Tedenski horoskop za obdobje 4.5.-10.5. 2020 napoveduje prijeten skok v obveznosti

V teden boste zakorakali polni raznih želja. Sonce v biku bo poudarilo toplino in vam omogočilo, da se poglobite v tisti del življenja, ki ga želite rešiti ali spremeniti. Domače okolje bo vir vašega navdiha in z veseljem boste priskočili na pomoč, če vas bo kdo prosil.

Tedenski horoskop za obdobje 4.5.-10.5. 2020 napoveduje prijeten skok v obveznosti

Poslovne zadeve vam bodo s pomočjo Merkurja v znamenju bika lažje šle od rok.

Motivirani in vztrajni se lahko tokrat pomaknete stopničko više. V odnosih bosta na prvem mestu zvestoba in poštenost. Pomembno vam bo da vas slišijo in razumejo na pravi način. Venera v znamenju dvojčkov vas bo reševala, ko boste na področju čustev žalostni ali nezadovoljni. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, raki in vodnarji, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju dvojčkov, leva in rib.

Preberite tudi SKUPINE ASTROLOŠKIH ZNAMENJ S PODOBNIMI LASTNOSTMI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Že nekaj časa sanjate, da bi presegli sami sebe. V službi boste zagnani, čeprav se vam bodo ostali čudili. Ampak, ker ste tako samozavestni, se ne obremenjujte z napakami. Glede na vaše trenutno stanje na čustvenem področju se vam lahko začnejo zadeve podirati, če se ne boste posvetili situaciji. Partner vas pogreša, vendar vam tega ne bo povedal na glas. Pogovorita se o stvareh, ki so v zadnjem času kamen spotike.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prvi polovici tedna se vam bodo nakopičili dogodki, s katerimi ste do sedaj odlašali. Največ sreče boste imeli tisti, ki se podajate v nekaj novega. Na čustvenem področju vas lahko zmoti ne razpoloženje partnerja, ki se ukvarja s svojimi težavami in se ne bo sposoben prilagoditi vaši situaciji. Imate dovolj časa za skrbno načrtovanje vseh podrobnosti. Radodarni boste in prepričani, da vam ne more spodleteti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vedno bolj postajate nestrpni, saj se vam zadeve na mizi konkretno kopičijo.

Tisti, ki ste v fazi izobraževanja, boste morali z določenimi čim prej zaključiti. Veliko energije vam bodo jemale malenkosti, ki bodo po eni strani nepomembne. Zdravje vam bo dobro služilo, saj ste si nabrali ogromno energije. V petek se boste morali poglabljati v delo, saj vas bodo energije močnih planetov v to dobesedno prisilile.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prihajate v obdobje, ko se boste končno počutili močne in zadovoljne. Zato je ta teden dober čas, da se začnete posvečati zadevam, ki so že nekaj časa na vidiku. V službi se poskušajte prilagoditi sodelavcem, ki si to zaslužijo in ki vas spoštujejo. Boste videli, da se bo vaša delovna vnema povečala. Popolnoma boste očarani in preplavili vas bodo topli občutki. Konec tedna se boste najboljše počutili ob ljubljeni osebi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V prvih dneh tedna boste zaradi vpliva lune deležni nekoliko slabšega počutja. Ljubezen vam bo naklonjena, vendar se boste morali zanjo na nek način boriti. Na področju dela boste ponudili nove in sveže ideje, ki jim bodo nadrejeni naklonjeni. Središče sveta ste vi, zato nikar ne dovolite, da bi vas kdo obremenjeval. Morda se boste komu zamerili, a ob koncu tedna boste prav gotovo prisluhnili svojemu notranjemu glasu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar ne imejte občutka, da ste sami na svetu, raje se zaupajte in dajte iz sebe vse kar vas obremenjuje.

V četrtek se vam bo nakopičilo ogromno dela, ki ga boste sami težko opravili, zato bi bilo priporočljivo, da za pomoč prosite tiste, ki zadevo obvladajo. Konec tedna je čas, da potegnete črto čez preteklost in se brezskrbno prepustite prihodnosti. Za vse je poskrbljeno. Le nekaj vztrajnosti in motivacije boste potrebovali, da se premaknete stopničko višje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V začetku tedna imate možnost, da se rešite določenih dvomov, ki ste jih imeli zaradi svoje neučakanosti. Ljubezen vam bo naklonjena še posebej sredi tedna, ko bosta imela s partnerjem tudi nekaj več časa zase, da se v miru pogovorita. Konec tedna boste utrujeni, ker ste morali tako rekoč hiteti z enega mesta na drugo. Nekaj boste spremljali brez posebnega navdušenja, potem pa spoznali, da ste pravzaprav srečni, ker ste vse uspešno rešili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo vas trenutno ne razume ali je preprosto preveč zaseden, da bi vam prisluhnil. Vsekakor pa se držite svojih načel in počakajte na trenutek, ko bosta ponovno na isti valovni dolžini. Vaša pozitivna energija bo konec tedna prisotna povsod, kjerkoli se boste pojavili. Reševali boste tudi situacije drugih, saj ste trenutno v obdobju, ko ste zelo močni in samozavestni. Bodite čim bolj objektivni, saj se vam lahko hitro zgodi, da bi vas kdo narobe razumel.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z veseljem se boste v tednu pred vami lotili poslov, ki so pred vami, saj se vam preko njih obeta čudovit zaslužek, ki vas bo nekoliko rešil na finančnem področju. Res je, da že močno potrebujete družbo, vendar raje ostanite v krogu tistih, ki jih že dobro poznate. Na delovnem mestu bodite konec tedna pozorni, saj vas čakajo nova poslovna vprašanja. V družbi najbližjih boste zapolnili praznino, ki je nastala v vašem srcu. Pogovor vas bo razbremenil.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Finančne zadeve bodo v tednu pred vami potekale brez večjih zapletov, ustaljeno.

Nekaj drugega pa bo čustveno področje, dobili boste občutek, da trenutno niste v najboljšem položaju. Toda sobota vam bo prinesla srečne trenutke. V resnici zelo dobro veste, kaj bi morali storiti, toda obremenjujejo vas vaši nakopičeni predsodki. Tudi doma bo konec tedna prisotne nekaj nedorečenosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na partnerskem področju se boste težko izognili lepim komplimentom, ki se vam bodo zdeli na trenutke celo nekoliko osladni. Kot znate le vi boste poskrbeli, da boste v središču pozornosti. Na delovnem mestu boste koristni, v dobri formi in to boste tudi s ponosom pokazali. Prevzela vas bo radovednost, s katero boste zadeve spet nekako obrnili v svojo korist. Zapomnite si vse pomembne podatke.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Počasi bo potrebno narediti kakšen korak in se soočiti z nastalo situacijo. Veliko dela se obeta v sredini tedna. Nekaj več dobre energije boste deležni na ljubezenskem področju. Naredili boste določene zaključke in se pravilno odločili, kaj vam je pomembno in naredite lahko tudi korak ali dva naprej. Usmerjene misli vam bodo pomagale pri pomembnih odločitvah. Predlagamo, da se posvetite obveznostim, sicer se na poslovnem področju ne bo zgodilo nič novega.