KAKO MERKUR V TEHTNICI VPLIVA NA VAŠE ZNAMENJE?

Vas zanima, kako bo Merkur v znamenju tehtnice v septembru vplival na astro znamenje, v katerem ste rojeni?
Vas zanima, kako bo Merkur v znamenju tehtnice v septembru vplival na astro znamenje, v katerem ste rojeni?

Vas zanima, kako bo Merkur v znamenju tehtnice v septembru vplival na astro znamenje, v katerem ste rojeni?

Predviden čas branja: 4 minutes

Merkur je v znamenje tehtnice prešel 30. avgusta, kjer se bo nahajal do 5. novembra. Do 27. septembra se bo gibal v direktni smeri, zato je prav da to izredno ugodno obdobje izkoristite za napredek. Iskali boste predvsem harmonijo, ravnotežje in kompromis. Vpliv vam bo priskočil na pomoč pri povezovanju z ljudmi. Pogosto se boste za pomoč pri pomembni odločitvi obrnili na druge.

Delovali boste prijazno in široko misleče, vendar se boste kljub temu znali držati svojih načel, kadar bo to potrebno.

Vas zanima, kako bo Merkur v znamenju tehtnice v septembru vplival na astro znamenje, v katerem ste rojeni?

Konfliktov ali surovega obnašanja enostavno ne boste prenesli. Hitro spreminjanje situacij bo naporno, ker se ne boste sposobni hitro prilagoditi. Raje boste pretehtali vsako vprašanje in se počasi odločili. Merkur v tehtnici spodbuja umetnost in uživanje v literaturi. Kultura bo sedaj še bolj pomembna. Da popolnoma spoznate svoj um, boste potrebovali tudi informacije drugih. Prisotna bo stalna potreba po odzivu.

OVEN

Najti ravnovesje z drugimi za vas običajno ni lahko. Vendar pa se boste v naslednjih nekaj tednih na tem področju odlično znašli. Znali se boste pomiriti, kar bo ustvarilo harmonijo v odnosih. Potem bodo odnosi bolj uravnoteženi in vi bolj zadovoljni.

BIK

Začnete urejati svojo dnevno rutino in temu primerno prilagodite tudi pomembne obveznosti. Opozorilo je, da si morate vzeti pravi čas za počitek, v nasprotnem primeru prihaja stres. Z ugodnim Merkurjem se boste počutili, kot da dobivate svojo moč nazaj.

DVOJČKA

V naslednjih nekaj tednih naredite nekaj drugačnega. Če izstopite iz svojega območja udobja, boste videli, da ima svet neskončne možnosti. Če se počutite slabo, bodite previdni pri tveganjih, ki jih prevzamete, da zagotovite čim boljše rezultate.

RAK

Ugotovili boste, da ste nekoliko bolj konvencionalni v besedah, ki jih govorite. Ne gre za to, da ste v miselnosti tradicionalni, samo razmišljate o stvareh z zadržanega vidika, da zagotovite sebi notranji mir. Ne delujte introvertirano, saj vas ne bodo opazili.

LEV

Prihaja veliko praznega klepetanja, kar bo negativno vplivalo na vašo energijo. Nehajte biti paranoični in ne mislite, da drugi govorijo slabo o vas, saj ne morete nadzorovati njihovih dejanj. Osredotočite se samo nase in ne na to, kar mislijo drugi o vas.

DEVICA

Izkoristite čas ugodnega Merkurja, da uredite svoje finance. Če potrebujete nasvet o svojih navadah in naložbah, je pravi čas, da se obrnete na tiste, ki imajo znanje na tem področju. Zaradi nasvetov, ki jih boste poiskali, boste prihranili veliko denarja.

TEHTNICA

Kot običajno bo tudi sedaj ljubezen v vaših mislih in v srcu. Delovanje iz srca bo ustvarilo globljo vez s tistimi , ki se nahajajo v ožjem krogu. Sedaj je čas, da se uveljavite in se soočite s svojimi čustvi. Presenečeni boste nad tem, koliko vam določene stvari pomenijo.

Vas zanima, kako bo Merkur v znamenju tehtnice v septembru vplival na astro znamenje, v katerem ste rojeni?

ŠKORPIJON

Skrivnosti bodo ostale skrite, večinoma po vaši presoji. Čeprav vam ni treba deliti podrobnosti svojega življenja, se boste odločili odpreti se in obvestiti tiste, ki so vam blizu, o tem, kaj se vam dogaja v podzavesti. Vse skupaj bo v prihodnje ustvarilo bolj stabilne odnose.

STRELEC

Čas je, da se prilagodite svojim osebnim ciljem. Če dovolite da vas vodijo sanje, boste lahko ustvarili in manifestirali takšno življenje, ki si ga želite v prihodnosti. Naredite seznam svojih vizij, ki prikazuje vaše želje, ki se lahko kmalu uresničijo.

KOZOROG

Bodite previdni pri tem, kaj delite na družbenih omrežjih. Morda vas bo nekaj preganjalo, zato morate svoja čustva in občutke varovati zase. Lahko namignete, namesto da zaupate vse kar vas pesti. Podarite nekomu od prijateljev priložnost.

VODNAR

Namesto da bi se osredotočali na težave v majhnem obsegu, jih poglejte s širše perspektive. Ko si dovolite narediti korak nazaj in si stvari ogledati z razdalje, boste lahko sprejemali jedrnate in natančne odločitve, ter bolje razumeli določeno situacijo.

RIBI

Usmerite se k temu, da odkrijete največjo resnico o odnosih in situacijah. Opozorilo je, da morda ne boste našli logičnih razlag za zadeve, kar pomeni, da se boste morali nasloniti na svojo intuitivno stran, da bi našli odgovore, ki jih iščete in po njih vztrajno hrepenite.

Ta vpliv je povezan s poštenim načinom razmišljanja. V vsaki situaciji boste želeli skrbno pretehtati obe strani vprašanja, pridobiti mnenje in se šele nato odločiti.  Globoka nenaklonjenost soočanju z neprijetnimi, a pomembnimi resnicami in resničnostmi bo simbolizirala intelektualno šibkost. Spoštovali vas bodo zaradi pripravljenosti na kompromise in nadarjenosti za taktično urejanje nestanovitnih situacij.