Dnevni horoskop za 23. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 23. februar, kaj pravi horoskop danes?

Dnevni horoskop za 23. februar 2020, astrološka napoved. Preverite napoved za vaše zodiakalno znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Ne ustavljajte se danes pri nepomembnih zablodah, ki bodo le kradle vaš čas, raje se podajte radosti naproti.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

ob 7.37 preide luna v znamenje rib

Luna v znamenju rib

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo.

Dokler daješ, si na poti. Ko si razdal, si na cilju.

Rojstva na današnji dan:

Kazimir Severinovič Malevič, ruski slikar
Karl Theodor Jaspers, nemški filozof, psihiater
Erich Kästner, nemški pisatelj
Dakota Fanning, ameriška igralka
Princesa Estela, vojvodinja Östergötlandska

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Današnji dnevni horoskop.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva Mlaja v znamenju rib prihaja romantično presenečenje. Biti morate pozorni in pripravljeni na vse. Oseba, ki vam je že dalj časa všeč, vam bo dala nekaj skrivnih namigov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj, kar se bo dogajalo danes, boste sprejeli s težkim srcem. Verjetno pa je to edina možnost ki vas ohranja dobre volje. Vsekakor se lahko v miru pogovorite in posvetujete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vezani, morda zadnje čase ne spoštujete svojega partnerja. Zamislite se, koliko vam daje in koliko prejema od vas. Ker ga ne želite izgubiti, se potrudite in spremenite vaš odnos.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes prihaja odprt pogled na življenje, vizionarski pogled v prihodnost in o vsem tem boste v družbi družine ali prijateljev na veliko govorili. Sprejmite tudi kakšen nasvet, saj sami ne veste vsega.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste zaradi Mlaja odprti za priložnosti, zato jim pogumno odprite vrata svojega življenja. Odnašalo vas bo v pretiravanje. Tako v pozitivno kot tudi v negativno skrajnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za 23. februar 2020

Ne zavlačujte več glede zadeve, ki vas bremeni. Tokrat boste veliko bolj odločni in vaša pozornost bo namenjena predvsem uvajanju novosti in sprememb v domačem okolju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Podajte se danes v novo športno aktivnost, ki vam bo povrnila potrebno energijo. Zvezde vam bodo danes naklonjene, zato bo pravi dan za sprejemanje odločitev in vnašanje sprememb.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

S pomočjo vpliva Mlaja boste danes občutili neverjeten preboj energije, ki vas bo napolnila tudi z najbolj neverjetnimi idejami. Morda si boste zaželeli, da bi storili nekaj, kar vključuje tveganje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nekaj truda, lahko ljubezenski odnos popeljete v lepše vibracije. Vse kar je potrebno storiti, je umiriti se in začutiti v sebi, katera priložnost nosi to, kar v tem trenutku potrebujete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vezani kozorogi boste danes presrečni, saj končno prihaja priložnost preživeti malo več časa z ljubljeno osebo. To je obema podarilo novo energijo in vzbudilo željo po skupnem življenju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni boste želeli imeti glavno besedo, prav tako pa se boste tudi med rjuhami izkazali v odličnih vibracijah. Ljubljena oseba bo navdušena nad vašo strastjo, saj jo boste kazali iskreno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če vam bo danes nagajalo počutje, bo to le zaradi povečanega občutka za obveznosti, ki so bile v tem tednu nemogoče. Veliko bolj boste izpostavljeni psihičnim obremenitvam.