Dnevni horoskop za 17. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 17. februar, kaj pravi horoskop danes?

Dnevni horoskop za 17. februar 2020, astrološka napoved. Preverite napoved ali smernico za vaše zodiakalno znamenje. Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Danes se odločite, da ne boste več vklenjeni v pretekle vzorce in zgodbe, raje se podajte naprej.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU STRELCA

Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo.

V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Rojstva na današnji dan:

Matija Valjavec, slovenski pesnik, zbiralec narodnega blaga
Lojze Bratuž, slovenski skladatelj, zborovodja
Michael »Air« Jordan, ameriški košarkar
Billie Joe Armstrong, pevec v ameriški rock skupini Green Day
Meaghan Jette Martin, ameriška televizijska in filmska igralka, pevka
Marc Márquez, španski motociklistični dirkač

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Pod vplivom čustev in lune v strelcu boste raztreseni, zato vam ne bo uspelo osredotočiti se na najnujnejše. Popaziti morate tudi na svoje zdravje in počutje.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Razveselili se boste ljubezenskih novosti, ki vas bodo presenetile danes. Z nekom bosta romantično naravnana in hitro se bosta uskladila, zato pričakujte razigran večer.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Danes boste kljub spontani luni v strelcu bolj nostalgični. Spomnili se boste določene osebe, s katero ste preživeli veliko zanimivih trenutkov, ki jih nekako ne morete popolnoma pomesti pod preprogo.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Danes boste hrepeneli po pozornosti osebe nasprotnega spola. Poskusite razumeti nastalo situacijo, ki zahteva veliko časa in koncentracije. Naj vas ne skrbi, tudi vi boste prišli na svoj račun.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Danes boste zaradi pozitivne lune v strelcu prišli do spoznanja da je lahko poslovno okolje vir sreče in prijateljskih odnosov. Razveselil vas bo stik s tistimi, ki razmišljajo podobno.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

S simpatičnim vplivom lune v strelcu se prebuja vaš optimizem. Prihaja veliko energije in vse se vam ponuja zlahka in naenkrat. Razmislite o povezovanju z zanimivo osebo.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Danes se bodo začele stvari odvijati hitro, prihajajo priložnosti in vaš pogled v prihodnost bo jasen. Dan lahko izkoristite tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse česar se boste lotili uspelo.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Danes vas zaradi lune v strelcu čaka prijetno presenečenje, ki bo povezano s prijateljskim odnosom. Ne imejte občutka, da vaš trud ne šteje, bodite bolj prepričani vase.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

S svojim pozitivnim odnosom in energijo lune v vašem znamenju boste dobro vplivali na ljudi v okolici, kar vam bo še posebej prav prišlo na področju dela in financ.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Danes bodite previdni, saj prihaja nekaj nepričakovanih težav glede uradnih zadev, čeprav ste že storili vse, da bi nekaj rešili. Tokrat se izogibajte prepirom, saj vas ne vodijo nikamor.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Pustite se z ugodno energijo lune v strelcu navdušiti in zapeljati. Prava smer zaupanja je tista, ki prinaša bistvene premike naprej. Dvom naj v današnjem dnevu ostane v ozadju.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Sprememba, ki jo pričakujete, se bo zgodila šele takrat, ko se boste že obrnili na drugo stran, posebno če vključuje tudi odnose na delovnem mestu. Preveč se obremenjujete glede nepomembnih zadev.