LETNI HOROSKOP 2018 ZA ASTRO ZNAMENJA

LETNI HOROSKOP 2018, 12 ZVEZDNIH SE PREDSTAVI.

Naročite se na naš Youtube Kanal Horoskop.si, kjer lahko spremljate video vsebine z astrološko vsebino. Letni horoskop 2018. Veseli bomo vsakega vašega odziva in všečka.

 

Oven.
Oven.

HOROSKOP OVEN
Mar. 20 – Apr. 20

Prvi, vodilni znak v zodiaku, ki prebuja pomladno moč. Vaš horoskop za leto 2018 vas bo odtrgal od preteklih vzorcev, ter vas popeljal k novim priložnostim. Mars, vladar ovna se bo gibal retrogradno v poletnih dneh, kar vam prinaša več stabilnosti.

 

 

Bik
Bik

HOROSKOP BIK
Apr. 21 – Maj 20

Bik je vztrajen in nekoliko posesiven, vendar vedno na realnih tleh. Vlada mu Venera, ki ga usmerja v estetiko in lepoto. Zaradi njenega retrogradnega gibanja se v novembru 2018 izognite tveganju. V ospredje stopajo finance in partnerski odnosi.

 

 

Dvojčka
Dvojčka

HOROSKOP DVOJČKA
Maj 21 – Jun. 21

Dvojčka predstavljata najbolj družabno znamenje. Vedno delajo več stvari hkrati in se nikoli ne obremenjujejo s perfekcionizmom in z natančnostjo. Merkur, njihov vladar, se bo v letu 2018 večinoma gibal retrogradno v ognjenih znamenjih.

 

 

Rak
Rak

HOROSKOP RAK
Jun. 22 – Jul. 21

Rak spada med kardinalna znamenja, kar vpliva na njegova čustva, premore pa tudi dinamiko. So najbolj podvrženi vplivu Lune, saj je njihova vladarica. Dom je zanje na prvem mestu. Proti koncu leta 2018 se morate naučiti zanesti se nase.

 

 

Lev
Lev

LETNI HOROSKOP 2018 HOROSKOP LEV
22 Jul. – 22 Avg.

Lev, ki ima kraljevi pridih, ima vedno občutek, da je vreden več kot ostali. Kraljuje v svojem življenju in okolici. Znajde se v vsaki situaciji. Od 15. maja do 6. novembra 2018 dobite nov vpogled, prihaja tudi več inovativnosti.

 

“Nič ni tako močno kot sanje, kako ustvarjati prihodnost. ” (Victor Hugo)

 

Devica
Devica

HOROSKOP DEVICA
Avg. 23 – Sep. 22

Devica je zemeljsko znamenje, ki stoji trdno na tleh. Analiziranje in načrtovanje sta njena simbola. Njeno življenje je obarvano s trdim delom. Merkur, njen vladar, se bo v septembru 2018 gibal direktno v njenem znamenju, kar ji prinaša uspeh.

 

 

Tehtnica
Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
Sep. 23 – Okt. 22

Tehtnica predstavlja veliko stvari, odlično presojo, občutek za sočloveka, pošteno igro in harmonijo. Ne bodite presenečeni, če vas proti koncu leta, ko bo Venera, vaša vladarica retrogradna, ponovno obišče izgubljena ljubezen.

 

 

 

Škorpijon
Škorpijon

HOROSKOP ŠKORPIJON
Okt. 23 – Nov. 22

Škorpijon, bitje vročih puščav, je eden od vrhov zodiakalnega emocionalno usmerjenega vodnega trikotnika, ki je strasten in sledi temi in globini. Do septembra 2018 izkoristite čas za komunikacijo ter osebni razvoj.

 

 

Strelec
Strelec

HOROSKOP STRELEC
Nov. 22 – Dec. 20

V svojem življenju se strelec trudi, da vse poteka spontano. Najbolj je zadovoljen, če je krojač svojega življenja. Jupiter, vaš vladar, vam od 8. Novembra dalje v vašem znamenju omogoča, da uresničite svoje cilje in ideale.

 

 

Kozorog
Kozorog

HOROSKOP KOZOROG
Dec. 21 – Jan. 19

Kozorog ponazarja previdnost, vestnost, potrpežljivost, stanovitnost, dosežek in občutek dolžnosti. Saturn, vaš vladar, vas v letu 2018 postavlja v močnejši položaj. Usmerja vas k ponovni presoji vaših ciljev ter učinkovitemu ukrepanju.

 

 

Vodnar
Vodnar

HOROSKOP VODNAR
Jan. 20 – Feb. 18

Vodnarja ponazarja sodelovanje in skupinsko solidarnost. Vodnar je plemenit lik, v sebi ima dvojnost in igrivost zraka. V letu 2018 boste deležni močne planetarne podpore, še posebej pa boste dobili veliko dela na čustveni ali duševni ravni.

 

 

Ribi
Ribi

HOROSKOP RIBI
Feb. 19 – Mar. 20

Riba je prispodoba notranjega sveta, preko katerega dosežemo, kar se skriva neodkrito v nas. Neptun v vašem znamenju vam v letu 2018 prinaša posebno čarobnost, ki vas bo spremljala tudi v prihodnjih letih.

 

 

 

Letni horoskop 2018

Venerino leto bo polno harmonije, elegance, zainteresiranosti na pogovore in razne razprave ter prilagajanje. Na srečo bo imela Venera skozi leto dobro podporo drugih planetov, kar ji omogoča, da vas bo premaknila naprej in vas popeljala k boljšemu finančnemu stanju naproti.

Vas zanima kje se nahaja vaša Venera?