Tedenski horoskop napoveduje premišljenost

V teden se podajate z ugodno energijo Sonca v znamenju strelca. Prihajajo upanje, želje in nove dogodivščine. Le na področju dela in izobraževanja ne bo vse tako rožnato, saj se Jupiter začne gibati v znamenju kozoroga. Postali boste bolj motivirani in vztrajni, vendar nič kaj optimistično naravnani. Velik količina dela vas lahko posrka vase, zato se naučite tudi vzeti si prosti čas.

Venera v kozorogu bo na ljubezenskem področju preprečila spontane in drzne korake.

Bolj pomembno vam bo, da se v odnosih počutite varno, ter da imajo le ti dolgoročno perspektivo. Merkur v škorpijonu bo pomagal tistim, ki vam je v zadnjem času primanjkovalo kreativnosti in navdiha. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in tehtnice, nekaj težavic pa se obeta bikom, strelcem in vodnarjem.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Mars v znamenju škorpijona, ki vam je naklonjen, vam bo prinesel v tem tednu več prijetnih možnosti. Pojavila se bo oseba, ki bo na prvi pogled nedostopna, vendar se lahko v prihodnosti združita. Sredi tedna boste pogledali resnici v oči, ter popravili neko zadevo, ki ste jo v preteklosti pokvarili. Dana situacija se bo prav zaradi tega močno spremenila. Končno boste občutili tisto pravo zadovoljstvo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ponedeljek, ko bo luna v vodnarju, boste tkali boste ambiciozne načrte za prihodnost. Ne spreglejte pa tega, da trenutno niste v največji harmoniji z okolico, zato ne pričakujte, da vam bodo vsi sledili. Dobre iztočnice lahko pričakujete v petek na delovnem mestu. Na ljubezenskem področju boste začeli konec tedna razmišljati nekoliko globlje, kot je bilo do sedaj v vaši navadi. Prišli boste do zanimivih spoznanj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvi polovici tedna prihajajo nova poznanstva, ki bodo še polepšala počutje. Poskusite se z nekom pogovoriti in ugotoviti, kaj je tisto, kar vam prinaša nemir na vaše čustveno področje. Ljubezen ni tako daleč, čeprav ste nekoliko nezadovoljni. Po kakovosti boste odstopili od povprečja in se sestavili. V nedeljo, ko luna preide v bika boste doživeli boste nekaj neverjetnega, kar vas bo ponovno prebudilo. Pustite se presenetiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ponedeljek, k vas bo vzpodbujal vpliv lune v vodnarju, široko odprite oči in se zazrite v svoje srce, ki vas bo tokrat smiselno usmerilo. Pozorni bodite tudi na nekoga, ki se nahaja v vaši bližini in opazuje vaše korake. V petek se vam nakazuje možnost, da začnete znova. Začetek bo nekoliko težak, nadaljevanje pa več kot obetavno. Ostali boste brez besed ali pa začutili da ste na pravi poti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V prvih dneh tedna b najbolj pomembna ljubezen, zato pokažite več nežnosti ter pozornosti, saj boste le tako lahko umirjeno nadaljevali s svojimi opravili na ostalih področjih. Na področju dela niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite v petek, ko bo luna v ovnu premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo sigurnost. Pozorni bodite tudi, da ne izdate prijateljevih skrivnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav boste imeli v tem tednu v odnosih podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo. Vaša koncentracija in motivacija bosta izjemni in končno boste lahko na finančnem področju veliko dosegli. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije, bo tista, ki bo uredila kaotične razmere na poslovnem področju. Najbolj zadovoljni in nasmejani boste v nedeljo, posebno ob novih poznanstvih in prijetnih komplimentih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni bodo v torek in sredo, ko vas bo spremljal vpliv lune v znamenju rib vaši občutki mešani zato nikar ne iščite bližnjic. Konec tedna bo najlepše, kra se vam bo zgodilo čustvena naklonjenost in pozornost od simpatične osebe. Ste pred razburljivo ljubezensko romanco ali strastno vezo, zato dobro razmislite, v katero smer se boste spustili, seveda pa vklopite tudi svoj razum, ki vas lahko popelje k sreči.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni sredi tedna zaradi Venere v kozorogu ne boste preveč optimistični, predvsem pa ne želite popustiti. Presenetili vas bodo z vprašanji, ki vas lahko notranje vznemirijo. Trma, ki se vas drži, bo konec tedna še močnejša, saj boste partnerju želeli na vsak način dokazati določene zadeve, ki pa ni nujno da so resnične. Boljše obdobje prihaja od nedelje dalje, ko boste intenzivno hrepeneli po razigranosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Samskim strelcem se bo v prvih dneh tedna veliko dogajalo, vendar ne boste imeli prave energije, za začetek novega razmerja, zato je priporočljivo, da še nekoliko počakate. Z nasmeškom na obrazu lahko rešite marsikatero težavo in pridete do zaključka, da ste ponosni nase. Zelo boste v nedeljo romantični in sentimentalni, a ne boste se znali odločiti, v katero smer bi se odpravili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vodilo prvih dni v tednu bo, da ima vsak problem tudi rešitev in lahko predstavlja koristno izkušnjo na daljši rok. Ne smete se preveč naslanjati na napačna dejanja iz preteklosti, saj s tem ne boste pridobili ničesar. Radi boste pomagali drugim ljudem, zato lahko pričakujete prijetne energije, ki vas bodo povezale v harmoniji. Manj se konec tedna ozirajte na mnenja drugih in raje poslušajte svoj razum.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ponedeljek, ko bo luna v vašem znamenju, se boste počutili odlično. Prihaja nekaj novic, toda ne bodo vam najbolj všeč, zato se počasi pripravite na spremembe. V zadnjih dneh tedna se boste morali v kočljivih situacijah na področju čustev boriti popolnoma sami, kar vas bo nekoliko razžalostilo. Poskusite si v nedeljo odtrgati nekaj trenutkov popolnoma zase, po možnosti v naravi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V prvih dneh tedna boste dobili idealno priložnost, da se izpostavite, tokrat boste pustili velik pečat. Poskusite čim bolj izkoristiti vse kar se odvija in nikar preveč ne zahajajte v iluzije. Konec tedna se boste z lahkoto prilagodili in uživali v vsakem trenutku življenja. Srečanje vam bo ogrelo srce, čeprav se vam bodo zadeve v mislih ves čas kopičile in vas vodile k temu, da naredite spremembo.