Tedenski horoskop za obdobje 11.5.-17.5. 2020 napoveduje pomembne lekcije

V tednu pred vami vam vibracije Sonca v umirjenem biku ne bodo pomagale, saj prihaja nekaj vplivov, ki lahko razburkajo teden in vas popeljejo v lekcije. Venera, ki bo v znamenju dvojčkov prešla v retrogradno gibanje, vas lahko zmede na področju čustev in vam ustvari popolnoma napačno sliko.

Tedenski horoskop za obdobje 11.5.-17.5. 2020 napoveduje pomembne lekcije

Če želite dolgoročno stabilnost, sedaj nikakor ni pravi čas, da jo iščete. vsa hrepenenja so lahko uresničena, vendar bolj na kratkoročen način. Hitro se lahko vznemirite, še posebej če vam bo dolgčas.

Saturn, ki se začne gibati retrogradno v znamenju vodnarja vas vodi v nekoliko bolj globoke preobrazbe.

Vse kar se bo dogajajo, bo potrebno brati med vrsticami. Nikar ne odgovarjajte prehitro, saj se lahko znajdete v konfliktu. Največ sreče boste v tem tednu deležni ovni, levi in škorpijoni, nekaj težavic pa se obeta rojenim v znamenju kozoroga, rib in vodnarja.

Preberite tudi ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KARAKTERISTIKE IN SKRIVNOSTI ZODIAKA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V tednu pred vami se boste soočali z ljubezenskimi zadevami, ki bodo imele popolnoma drugačen predznak kot do sedaj. Veliko lažje vam bo, če boste gledali nase in si ne boste dovolili, da vas čustva nekoga drugega obremenijo. Na zasebnem področju se vam sredi tedna, ko bo luna v vodnarju odpirajo poglavja, ki vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem razmisleku pa boste ugotovili, da vam lahko dolgoročno prinesejo več koristi. Hrepeneli boste po globokih pogovorih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zadovoljni boste, kar je dobra odločitev, saj vam trenutno resnično ničesar ne manjka. Poskrbite za boljše odnos tudi v svojem družinskem krogu, ki je napet. S partnerjem se vam konec tedna, ko bo luna v znamenju rib obeta resen pogovor, ki bo razjasnil marsikateri dvom in umiril napetost, ki se je v zadnjem času niste mogli otresti. Oba bosta zadovoljna. Čutili boste, da vaš nasmeh deluje z izjemno privlačno močjo. V ljubezni tokrat ne bo dolgčas.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preobremenjenost s poslovnim področjem ne bo nosila najboljših energij.

Ker boste hrepeneli po zasebnosti, bo preprosto manj možnosti za dogajanje. Preveč razmišljate o tem, ali bi sploh storili prvi korak, namesto da bi prisluhnili le srcu. Poskrbite za svoje telo, obiščite zdravnika ali se odločite za alternativne terapije. Vsak začetek je težak. Ker se vam bo nakopičilo ogromno dela, bo tudi vaše počutje nekoliko nihalo. V nedeljo boste utrujeni, zato si privoščite nekaj trenutkov zase, seveda v partnerjevi bližini.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zopet vam je jasno, kaj se dogaja, a nikakor ne najdete pravih besed. Nekaj se bo začelo izredno obetavno, potem se v sredini tedna, ko bo luna v vodnarju spet zapleta. Nemirni ste in zato ste morda v nelagodnem položaju. Dobra volja konec tedna bo pregnala še tako nadležen glavobol. Več telesne aktivnosti vam ne bo škodovalo. Privoščili si boste malo več sladkih dobrot. Pojdite tudi na kolo za zdravo telo, morda v družbi ljubljene osebe.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne razmišljajte toliko o preteklosti ampak se zazrite v prihodnost. Obenem pa uživajte vsak trenutek sedanjosti, saj vam sploh ne gre tako slabo, kot si mislite. Hrepeneli boste po ljubezni, vendar bodo takšne in drugačne ovire do petka onemogočale preprost razplet dogodkov. Samski boste preprosto nepotrpežljivi in prehitro boste vrgli puško v koruzo, kar vas bo jezilo. Želeli si boste pestrosti in vznemirljivosti, vendar bo realnost precej drugačna od tega. Za vsak lep trenutek se boste morali tokrat veliko bolj truditi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Več sreče in optimizma na področju čustev se vam nasmiha v sredini tedna.

Hrepenenje po ljubezni bo uresničljivo. S partnerjem se boste odlično razumeli, še posebej takrat, ko bosta oba sproščena. Nekdo bi vam rad pomagal, čeprav tega morda niti ne opazite. Niste pripravljeni popustiti in si tako sami otežujete stvari. Počasi se boste zbrali in ugotovili, kako boste zadeve popravili. Treba bo pozabiti na zastarane vzorce in se osvoboditi navlake, predvsem pa živeli za prihodnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čustvena umirjenost vas bo spodbujala k zaupanju in lepim trenutkom. Ne boste se izogibali temu, kar se vas zna polastiti. Komunikacija s partnerjem bo uspešna. Združili boste prijetno s koristnim in in teden preživeli tako kot ste si že dolgo želeli. Uživajte v gibanju in rekreaciji saj se kaj hitro zgodi, da pride do pomanjkanje časa in tudi energije. Nagonsko se boste v soboto in nedeljo, ko vam bo planetarni vpliv namenjen odločali za spremenjen čustveni ritem. Čutili boste, da tako, kot je, ne more biti več nikoli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zvestoba, višji cilji in odločitev za plemenita dejanja bodo krojili dobre odnose v tednu pred vami. Ne bodite prestrogi, kajti z sproščenim pogovorom boste prišli do pozitivnega zaključka. Če boste ukrepali premišljeno in metodično, boste sami začudeni nad tem, kar zmorete. Razvedrilo vas bo tisoč majhnih stvari. Konec tedna bodo čustva premočna, vsekakor glasnejša od razuma. Zato pazite na vsako besedo, ker okoliščine še niso takšne, da bi lahko prevzeli pobudo. Z optimizmom se lahko pomaknete stopničko višje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z lahkoto boste v tednu pred vami zaradi umirjene energije Sonca v biku sledili svojemu pozitivnemu navdihu. Usmerjeni boste tudi v intimno druženje. Zamislili si boste željo po spremembi, ki ne bo naletela na veliko nerazumevanja, zato boste morali nastopiti bolj prepričljivo, da vas bodo začeli resno jemati. Imejte konec tedna odprte oči, še posebej na ljubezenskem področju, kjer vam pretijo manjše ovire. Lahko zahtevate nekaj več, premislite pa tudi o kakšni spremembi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Določene stvari se ponavljajo, čeprav še vedno upate, da se bo vse skupaj končalo drugače.

Ne zatiskajte si v sredini tedna, ko bo luna v vodnarju oči pred dejstvi, ki bi jih bilo trenutno nujno potrebno upoštevati. V partnerskih odnosih se bodo zadeve začele urejati konec tedna, ko boste bolj tolerantni. Zgodbice so sicer zanimive, čas za uresničitev pa skrajno neprimeren. Potrebujete samo pogum in manjši zalogaj tveganja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne čudite se, če bodo v tem tednu prisotne pikre pripombe, ki se jim skušajte izogniti. Več prijetnega počutja se vam nakazuje proti koncu tedna. Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati in skoraj zagotovo vam je zagotovljen uspeh, ki vam bo veliko pomenil in vas bo razvedril. S svojim optimizmom boste nadaljevali pot. S svojim taktnim tempom boste nadaljevali tudi naprej, ko se lahko pripravite na več samozavesti in drznih podvigov, s katerimi boste očarali nasprotni spol.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V vaših mislih bo prisotna v prvih dneh tedna, ko bo luna v kozorogu zmeda, saj ste prepričani, da se morate premakniti naprej in se usmeriti v izvedljive cilje, kar ne bo najbolj enostavno. Nikar se ne predajajte malodušnosti in ležernosti, saj vas lahko to drago stane. Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, zmotilo vas bo tudi, če se bo partner preveč vtikal v vaše zasebno življenje, brez katerega v razmerju zelo težko funkcionirate. Prijeten čas za vaju prihaja še posebej v nedeljo, ko boste skupaj uživala v prostem času.