Tedenski horoskop 15.7. – 21.7.2019

Tedenski horoskop
Tedenski horoskop

V začetku tedna vas bo objel Lunin mrk.

Lunin mrk vam danes prinaša nekaj mračnih misli, ki pa jih lahko preprečite tako, da ste bolj odločni in samozavestni, kar vas bo ščitilo pred slabimi energijami. Če boste ob tem vplivu telovadili, to ne bo pomagalo le pri topljenju kilogramov, temveč tudi pri zmanjšanju napetosti, ki jo boste zagotovo čutili.

Na področju čustev vam bo nagajal tudi vpliv Venere v znamenju raka, zato pričakujte nedorečene situacije in pomanjkanje pravih korakov, ki bi vodili k poglabljanju. Konec tedna Merkur preide v znamenje raka, zato boste nekoliko občutljivi in nefleksibilni, še posebej na področju dela in denarja.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V teden boste stopili spontano in zadovoljno. Pozabili boste na skrbi, ki jih imate na delovnem mestu, zato pa se boste toliko bolj posvečali vsemu, kar je bilo zaradi obveznosti na stranskem tiru. Na ljubezenskem področju boste tokrat pripravljeni na vse, zato vas čisto nič ne bo presenetilo. Z veseljem se boste s partnerjem podali na izlet ali krajše potovanje. Zaupal vam bo globoko skrivnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zavzetost in intuicija bosta vaša zanesljiva pomočnika, saj boste po nekem skritem pravilu nizali uspeh za uspehom. Lahko bi rekli, da kamor boste položili roko, boste naredili nekaj dobrega. Na čustvenem področju se boste nekoliko oddaljili od simpatije ali ljubljene osebe. Končno boste začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih prioritetah, ki ste jih v zadnjem času močno postavili na stran.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse kar se vam bo dogajalo vam bo všeč. Razbremenili se boste vzorcev iz preteklosti in končno zadihali. Zamikale vas bodo ljubezenske zadeve povezane z osebo iz preteklosti, vendar se nikar ne zaletite prehitro, saj bi kasneje obžalovali. Združite prijetno s koristnim, ter nikar ne zavrnite povabil na zabave, saj vas tam čaka veliko lepega. Zamikala vas bo tudi sprememba videza.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tokrat boste deležni nihanja vašega razpoloženja. Čeprav se boste na čustvenem področju stabilizirali s pomočjo Sonca in Venere, boste imeli na trenutke občutek, da se nič ne dogaja tako, kot bi si vi želeli. Konec tedna prihajajo prijetne informacije, povezane z nekom iz preteklosti. Odzovite se, vendar nikar ne pričakujte preveč. Samski raki se raje usmerite v nekaj novega, saj močno potrebujete spremembe.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Četrtek bo povezan s poglobljenim razmišljanjem in čustvenimi zadevami. Odločili se boste spremeniti določene zadeve in se usmerili v bolj sproščeno počutje ter večjo mero zadovoljstva. Nekdo se bo ves čas vrtel okoli vas, vas opazoval in osvajal na vse možne pretege, vendar lepim besedam nikar ne podlezite prehitro. Da se zakrpajo določene rane, boste potrebovali še nekaj časa, nikar pa ne upajte na nemogoče.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čas, ki je pred vami, bo zaznamovan s spremembami, kljub vaši želji, da bi življenje na čustvenem področju ostalo enako. Počutite se varne in zadovoljne, zato nikakor ne želite drastičnih sprememb. Zavedati se morate, da spremembe ne bodo slabe, saj bodo v vas zbudile željo po odkrivanju novih stvari. Ne upirajte se napredku saj vam bo tokrat koristil. Končno boste mirnejši, posebno na čustvenem področju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V torek se lahko pojavi nekaj nervoze in nezadovoljstva na osebnem področju. Ne prenesete nikakršnih napotkov, zato se boste ostro odzvali na vsak poskus, da bi vas kdo omejil. Tudi tokrat se lahko zaplete, če ne boste dojeli, da sta molk in taktnost velikokrat najboljši orožji. Glede določenih zadev na ljubezenskem področju ste pričakovali več, najprej pa se razpleta na neki drugi strani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sredi težjega obdobja prihaja nekaj več ljubezenskih novosti, ki vas bodo ogrele. Zdi se vam, da ste si pravzaprav kaj takšnega zaslužili, ker je bilo veliko poskusov in porazov, ki so vam jemali vašo energijo. Pomagala vam bo Venera, ki bo občutno izboljšala vašo komunikacijo. Samski naredite korak naprej pri novih ljudeh, ki bodo konec tedna vstopali v vaše življenje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Še posebej v četrtek in petek boste deležni pozitivnih energij in povabil, ki bodo na višjem nivoju. Kljub temu se jih ne ustrašite, saj vam prinašajo nova poznanstva. V nedeljo se vam nakazuje manjša zmeda, povezana s tretjo osebo. Nikar preveč burno ne odreagirajte, saj se bo na koncu izkazalo, da gre dejansko za nesporazum. Tisti, ki že nekaj časa hrepenite po ljubezni, vam bo sreča končno naklonjena.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V prvih dneh tedna tedna se vam obeta nekaj nejasnosti. Največ energije in motivacije boste potrebovali v domačem okolju. Spremembe so sestavni del življenja. To boste morali tako ali drugače sprejeti, v nasprotnem primeru se vam bodo začele nizati manjše težavice. Preveč se obremenjujete z izidom zadeve, ki bi jo lahko končali hitro in neboleče. V ljubezni je na vidiku zjasnitev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S partnerjem bosta težko uskladila vajine želje, saj se trenutno nahajata na različnih bregovih. Če ne želite konfliktov, bodite nekoliko bolj prilagodljivi in tolerantni. Morda bi vama najbolj odgovarjala sprememba, ki bi vaju prebudila. Samskim bo nagajal Merkur, ki prinaša nekaj analiziranja in negativnih energij. Nikar preveč ne analizirajte starih zgodb, saj so vendarle zaključene in bi vam naredile samo zmedo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Obdobje, ki je za vami, vas je nekoliko utrudilo. Tokrat boste zopet polni silovite energije in novih načrtov. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi. Če boste iskali kakšno pomoč pri svojih bližnjih, boste bolj razočarani kot zadovoljni. Zelo boste bojeviti, zato bodo temu primerne tudi vaše reakcije. Če ste dosegli kakšen pomemben uspeh, je čas da to poudarite.