Vpliv Merkurja v februarskih dneh. Kaj lahko pričakujete?

Merkur se je 3. februarja začel gibati v znamenju rib. Ta Merkur je zelo prijazen, prilagodljiv, umetniško naravnan, naiven, intuitiven, topel in skrben. Prinaša ti tudi nezanesljivo, neorganizirano in raztreseno energijo. Preverite vpliv Merkurja in bodite pripravljeni!

Vpliv Merkurja v februarskih dneh.

Najboljši način komunikacije bo vključeval uporabo intuicije.

Tako se boš v prvi polovici februarja osredotočala bolj na razpoloženje in ne toliko na dejstva. Svojo pot boš izoblikovala skozi razne razprave. Povedala boš to, kar bodo drugi želeli slišati. Ton pogovora bo nežen in na vsak način se boš skušala izogniti konfliktom. Ne boš si želela samo zmagovati, želela si boš sodelovati in povsod kjer si prisotna, pustiti svoj pečat.

Vpliv Merkurja bogati tvoje področje znanja, logike in spretnosti odločanja.

Pri sprejemanju novih informacij se boš ukvarjala z manjšimi dejstvi, da pridobiš večjo, bolj jasno sliko. Merkur v Ribah ti lahko povzroči, saj tvoj sistem prepričanj ne bo popolnoma dodelan, zmoti te lahko občasna zasanjanost.

Preberite tudi ŽENSKE, PRI KATERIH JE INTUICIJA IZJEMNO RAZVITA

Gibala se boš s tokom in ohranjala harmonijo v svojem življenju. Čeprav boš na trenutke nekoliko zmedena, pomembnih stvari ne boš pozabila. Tvoja lekcija je, da se naučiš bolj osredotočiti se na osnove vsake situacije, preden začneš zidati gradove v oblakih. V tem času bodo tvoj um usmerjala čustva in domiselni vtisi, bolj kot logično razmišljanje. Tvoj prebujen um bo hkrati darilo in izziv.

Ta vpliv spremlja umetniška podoba, zato te bodo privlačili glasba, gledališče, vizualna umetnost, filmsko ustvarjanje ali fotografija.

Ta Merkur ima tudi nežen socialni pridih, zato bo ustvaril čudovit most v tvojih odnosih. Prijateljice bodo zadovoljne s tvojim načinom dojemanja, skupaj se boste znale zavihteti v prijetno dogajanje, spremljal te bo tudi občutek, da so odnosi veliko bolj pristni.

Da boš na zabaven način zaključila Merkurjevo direktno gibanje, lahko v soboto 15.2.20 ob 23h obiščeš najbolj čaroben parti v mestu Who am l?, Čin čin, Tržaška cesta 2, Ljubljana. Povabi svojo prijateljico, prijatelja, kogarkoli pač, s katerim bi rad preživela ekskluzivno zabavo v maskah. Resident Dj-i Vam pripravljajo pravo plesno poslastico za Valentinovo. Nabrusi pete, spedenaj se, saj veš, da plešemo skupaj do jutra. Ujemi zadnje karte na Olaii

Nabrusi pete, spedenaj se, saj veš, da plešemo skupaj do jutra

Merkurjeva retrogradnost, ki prinaša nekaj zmedenih situacij

Merkur se 17. februarja začne gibati v retrogradni smeri, zato pričakuj elemente težje komunikacije, potovalne in tehnološke težave. Kadar bo kakšna frustracija potrkala na tvoja vrata, je najboljše, kar lahko narediš, da se usmeriš v nekaj kreativnega. Če boš začela biti pozorna na to, kako se dogodki spreminjajo v različnih fazah, boš spoznala, kako pomembno jih je upoštevati.

Komunikacija

Ko je Merkur retrograden, ne delaj nobenih pomembnih korakov.

V tem času bodo cilji za prihodnost morda obtičali na mestu, torej boš težje načrtovala. Retrogradno obdobje ni pravi čas za podpisovanje nobenih pogodb ali sklepanje novih sporazumov. Če v tem času začneš z novo službo, preveri vse informacije, saj si lahko celo zavedena.

Najboljše se boste z retrogradnim Merkurjem razumele rojene v znamenju dvojčka in device, ovnice in levinje pa bodite še posebej previdne, da vam Merkur na pot ne postavi kakšne večje preizkušnje.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si