Tedenski horoskop 17.2.-23.2. 2020 napoveduje nekaj nejasnosti

V prvih dneh tedna boste prekipevali od energije. Ujeli boste energijo Sonca v znamenju vodnarja. Zanimalo vas bo vse kar je novo, nenavadno in drugačno od golega povprečja.

Merkur v retrogradnem gibanju vas lahko zmede na področju komunikacije in organizacije.

Če vas bo zamikalo, da se zazrete v preteklost, lahko to storite neobvezujoče. Pazite pa, da ne boste zamujali in preveč komplicirali po nepotrebnem.

Tedenski horoskop 17.2.-23.2. 2020

Poglobite se s Soncem, ki v drugi polovici tedna preide v ribi v prave rešitve. Izognite se pretiranemu tveganju in prehitremu delovanju. Saj vas lahko situacija močno premami v napačni smeri.

Venera, ki se sprehaja po znamenju ovna bo dovolila drugačen pristop v ljubezenskih odnosih. Prihajajo soočenja, ki pa ne bodo najbolj enostavna. Saj se boste težko prilagajali.

Deležni boste globokih preobrazb, nenavadnih novic in številnih presenečenj. Vaš jezik bo hitrejši od razuma. Zato pazite, da koga po nepotrebnem ne užalite. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, dvojčki in device. Nekaj smole pa boste deležni v znamenju tehtnice, vodnarja in ribe.

Preverite svoj Astro portret!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub notranji napetosti se boste v tem tednu počutili zelo učinkoviti. Veliko borbene energije bo prinašalo dobre rezultate. Osredotočeni boste na poslovne premike in imeli boste dobre možnosti uresničiti določene sanje, ampak boste mogli narediti korake, ki zahtevajo prilagajanje. Nikakor vam konec tedna ne bo najbolj jasno, kaj lahko pričakujete od prijatelja, saj vas vse skupaj že preveč obremenjuje. Sprostili se boste šele v nedeljo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V sredini tedna boste precej raztreseni in ne boste imeli pravega občutka pri čem ste, še posebej na področju dela. Pripravljeni boste pogledati na svoje življenje iz drugačnega zornega kota, kar vas bo napolnilo z nepopisno radostjo. Zavedali se boste, da vam določeni ljudje lahko pomagajo urediti sporne zadeve. Posebno vas bo razveselilo dobro sodelovanje, ki bo potekalo v za vas zelo ugodnih okoliščinah.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ponudila se vam bo priložnost in končno boste izboljšali svoje počutje. Pričakujete lahko tudi nove zanimive smernice. Največ nejasnosti bo sredi tedna, ko bo luna v kozorogu povzročila hladnost na zasebnem področju, kar vas bo postavilo v kočljiv položaj. Konec tedna boste sposobni bolj odgovornih korakov, s čimer boste razveselili tudi ostale. Lahko ste mirni, saj se bo vse skupaj odvijalo vsaj približno v smeri, ki ste si jo zastavili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pri poslovnih korakih se v ponedeljek, ko vas bo spremljala luna v strelcu ne boste mogli ravno pohvaliti, bolj boste morali paziti na finančno plat. Spoznali boste, da obstajajo tudi druge poti, ki so veliko lažje. Samozavest vam bo proti koncu tedna v pomoč pri poslovnih srečanjih, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je usmerjen v spontane rešitve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Glede čustev preveč nihate in dvomite. Skozi soočanje s svojimi negativnostmi se boste sredi tedna končno pomaknili stopničko višje. Konec tedna bo več kot odličen, da se neustrašno podate novim projektom naproti, ter velikopotezno in drzno vztrajate pri doseganju ciljev. Ne pozabite tudi na svojega partnerja, k si bo zaželel, da se intimni trenutki stopnjujejo. Zaupajte in zadovoljstvo prihaja v vaše naročje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Izkoristite ponedeljek z vplivom lune v strelcu za pogovor z nekom, ki vas vedno razveseli. Ne skrbite, še je čas za izpolnjevanje nalog, in sicer na osebnem področju, kjer se želite pomakniti naprej. Ne boste preveč analizirali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje. Pustite v soboto vse obveznosti, ki vas vlečejo v popolnost in vam kradejo čas, da bi živeli tako kot si želite. Tokrat prisluhnite sebi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bodite strpni in kontrolirajte svoje zahteve, saj se nahajate v nedorečenem obdobju. Prehitro in preveč vam lahko škodi, zato poiščite zmernost in rešite vse skupaj na lažji način. Tekoče zadeve bodo konec tedna jasne, zato vam ni treba več čakati. Odločite se, prej kot bo prepozno. Še vedno preveč razmišljate o nerešenih ljubezenskih zadevah, namesto da bi se neobremenjeno podali v akcijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ljubezen vas lahko v prvih dneh tedna prijetno preseneti, zato ne obupajte prehitro. Sprejmite pozitivno in ustvarjalno energijo in jo uporabite za doseganje svojih ciljev. Pogum in samozavest lahko izkoristite tudi na finančnem področju. Poskusite se v vlogo nekoga, ki vam resnično veliko pomeni. Šele tako boste resnično razumeli, kaj bi bilo treba storiti in kje so morebitne ovire, ki vas ustavljajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ponedeljek, ko bo luna v strelcu, vam niti za hip ne bo dolgčas. V ljubezni boste razpoloženi za vznemirljive zgodbe. Delovali boste v skladu s svojo naravo intenzivnega doživljanja, ter pripravljenosti za tisto, kar vam je pomembno. V petek pričakujte tudi napetosti v odnosu z nadrejenimi, vendar je vse odvisno od vas in vaše prilagodljivosti. Prav je da se postavite zase, toda pretirano upiranje ne prinaša rešitev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V prvih dneh tedna boste molčeči, potem boste ugotovili, da bi se morali bolj izpostaviti. Naredite nekaj pomembnega brez odlašanja in se ne zanašajte na dejstvo, da gre samo za trenutno situacijo. Pri pomembnih nalogah od srede dalje pokažite, da ne nameravate odnehati. Polni energije in zagona boste planili v polno novih priložnosti in pogumnih dejanj. Zadržite se in ne poudarjajte kako zadovoljni ste, saj mogoče ne bodo razumeli vašega navdušenja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vsaka stvar vas lahko v prvih dneh tedna zaradi retrogradnosti Merkurja razjezi, saj boste nemirni. Precej naporen čas je pred vami in težko se boste prilagodili na situacije, ki bodo nejasne. Pri delu bodite pozorni, da se na določene provokacije ne odzovete preveč ostro. Prihaja še nekaj manjših predsodkov, čeprav se trudite ustvariti drugačen vtis kot običajno. Na ljubezenskem področju nočete takoj razkriti vseh čustev, kar je trenutno najboljša taktika.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V začetku tedna boste zadovoljni, potem pa prihaja z luno v kozorogu nekaj težav in takrat ne dovolite, da bi se vse ustavilo le zaradi nesporazuma. Rezultati bodo plod vaše vztrajnosti, zato boste ponosni nase. Končno boste uspeli in dokazali, kaj lahko od vas pričakujejo. Osebno ozračje bo proti koncu tedna napeto, saj se bližajo določene spremembe. Opravite vse svoje obveznosti, tudi če boste morali narediti več, kot ste pričakovali.