Tedenski horoskop 24.2.-1.3. 2020 napoveduje iskrene vibracije in prilagodljivost

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020. V teden se boste podali nežni, prijetni in zasanjani. Sonce v znamenju rib prinaša poglobitve, povečano zaznavo in predvsem veliko lepih vibracij.

Tudi Merkur se bo nahajal v znamenju rib, zato vam lahko na področju dela in denarja kakšna priložnost enostavno spolzi iz rok.

Tedenski horoskop

Skušajte delovati bolj premišljeno in si dovolite uporabiti svoj kreativni navdih.

Sredi tedna prihaja konjunkcija med Soncem in Merkurjem. Prihajajo bolj jasno zavedanje ciljev, bister um, dobra organiziranost in praktično delovanje. Hitrost in površnost vas lahko popeljeta v kakšen konflikt.

Venera v znamenju ovna bo na področju ljubezni poskrbela, da o čustvih ne boste samo razmišljali, ampak se boste spontano tudi podali v akcijo.

S skupnimi močmi bose uspeli rešiti napetosti, pri delu pa vam bo bolj odgovarjalo, da za vse poskrbite sami. V tem tednu boste največ ugodnih priložnosti deležni ovni, levi in kozorogi, nekaj napetosti pa lahko pričakujete dvojčki, device in ribice.

Preverite svoj Astro portret!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020 Oven

V prvih dneh tedna, ko bo luna v ribah, boste naleteli na težavo, ki jo boste želeli takoj in na vsak način odpraviti. Vendar nikar ne rinite z glavo skozi zid. Če želite ujeti srce ljubljene osebe, ji ne govorite neprestano le o svojih težavah. Če ne veste, kako bi se odločili, je svoje mnenje bolj modro obdržati zase. V vas bo konec tedna dovolj diplomata, da boste prenesli vse kar se bo zakompliciralo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020 Bik

Večkrat ste se v določenih situacijah opekli, toda tokrat natanko veste, da ste na pravi poti. Obremenjeni boste z delom, vendar vam bo to všeč, saj si boste po tihem že gradili svoje želje. Vlaganje vase bo proti koncu tedna najboljša naložba za sproščeno prihodnost. Nahajate se na pragu ljubezenskih novosti, zato si dovolite, da se vaša čustva razbohotijo v spontani smeri.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020 Dvojčka

Pravila vas bodo v prvi polovici tedna dolgočasila in hkrati tudi vznemirjala. Začnite ločevati med delom in zasebnostjo. Več časa preživite v naravi in na zraku, saj je to tisto, kar potrebujete, da se umaknete iz obstoječih vzorcev. Obljubili boste nekaj lepega. Sploh ne razmišljajte o morebitnem nesporazumu. Čim prej naj steče to kar si želite, vse ostalo pa lahko opravite tudi povsem samodejno, brez čustev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020 Rak

Teden ki je pred vami bo nadvse primeren za nego vašega telesa. Pojdite h kozmetičarki ali na pedikuro, nato pa zažarite v vsej svoji lepoti. Na svoj način boste ustvarjali popolnost in glede na to, da vam bo Venera v ovnu podarila nekaj dobrih iztočnic in navdiha se boste lahko odpravili naprej po svoji poti. Poskusite v soboto še enkrat, posebno če nečesa niste najbolje razumeli ali opravili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020 Lev

V prvih dneh tedna končno prihaja zadovoljstvo, ki ga pričakujete že nekaj časa, pa vam je uhajalo iz rok. V ljubezni vas lahko reši prilagodljivost, zato storite nekaj spontanega. Prišli boste do spoznanja, da v situaciji na poslovnem področju niste ravno najbolj pravilno odreagirali. Popravite zadeve, dokler je še čas. Bolj boste trdni in pogumni, kot ljudje, ki vas trenutno obkrožajo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020 Devica

Pomemben sestanek bo v ponedeljek, ko bo luna v ribah preložen, saj bo v ospredju nekaj drugačnih prioritet. Ni dovolj le imeti dobrih namenov, tokrat bi morali pokazati več odločnosti. Storite konkretne korake, natančnost se vam lahko obrestuje, tudi ko se boste dogovarjali glede finančnih zadev. Vse lahko rešite, a le s popolno zbranostjo. Zato ne dovolite, da bi vas vznemirjali tisti, ki so nestrpni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020 Tehtnica

Čeprav vas bo določena reakcija prijatelja morda zadela v živo, bo mišljena izrazito konstruktivno, brez kakšnih slabih namenov. Na službenem področju se vam bo odprla možnost za spremembo, začeli bodo upoštevati vaše želje. Sestavite se konec tedna in nehajte samo razmišljati, kako vam je hudo, ker bi vam lahko bilo še huje. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti in zaplešite z ugodno energijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020 Škorpijon

Vse bi radi opravili po svoje, čeprav je to trenutno najslabša izbira, saj boste zaradi Merkurja v znamenju rib bolj labilni. Preverite vse, kar potrebujete, da ne boste česa pozabili ali izpustili, posebno če slutite, da ne boste deležni nobene podpore. Konec tedna boste postali izredno trmasti glede zadeve, kjer se vam je nekoč zalomilo. Na vsak način se trudite in pokažite, da ste pripravljeni poskusiti znova.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020 Strelec

Znova se boste spomnili, česa v resnici še niste pozabili. V ponedeljek in torek boste neučakani, toda prihaja dovolj priložnosti, da kaj spremenite. Pazite za volanom, postajate vedno bolj raztreseni. Na področju čustev konec tedna prehajate v veliko bolj sproščeno vzdušje. Ugotovili boste da ste bili brez razloga dolgo časa obremenjeni z napačnimi zadevami. Ljubosumje vam bo v nedeljo nagajalo na vsakem koraku. Z njim se boste težko soočili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020 Kozorog

Razmišljali boste o svojih prednostih, ki jih doslej še niste uporabili, in o ljudeh, ki vam lahko priskočijo na pomoč. Sredi tedna boste ostali bolj ali manj na teoretični ravni. Konec tedna se bo v vašo glavo naselilo veliko novih idej. Ne bojte se izraziti svojih želja, saj boste poželi navdušenje. Na področju čustev boste imeli v nedeljo vedno glavno besedo. Razmislite pa tudi o tem , kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020 Vodnar

Dobro bi bilo, da bi sprejeli kakšno odločitev po lastni presoji. Energija tedna vas bo ujela pripravljene na velik zalogaj in z lahkoto boste poiskali pravo smer. Ugodno bo tako za dajanje pobud kot tudi za fizično delo. Če vas v službi čakajo novi projekti, se jih čim prej lotite. Poskusite nekaj novega in drugačnega, posebno v ljubezni, kjer se lahko nekoliko poigrate in vama pričarate lepši vikend v dvoje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tedenski horoskop 24.2.-1.3.2020 Ribi

V prvih dneh tedna se boste pomikali naprej bolj počasi, zmotijo vas lahko tudi nepredvidljive ovire. Še vedno se lahko odločite za novo in bolj inovativno različico, posebno na področju urejanja domačih odnosov. S partnerjem bosta konec tedna zelo usklajena. Čustva bodo tokrat na prvem mestu in veliko boste razmišljali o svoji preteklosti in o stvareh, ki so se vas v zadnjem obdobju močno dotaknile.