Dnevni horoskop za 21. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 21. februar, kaj pravi horoskop danes?

Dnevni horoskop za 21. februar 2020, astrološka napoved. Preverite napoved za vaše zodiakalno znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Bistre misli in jasen pogled, to bo najbolj učinkovito orožje današnjega dne, ki bo od vas zahteval veliko nejasnega.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU VODNARJA

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Rojstva na današnji dan:

Ivan Vavpotič, slovenski slikar
Uroš Krek, slovenski skladatelj
Tom Gehrels, nizozemsko-ameriški astronom
Lojze Krakar, slovenski pesnik
Peter Gethin, britanski avtomobilistični dirkač
Alan Rickman, angleški gledališki in filmski igralec

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spodbudne vplive lune v znamenju vodnarja boste najlažje izkoristili na finančnem področju. Vaša pričakovanja so zelo velika, vendar bodite kljub temu pripravljeni na spremembe.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes ne boste razpoloženi za to, da bi se prilagajali, saj ste resnično prepričani, da se mora zgoditi obratno. Potrebujete več akcije, v nasprotnem boste nestrpni, tudi v ljubezenskih odnosih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi vpliva lune v vodnarju boste začeli razmišljati drugače in na stvari gledati iz drugega zornega kota. Med prijatelji boste širili pozitiven duh, simpatično naravnanost in dobro voljo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes vas bodo presenetili tako, da boste obstali brez besed. No, tudi vam se lahko zgodi kaj takega, da glavno besedo vsaj začasno prepustite drugim. Sprijaznite se z dejstvi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čaka vas nesporazum, vendar se ne boste preveč obremenjevali z njim. Proti večeru se bodo stvari uredile in sestavile, zaželeli si boste druženja, plesa in predvsem sproščene zabave.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Kljub temu, da ste se v preteklosti potrudili, vam ni uspelo, zato je danes čas, da se s težavo soočite in zaprosite za pomoč prijatelja, ter se nehate neprestano obremenjevati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihaja čas zaupanja v to, da se bo vse obrnilo na prav. Življenje bo zaradi lune v vodnarju zelo živahno, hitro, telefon bo kar naprej zvonil, prihaja tudi dobro počutje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spomini bodo v vas obudili čustva, ki vas bodo spremljala cel dan in vam bodo oteževala odločanje. Samski škorpijoni se boste želeli vrniti v objem svoje nekdanje ljubezni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar v današnjem dnevu ne pretiravajte z energičnostjo, saj bo to zanihalo tehtnico previsoko, in s tem bo izginilo ravnotežje in harmonija, po kateri hrepenite že dlje časa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste večino časa prikupno zmedeni. Zberite pogum in se skoncentrirajte na delo, ki od vas zahteva visoko stopnjo pripravljenosti in predanosti. Zanesli se boste lahko le nase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Samski vodnarji boste kljub vplivu lune v vašem znamenju slabe volje, saj vas simpatija ni povabila na zmenek, kot ste pričakovali. Ne obremenjujte se, saj bo v prihodnje morda prišla celo boljša priložnost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomislite še enkrat na to, kar je za vas pomembno in se ne spogledujte z vsemi, ki vam prekrižajo pot. Trenutno še niste pripravljeni na resno razmerje, zato ne prehitevajte časa.