JUPITER PREHAJA V ZNAMENJE RIB

Jupiter se začne gibati v znamenju rib, razširil bo vaš um
Jupiter se začne gibati v znamenju rib, razširil bo vaš um

Jupiter se začne gibati v znamenju rib, razširil bo vaš um

V četrtek 13. maja se Jupiter začne gibati v znamenju rib. Jupiter je znan po svoji sposobnosti razširiti vaš um, srce in dušo. Jupiter je namenjen temu, da seže dalje in presega vaše meje, zaradi česar je njegov tranzit skozi znamenje rib tako poseben. Znamenje ribi predstavlja brezmejnost. To je znamenje, ki uživa v duhovnosti, domišljiji in povezanosti. Jupitrova povezava z energijo rib pomaga povečati ta obsežen način življenja, pomaga vam doseči občutke, misli in izkušnje, ki jih prej niste mogli niti sanjati.

Jupiter je zelo zadovoljen, ko plava v širokih in globokih vodah rib.

Jupiter se začne gibati v znamenju rib, razširil bo vaš um

Jupiter je znan kot veliki učitelj, toda med njegovim tranzitom skozi ribi najpomembnejše znanje ne izhaja iz branja knjig ali poslušanja. To je čas, da se učite iz svoje duše. Čas je, da znanje pridobivate s tišino, bodisi z meditacijo ali hojo po mirnem gozdu. Z Jupitrom v ribah resnične nagrade najdete v vaših srcih, ne v glavah. Vaša povezava z nečim večjim od vas skozi to obdobje narašča. Ko se ribi in Jupiter združita, se vaš koncept vere močno razširi.

Ogromno se lahko naučite o lastnih duhovnih povezavah s poslušanjem izkušenj in pogledov drugih.

Namesto da bi se ukvarjali s tem ali so vaša osebna stališča pravilna, ali napačna, je to čas, da spoznate, da smo vsi povezani z istim občutkom duha. Četudi se poti, ki jih boste ubirali, in simboli ali nauki, ki jim sledite, razlikujejo od tega kar ste do sedaj spoznali. Zavedati se boste začeli, da obstaja veliko poti do povezovanja in razsvetljenja, ki vam lahko dejansko pomagajo utrditi ali razširiti lastne zaznave.

Medtem ko se Jupiter premika skozi znamenje rib, se vaš ego umakne in vaš občutek sočutja se izjemno razširi.

Jupiter se začne gibati v znamenju rib, razširil bo vaš um

V tem trenutku boste bolj intuitivni, močno boste zaznavali skrbi, strahove in trpljenje drugih. Jupiter je planet pozitivne energije in nagrade in v tem smislu je nagrada večja povezanost z bližnjimi in zavedanje, da ste resnično pomagali drugi duši, vas lahko vrne na pravo pot.

Na splošno nas Jupiter v tej poziciji blagoslovi z lepo energijo, ki pomaga krepiti odnose z drugimi in nas veliko nauči o sebi. Ribi je zelo idealistično znamenje in v kombinaciji z Jupitrovo obilico pozitivnosti lahko vaša pričakovanja postanejo tako idealistična, da lahko izgubite pravo smer. Ne smete izgubiti upanja, vendar se morate zavedati, da vam lahko malo previdnosti pomaga, da se izognete velikemu razočaranju. Zaupali boste v modrost, pridobljeno iz sočutja. V središču pozornosti se tokrat ne boste najboljše počutili, zato boste raje delovali iz zakulisja.

Kaj bi bilo dobro storiti v obdobju, ko se Jupiter nahaja v znamenju rib?

V obdobju, ko se Jupiter nahaja v znamenju rib je zelo priporočljivo poglobiti se vase in si priznati pretekle napake, ter jih skušati popraviti.

Na kaj morate biti še posebej pozorni, ko je Jupiter v znamenju rib?

Ko se Jupiter nahaja v znamenju rib, prihaja širokosrčnost, zato pazite, da vas kdo ne izkoristi.