Saturn v vodnarju napoveduje spremembe

Saturn je 22. marca vstopil v znamenje vodnarja, in se bo direktno gibal do 11. maja, ko vstopi v retrogradno fazo. Z zračno energijo bo Saturn v vodnarju obrnil svojo smer proti neznanemu terenu, da bi oplemenitil modrost in pot zunaj začrtanih meja. Saturn se v tem znamenju počuti varno, močno in prijetno, vendar odkriva drugačnost in neznano.

V zračnem okolju vodnarja Saturn svoj počasen in enakomeren pogled usmerja navzven, preureja strukture in meje, da bi vzpostavil povezave, razširjal informacije in razvijal inovacije.

Saturn je vladajoči planet strukture in meje resničnosti, zato boste na tem področju v prihajajočem obdobju bolj dovzetni za spremembe.

Vzdržujete odnose in negujete sebe ter druge. Zdaj boste lažje potešili žejo po znanju in duhovnem druženju. Čeprav se vam bo zdelo prijateljstvo izziv, boste znali poiskati način, kako pokazati prava in ljubezniva čustva, na iskren in odprt način.

Saturn v vodnarju napoveduje spremembe

Saturn kot zadnji planet, viden s prostim očesom, je vedno predstavljal človekove meje med tem, kar je in kar bi lahko bilo.

Ta otipljiv odnos do kolektivnih omejitev povzroči neskončen vpogled v vse stvari, povezane s časom, pravili in redom. V znamenju vodnarja Saturn ustvarja popolno harmonijo, saj je kot kozmični dirigent, ki zavzame stališče, ter glasbo z ritmom časa združuje v dinamično simfonijo.

Energija vodnarja je humanitarna. Polna je neomejenih idej o tem, kaj bo izboljšalo življenje in kako lahko skupna prizadevanja izboljšajo svet. To je najboljši čas vizionarjev, izumiteljev in ustvarjalcev.

Glede na to, da se boste lažje osredotočali na vizijo, je zdaj pravi čas, da se povežete z drugimi in ukrepate. Namesto da bi se držali starih konceptov, na katere ste bili navezani, se boste bolj zanimali za eksperimentiranje in se začeli osvobajati tistega, kar je za vas staro in neuporabno.

Saturn v vodnarju je lahko tudi zelo ugoden čas za začetek ali poglabljanje odnosa.

Ta tranzit združuje ljudi, ki presegajo sposobnosti običajnega posameznika. Poroke, ki se vzpostavijo v tem času, so prijetne in imajo dolgoročen predznak.

Preberite tudi SOOČENJE S SABO: ALI STE POD STRESOM?

Ta vpliv lahko konča vse tisto, kar vam ne služi več. Bodite pozorni na ljudi in povezave, ki vas vedno znova izčrpajo, in jih bodite pripravljeni izpustiti. Zdaj je čas za gradnjo trdnih in trajnih temeljev na vseh področjih vašega življenja. Pripravljeni boste opustiti šibke vezi v prijateljstvu, ljubezni in delu.

V ljubezni, energija Saturna v povezavi z znamenjem vodnarja razkriva vaše potrebe po ravnovesju med Saturnovo strukturo in vodnarjevo željo po osebnem popotovanju v neznano.

Vaša notranja narava bo želela razglabljati in modrovati. Vendar vam bo Saturn omogočal bolj produktivno delovanje.

Cenili boste poštenost, intelekt in radovednost.  Zaščitite v tem obdobju svojo duhovno rast tako, da se izognete tistim, ki se bodo norčevali iz vaših prepričanj. Namesto da bi porabljali energijo za skrbi in prihodnje ali morebitne težave, bi morali živeti v sedanjosti, ter biti hvaležni za vse blagoslove in lekcije, ki jih prejemate od Saturna.

Saturn v vodnarju napoveduje spremembe

Če se boste znašli v težavah, vam bo ta tranzit podaril neizmerno moč, skrito globoko v vas, ki bo prišla na površje šele, ko jo boste najbolj potrebovali. V vsaki kočljivi situaciji se vam bo uspelo lažje postaviti na noge in zbrati moč za napredek. Saturn ustvarja pomembne poti, in omogoča da ta intenzivna energija kroži, pomaga vam, da se bolj učinkovito osredotočite na eno stvar.

Namesto da bi fantazirali o tem, kaj bi bilo potrebno storiti, boste znali svoje sistematično obarvane misli pretvoriti v realnost.

Hrepeneli boste po družbeni sprejetosti.

S svojo ravnodušno držo in realističnim pregledom boste želeli tudi izstopati. Tisto, kar boste najbolj potrebovali, bo nekdo, ki posluša vaše ideje in jih potrdi. Ljubezenska razmerja, ki niso najbolj stabilna, bodo zaradi pretirano racionalnega pogleda napeta. Nagibali se boste k iskanju rešitve za vsako težavo in le tako lahko spregledate, kako te situacije pri ljubljeni osebi ustvarjajo čustveni nemir, občutke nelagodja, žalosti in nemoči.

Cilji, ki si jih boste v času Saturna v vodnarju zastavili, bodo jasni, popolnoma definirani in dosegljivi.

Vsaka razprava se lahko preleviti v vroče pogovore, popolno ravnotežje med miselnimi silami je tisto, kar bi morali iskati. Bistvo tega tranzita je kompleksen um, ki nenehno teče sem ter tja. Odgovarja na vprašanja ter izumlja nove ideje za izboljšanje prihodnosti. Znanost bo tokrat prava strast, medtem ko razum in logika sestavljata način življenja.

Preberite tudi JEZA, TEMNA STRAN VAŠE DUŠE