Tedenski horoskop 2.3.- 8.3. 2020 napoveduje prijeten energijski preobrat

V teden se boste podali z energijo Sonca v znamenju rib, ki poudarja vaše občutke. Polni boste sanj, ki pa jih bo z Merkurjem, ki se bo do srede nahajal v ribah nekoliko težje uresničiti. Ovire in nesporazumi se bodo konec tedna, ko Merkur preide v znamenje vodnarja nekoliko oddaljili.

Venera v ovnu v prvih dneh tedna prinaša iskrenost in odprte odnose.

Tedenski horoskop

V četrtek, ko preide v znamenje bika, pa lahko pričakujete več topline, pogovorov in želje po romantičnih pripetljajih.

Mars se bo v tem tednu gibal v znamenju kozoroga, kar boste občutili predvsem kot povečano motivacijo in vztrajnost, v odnosih pa kot manjšo ohladitev. Skušali se boste povzpeti višje, vendar brez trdne volje in vztrajnih prijemov ne bo šlo. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete rojeni v znamenju dvojčka, raka in leva, nekaj težavic pa se bo nizalo bikom, devicam in ribam.

Preverite svoj Astro portret!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva Venere v vašem znamenju boste samski ovni v prvi polovici tedna v ozračju začutili optimizem, ki vam bo omogočil zadovoljstvo. Naj vas ne bo sram izraziti svoja čustva, pri tem boste tako uspešni, da si boste konec tedna priborili celo romantično večerjo. Nekoliko vas bo na področju dela skrbelo, da ne boste tako sprejeti, kot ste pričakovali. Nihče ne bo ugibal, kaj si v resnici želite, zato jasno in glasno povejte, kakšni so vaši načrti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vznemirilo vas bo dejstvo, da morate nekaj čim prej zaključiti, kar vam bo onemogočala pozicija Merkurja. Bolj kot boste iskali kompromis, težje vam bo sestaviti se. Zato je še najbolje, da spregovorite in prekinete negotovost. V drugi polovici tedna prihaja bolj umirjen način življenja, kar vas bo navdihnilo z zadovoljstvom. Ne razmišljajte o določeni zadevi predolgo, saj lahko izgubite precej časa. Poiščite kakšno bolj smotrno rešitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh tedna boste iskali najrazličnejša druženja, obeta se vam tudi srečanje z osebo, s katero boste v prihodnosti doživeli nekaj romantičnih trenutkov. Umirjena energija bo proti koncu tedna delovala na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar se boste zadev lotili bolj poglobljeno, kar vam prinaša čudovite rezultate. Nedelja bo namenjena osvajanju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Izkoristite prvo polovico tedna, da se dokažete tudi tam kjer v preteklosti niste ravno blesteli. Dokazali boste, da se v vas skriva velik talent. Zlobni jeziki bodo končno utihnili. Konec tedna, ko se bo Venera sprehajala v znamenju bika se vam obeta ljubezenska zgodba, ki vsekakor prinaša dobre iztočnice. S partnerjem ali prijateljem se bosta lažje razumela ter ujela in se z veseljem pogovorila o vajinem napredku. Simbol nedelje bo energičnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zavedajte se, da priložnosti v življenju pridejo in gredo. Nekoga že dolgo časa ne morete pozabiti, vendar prihaja nekdo drug, ki bo zapolnil praznino. V četrtek je pred vami nov začetek. Vse kar morate storiti je, da sledite svojemu srcu. Vsekakor tudi prisluhnite, sprejmite dobre zamisli, ter se podajte v zgodbo, ki vam obeta harmonijo. Poskusite brezhibno opraviti tisto, kar se od vas pričakuje, saj bo časa vedno manj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne naredite napake in ne prekinite določenega odnosa samo zaradi nekaterih slišanih besed. Preden naredite usodni korak si vzemite nekaj časa, pokličite osebo, ki vam je blizu in ji zastavite vprašanje, ki vas bega v notranjosti. Pred vami je izredno pozitiven vikend, primeren za urejanje čustvenih zadev. Sposobni boste narediti premik in na vse skupaj pogledati v lepši luči. Na končno rešitev bo treba še malce počakati in se notranje umiriti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prva polovica tedna vam prinaša tok dogajanja, ki ga nikakor niste pričakovali. Morda boste dobili dobro ponudbo na področju dela. Vaš nove ideje bodo nagrajene, še posebej, če boste sledili svojemu notranjemu glasu. Nadaljuje se nekaj, kar je za kratek čas obstalo in vas nekoliko prestrašilo. V soboto in nedeljo boste še bolj sproščeni, saj vam bo družba zelo naklonjena. V razmerju ali poskusih osvajanja, boste znali pristopiti na eleganten način.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pogovor z ljubljeno osebo prinaša v ponedeljek in torek, ko bo luna v dvojčkih nekaj novosti in romantičnih doživetji. Zavedajte se, da lahko napredujete na osebni ravni. Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, vendar se mu izognite. Iskrena komunikacija bo tista, ki jo boste konec tedna uporabili v kočljivih situacijah in vas bo popeljala do rezultatov. Ljubezen boste v nedeljo zajemali s polno žlico.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zabredli ste v situacijo iz katere ne najdete pravega izhoda in to vas močno vznemirja. Če mislite, da vam bo kdo pomagal, se motite. Poglejte vase in ugotovili boste, da ste potrebni sprememb. Ne glede na vse si ne očitajte preveč. Osredotočite se na poslovne obveznosti in naloge, saj boste na tem področju proti koncu tedna odlično pripravljeni. V nedeljo boste spoznali, da se je bolje ustaviti, kot tvegati z nekom, ki očitno ne namerava spremeniti mnenja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V tem tednu vam bo v določeni situaciji uspelo zmagati. Poslovno dejavni in konstruktivni boste tudi v drugi polovici tedna. Edini nemir, ki bi vas lahko zmotil pri koncentraciji je zadeva, ki se bo na skrivaj prikradla v vaše življenje. Obremenitvam v soboto ne boste popolnoma kos, kar pa ni garancija za neuspeh. Trud, ki ga vlagate v delo se vam bo izplačal v prihodnjem obdobju, zato še naprej vztrajajte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vezani vodnarji boste v tem tednu odlični prijatelji, z goro nasvetov. Poskusite se sprostiti in spregovoriti tudi o svojih notranjih vzgibih. Življenje vas bo konec tedna vabilo k počitku in raznim užitkom. Dovolite si živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki bo prinesel tudi konkretne rezultate. V nedeljo boste zopet zelo prodorni in prepričani v svoja dejanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar ne bodite nestrpni in ne preskakujte pomembnih korakov. Razvijte potrpežljivost, zdrav razum in praktičnost, še posebej tisti, ki delate z ljudmi. Venera v znamenju ovna vam obeta ljubezenske novosti, ki bodo pričarale nasmeh. Nekaj se bo v soboto malce zapletalo, čeprav temu ne bi smeli pripisati prevelikega pomena. Previdni bodite glede zadev, ki jih že poznate, le tako se boste z njimi veliko lažje soočili.