DIREKTEN NEPTUN IN NJEGOV VPLIV NA ŽIVLJENJE

Direkten Neptun
Direkten Neptun

Direkten Neptun, kaj lahko pričakujete?

Neptun je planet intuicije, iluzij, idealizma, čustev in vizij. Ker je njegovo gibanje počasno, tudi njegova retrogradnost dolgo traja, zato je smotrno sedaj izkoristiti obdobje njegovega direktnega gibanja. Torej naj bo direkten Neptun vaše dobro vodilo.

Neptun simbolizira duhoven ter nematerialen svet, tesno je povezan z umetnostjo, vsem nejasnim, ter z vsemi vrstami odvisnosti, lažmi, prevarami in psihičnimi težavami. Na telesni ravni se povezuje s stopali, živčevjem in žlezami, zato lahko v prihajajočem obdobju pričakujete na tem področju manj težav. Pripravite se, saj prihaja uresničitev sanj in načrtov, kreativna energija in boljše počutje ter vitalnost.

Direkten Neptun vam prinaša nekakšen odmor, oddih od vsega, kar vas je v zadnjem obdobju utrujalo.

Nekako vas spodbuja, da prenehate živeti v zanikanju in prezrete strahovite strahove, ki vas le vlečejo navzdol. Navdihuje vašo domišljijo in vam prinaša upanje.

On niha med fantazijo in realnostjo, kar je lahko, če ne zaznavate tistega, kar vas vodi zelo obremenilno. Prisili vas, da ne ostanete v slabih odnosih ali delovnih mestih, kjer se ne počutite dobro. Če začnete razmišljati malo bolj objektivno, se lahko z njegovo pomočjo izognete raznim pastem. Uporabite njegov vpliv, da začnete bolj ceniti svojo sposobnost sanjanja in izražanja sočutja, s katerim se srečujete. Direkten Neptun želi pokazati idealno lepoto na svetu, in to je vaša priložnost, da se sprostite in čutite svojo pot skozi svoje srce.

blankNeptun je sanjski planet, ki v najboljšem primeru omogoča, da pogledate izven oprijemljivega sveta in raziščete duhovnost, vero in svoje fantazije. Torej, Neptunovo direktno gibanje vas lahko spodbudi, da živite v zanikanju, vendar se je potrebno temu upreti. Vsi imamo specifične strahove in dvome, s katerimi se ne ukvarjamo, sedaj pa boste sprevideli, kaj je točno tisto, kar potrebujete in se nepotrebnih strahov znebili.

Direkten Neptun vam omogoča, da zunanje dejavnike držite trdno v rokah in da pobegnete v vaš notranji svet.

Če boste sledili Neptunu, boste našli kreativne načine za reševanje problemov in se rešili napačnega razumevanja določenih zadev in situacij. Izzvani boste, da poiščete mejo med dejanskim in želenimi cilji. Ne zapadajte v nobene pasti, ki bi vam lahko škodovale samo zato, ker se zdijo neškodljive na prvi pogled. Komplicirane situacije lahko povzročajo veliko nepotrebnega stresa, zato poskušajte ostati čim bolj objektivni.

Sanje, ki so se tiho kopičile v vaših mislih, se lahko počasi dvignejo na površino, in s pomočjo direktnega Neptuna lahko ukrepate, da jih spremenite v resničnost in z njimi zaživite bolj sproščeno življenje.

Članek je bil objavljen: Sensa.