Ljubezen, lepota in vpliv Venere v zadnjih dneh leta

Razmerja boste začeli v zadnjem delu leta dojemati veliko bolj resno. Venera v kozorogu vas bo povabila, da vložite trud, potreben za pridobitev ljubezni in naklonjenosti, ki si jo resnično želite. Za tiste, ki ste v razmerju, je to priložnost, da se lotite ​​težav ali poglobljenih pogovorov o prihodnost. Ko je Venera v Kozorogu, je pravi čas, da se vsi bolj potrudimo na področju ljubezni, lepote in financ. Zato preverite Vpliv Venere v zadnjih dneh leta!

Vpliv Venere v decembrskih dneh

Kaj pa tisti, ki iščete ljubezen in hrepenite po novi romanci?

To obdobje je vaša priložnost, da odvržete nesmiselne vzorce, ki vam preprečujejo spontana poznanstva. Z Venero v kozorogu vas bo spremljala želja po resnem in stabilnem razmerju, avanture vas tokrat ne bodo najbolj zanimale.

Poleg vpliva na ljubezen in odnose ima Venera v kozorogu enak resen vpliv na vse stvari, povezane z lepoto in zunanjim videzom. Ta vpliv vas lahko spodbudi k temu, da boste želeli doseči bolj umirjen slog. Prav tako je to odličen čas, da začnete z umetniškimi prizadevanji, o katerih ste razmišljali, saj boste lažje prišli do cilja.

Vpliv Venere napoveduje, da se boste na področju osebne rasti morda počutili osamljeno.

Kljub vsemu boste spoznali, da si  je za stabilne odnose treba vzeti čas in jih postopoma razvijati. Venera v kozorogu bo skušala umiriti vse tisto, kar je njena predhodnica Venera v strelcu razburkala. S tem vplivom boste sanjali o trnih razmerjih, varnosti in kolikor se le da, boste ubežali nestabilnim razmerjem in ljubimcem, ki se že dlje časa ne odzivajo.

Pri osvajanju boste nekoliko staromodni, vendar prepričani, da boste ujeli nekaj trajajočega. Težje pa boste neobremenjeno razlagali o tem, kaj v globini čutite in zaznavate. Pomembno bo ob sebi imeti prijatelje, ki razumejo vaše potrebe po zasebnosti, ter vas podpirajo.

Venera

Ljubezen bo po 20. decembru dobila povsem drugačno podobo, saj Venera prehaja v znamenje vodnarja.

Venera v Vodnarju je najboljši čas za iskreno ljubezen. Poudarjeno bo podpiranje idealov, prijaznosti in individualnosti. Čutili boste intenzivno željo, da se obkrožite s tistimi, ki jih imate radi in se predate različnim oblikam ljubezni.

Na področju mode in lepote vas bodo privlačile sodobne, izvirne oblike in z lahkoto si boste pričarali svoj osebni slog. Čas je, da eksperimentirate z novimi načini oblačenja in se naličite tako, da boste opaženi. Meja med ljubeznijo in prijateljstvom bo s tem vplivom zelo tanka. Vodnar vlada prijateljstvu, zato ne bodite presenečeni, če vas bo sedaj zamikal nekdo, ki je že dolgo vaš prijatelj.

Vpliv Venere, če ste samski?

Verjetnost, da srečate novega ljubimca ali celo partnerja prek skupnih prijateljev in družabnih izletov bo močno povečana. Če ste se pripravljeni družiti, je to več kot odličen čas za nove priložnosti!

V odnosih se boste opirali bolj na razum kot na srce. Svoboden objem ljubezni vam bo podaril prostor za gibanje, zaradi česar bo ljubezen manj globoka, odnosi pa manj obremenjujoči. Ta vpliv ni niti malo posesiven, zato lahko v ljubezenske odnose doprinese svežo, spontano energijo.

Venera v Vodnarju bo popestrila področje intimnosti in vas spodbudila, da se ponovno povežete s poštenostjo, prijateljstvom in skupnimi interesi. Bolj ko boste odprti, večja je verjetnost, da boste našli ljubezen. Prihajajo neverjetne ideje za zmenke in odlična komunikacija, ki lahko ljubezenske odnose popelje v višave.

Pripravljeno za: Elle.si

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020