili, kdo vašo pomoč potrebuje in kdo vas samo ovira.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse, kar ste si v tem tednu zamislili, prestavite na ugodnejši čas. Ne zganjajte preveč hrupa, če ne dokončate vsega, kar vam je delodajalec zadal. Pri vseh stvareh je potrebna zdrava mera. Pri delu skrivate svoje dvome. Vseeno se zavedajte, da gre za stvari, ki bodo slej ko prej prišle na dan. Zato nikar ne izgubljajte časa, posvetujte se. Doma nimate dovolj časa, kar pa ne bo sprejeto z navdušenjem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Notranji nemir bo posledica stresa, ki se kopiči v vas že nekaj časa. Vračali se boste nazaj v preteklost. Odgovore na svoja vprašanja lahko tokrat najdete v poglobljenih mislih. Ne čakajte, da bodo drugi videli stvari tako kot vi. Mnenja bodo vedno različna, tudi če je resnica samo ena. Naredite si načrt, pri katerem naj nič ne zmoti vaše pozornosti, vztrajnost naj bo pri roki.