Tedenski horoskop za obdobje od 20.1. do 26.1.2020 napoveduje zanimivo dogajanje

V teden boste stopili s Soncem v znamenju vodnarja. Začutili boste moč in energijo, ki vas bo vodila v nove, bolj zanimive podvige. Doživeli boste tudi hitre čustvene izzive in željo po napredku na vseh področjih. Zračna lahkotna energija bo olajšala tudi sprte strani, morda se boste celo nekomu opravičili.

Tedenski horoskop

Vendar ne prehitevajte dogodkov, saj vas bo Mars v znamenju strelca obdaril s površnostjo in flegmatičnim pristopom, tako da bo žal prisotna možnost, da si z zaletavim ravnanjem nakopljete nekaj težav. Čeprav se vam bo morda zdelo, da stvari sploh niso tako usodne in se z lahkoto odločate, bo potreba po previdnosti še kako pomembna.

Čustva bodo tista, ki vas bodo zaradi vpliva Venere in njenih aspektov popolnoma prevzela. Za globoka razpravljanja na tem področju si boste znali vzeti čas.

Skušajte poskrbeti, da boste na tekočem z vsemi pomembnimi zadevami, da vas kakšna stvar preveč ne preseneti.

Največ pozitivnega dogajanja si lahko v tem tednu obetate ovni, raki in škorpijoni, nekaj težavic pa se obeta dvojčkom, tehtnicam in strelcem.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prva polovica tedna bo namenjena ukvarjanju s samim sabo in razčiščevanju odnosov. Postavili si boste smernice, ki bodo zahtevale od vas veliko mero prilagajanja. Zdravje vam bo zelo dobro služilo, potrebovali pa boste le nekaj manjših sprememb na področju prijateljskih odnosov. Čeprav boste porabili konec tedna kar nekaj časa, da nekomu razložitve, kaj si želite, bo vredno vsega truda. Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno spodbujala.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Fraze, ki bodo prihajale iz ust nekoga pomembnega bodo sprva zelo obetajoče, vendar pa na žalost v sebi skrivajo praznino. V torek in sredo boste še bolj kot običajno izpostavljeni naivnosti, zato pazite komu verjamete. Če je vse skupaj povezano s finančnim področjem, bo previdnost še kako potrebna. Tako doma kot v družbi se boste proti koncu tedna lažje sporazumeli okoli stvari, ki so očitno vsem izredno pri srcu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V začetku tedna boste utrujeni, ne le zaradi dela ampak tudi zaradi osebnih zapletov. S pomočjo potrpežljivosti boste lahko spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse dozoreti ob pravem času. Mogoče bo tudi nekoliko bolj kot ponavadi vplivala na vas odločitev prijatelja. Konec tedna se boste sposobni postaviti zase in si na področju čustev izboriti tisto, kar vam pripada. Ljubezenske iskrice prinašajo strast.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi napetosti, ki jih prinaša teden, bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti pravila. V zadnjih dneh tedna bo vse bolj jasno in lažje vam bo odločiti se, na katero stran se obrniti. Polni boste v petek poguma in prepričanja, da vam lahko uspe v vsem, česar se dotaknete, vendar boste morali biti bolj vztrajni. Ljubezenske zvezde prinašajo novosti, posebno, če ste že nekaj časa samski ali ne preživite dovolj časa z ljubljeno osebo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V teden stopate uspešni, zato boste poželi občudovanje. Zanimiva izkušnja vas lahko zavihti v pravo smer, zato budno sledite vsem navodilom. Oviram, ki prihajajo boste kos, posebno na področju čustev. Negativen način razmišljanja pustite konec tedna za seboj. Vse vaše težave, ki se vam nizajo, so živčnega izvora, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete na hitro spremeniti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V tem tednu se boste poglabljali vase. Korak za korakom prihajate do večje samozavesti. V sredo, ko luna vstopa v kozoroga boste občutili pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Zdravi boste, neobremenjeni, tudi področje financ vam bo dodajalo stabilnost. Čez vikend se sprostite in uživate, saj ste ves čas v neverjetni akciji, ki od vas zahteva preveč energije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na začetku tedna, ko boste morali čakati na nekaj, kar vam resnično veliko pomeni. Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično, zato se boste po tihem spogledovali z raznimi dvomi. Če ste povezani z občutljivo osebo, ki ne razume vaših pobud se raje umaknite, kot da bi se zopet zapletali v nerešljive situacije. Ob koncu tedna lahko storite nekaj bolj spontano.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je prijeten teden. Zavedate se, da lahko po majhnih korakih, doživite nekaj velikega, le zaupati morate vase. Vezanim bo sredi tedna zaradi obilice dela zmanjkalo časa za romantiko. Želeli si boste navezati tesnejše vezi, vendar ne boste dovolj sproščeni. Potrebno bo poiskati bolj primeren čas, saj lahko drugače na vrata potrkajo pretekle težave, ki vas bremenijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V tem tednu boste povsem mirni, saj se bodo zadeve razpletale spontano. Nikar ne dovolite, da bi na področju dela na vas vplivale določene zasebne zadeve. Nikar ne sedite križem rok, raje se podajte v akcijo. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer se boste začeli ukvarjati v bližji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani in kje naj bi bilo vaše pravo mesto.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaš delovni ritem bo v prvih dneh tedna zelo temperamenten. S prijateljem, ki vas potrebuje poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Mnogi kozorogi se lahko zaradi ugodnega vpliva Venere zaljubite in si tako še polepšate počutje. Konec tedna prihajajo manjše nejasnosti, ki jih boste s težavo spustili v svoj objem, nekoliko dvomljivo, vendar sigurni vase in svoja prepričanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pri delu boste v tednu pred vami zvesti sebi, kar vam prinaša dobre iztočnice za prihodnost. Do nekoga boste vedno bolj nezaupljivi, saj prihajajo mnogi ne obrazloženi dvomi. Konec tedna se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji, ki v zadnjem času ni v najboljšem stanju. Na področju ljubezni prihajajo počasi boljše priložnosti, ki vam prinašajo situacijo lepih energij in vroč zmenek.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spremljale vas bodo energije, ki bodo povezane z nekom iz preteklosti. S tem si boste ponovno povrnili energijo. Z dogovorom se boste v četrtek, ko boste bolj raztreseni težko sprijaznili vendar bo kljub temu zaključek pozitivne narave. Dogodki, ki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti vas lahko postavijo pred konkretno dejstvo, kar vam sprva ne bo najbolj všeč.