Tedenski horoskop 19.8. – 25.8.2019

Tedenski horoskop
Tedenski horoskop

V tednu pred vami prihajajo spremembe.

Do petka boste še deležni prodorne energije Sonca v znamenju leva, ki obljublja ugodne rešitve in veliko prijetnih doživetij. Z veseljem se boste zapodili v nove podvige, za kreativnost vas ne rabi skrbeti, manjkalo bo le note za prilagajanje. Konec tedna se bo vse skupaj umirilo, zresnilo in ohladilo.

Energija znamenja device, po katerem nadaljujeta pot Sonce in Venera ne bo prizanašala. Sedaj se boste morali odločiti kako in s kom dalje, brez odlašanja. Največ sreče boste v tem tednu deležni ovni, raki in ribe, nekaj smole pa lahko pričakujete rojeni v znamenju bika, dvojčkov in vodnarja.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne bodo vam najbolj všeč tisti, ki le veliko govorijo in ne storijo prav ničesar. K sreči pa boste v tem tednu naleteli tudi na nekaj somišljenikov. Na področju financ se prav tako obetajo dobre energije. Nekaj boste storili ne glede na to, kakšen bo odziv z druge strani. Ko ste tako samozavestni, vam nihče ne seže niti do kolen. Spontanost in pogum se vam lahko obrestujeta.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nov pogled na dogajanje vas bo v torek ponesel v svežino in nove načrte. Ne podcenjujte svojih dragocenih sposobnosti, s katerimi lahko povzročite velike spremembe. Proti koncu tedna boste imeli priložnost za srečanje ali pogovor o nečem, kar vam je dolgo povzročalo preglavice, toda zdaj bo povsem drugače, vsekakor ugodnejše za vas.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Niste najbolj suvereni prav pri vsem, kar bi radi počeli, zato morda izgubljate voljo in energijo. Ne ozirajte se na to, kar vam dopovedujejo z različnih strani, sami ste svoje sreče kovač. S planeti, ki vam nasprotujejo, ne najdete pravih besed in pristopa, posebno z nekom, ki vam očitno ni preveč podoben, saj je veliko bolj raztresen, v svojem svetu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Hrepenite po novih dejavnostih in tudi pri športu boste izredno uspešni. To bo najboljši način, da se sprostite in uporabite presežek energije. Nakupovanje vam bo dobro delo, pod pogojem, da ne boste zapravili preveč. Praktični boste in niti najmanj razpoloženi za osvajanja ali nežnosti s stalnim partnerjem. Raje se boste posvečali konkretnim zadevam in zahtevali nekaj več od nekoga.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V začetku tedna boste prav prikupno zmedeni. Zberite potrebne moči in se skoncentrirajte na delo, ki od vas zahteva visoko stopnjo pripravljenosti in predanosti. Zanesli se boste lahko le nase. Niste preveč razpoloženi za to, da bi se prilagajali. Tokrat ste resnično prepričani, da se mora zgoditi obratno. Potrebujete več akcije, v nasprotnem boste napeti, tudi v ljubezni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vaš optimizem bo v sredini tedna na poslovnem področju popolnoma upravičen. Vse gre kot po maslu, zato se pripravite na večje poslovne naloge in zalogaje, ter na denar, ki prihaja. Prevzemite pobudo in naredite prvi korak, namesto da bi čakali in pasivno razmišljali o tem, kaj se lahko zgodi. Kmalu boste ugotovili, da ste bolj odločni, kot ste imeli občutek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kar na enkrat se bodo vaša dejanja preusmerila v akcijo. Veliko bo ljudi, ki jih bo zanimalo vaše mnenje, telefon bo pogosteje brnel in veliko idej se bo porodilo v vaših mislih. Na vseh področjih hrepenite po varnosti, zato si ne smete privoščiti nikakršnih spodrsljajev, posebno z ljubljeno osebo. Pri delu bodite bolj pozorni na števila in podrobnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Soočate se s finančnimi težavami. Glede na to, da resno potrebujete pomoč, je čas, da se nehate sprenevedati in na stanje pogledate bolj realno. Ponudila se vam bo priložnost, katere razvoj bo popolnoma odvisen od vas samih. Če želite, da se poznanstvo razvije v kaj več, boste morali proti koncu tedna tudi kaj narediti tudi na osebnem področju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni ste še vedno nekoliko negotovi, posebno če se še niste dogovorili okoli pomembne odločitve. Pozor v poslovnih vodah, saj boste izčrpani in raztreseni. Konec tedna bo prava svetla točka, posebno kar zadeva stike z mlajšimi in posle s tujino. Pričakovali ste drugačno energijo, okoliščine vas prepričujejo, da nepredvidljivim situacijam še zdaleč ni konca.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zadevo, ki vas bremeni bi radi rešili brez čakanja in kompliciranja. Vendar tako ne gre, vedno bolj vas motijo tisti, ki vse skupaj zavlačujejo. Morda še ne poznate ustreznih okoliščin. Prav hitro in brez posebnih težav boste začutili, kdo je na vaši strani in kdo ne. Nekoliko raztreseni boste, a bo tokrat razlog pozitiven, saj boste cveteli na ljubezenskem področju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vam izkazuje povečano naklonjenost. Imate resnično dobro priložnost, da vse skupaj izpeljete tako, kot vam najbolj ustreza. Uspešni boste tudi ob spremembah delovnih pogojev. Najbolj vas obremenjujejo zadeve, ki jih morate preložiti. Preveč ste vztrajali pri tem, da se nočete vezati, nekdo pa vas bo vseeno znova poiskal. Konec tedna popazite na denar.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spoprimite se v prvih dneh tedna z napako, ki ste jo očitno zopet ponovili. Pazite na uradne listine in na področje financ. Nič ne bo pojasnjeno, dokler se boste držali v ozadju, zato z resnico na dan. Srečanje z osebo iz preteklosti bo manj napeto, kot ste pričakovali. Čim prej uredite vse povezano z morebitnim pomembnim sestankom ali glede srečanja v družinskem krogu.