Prihaja retrogradni Merkur, ki prinaša zmedo

Merkur je planet, ki vpliva na vaše področje dela, denarja, izobraževanja in delovanja. 31.oktobra, na noč čarovnic začne Merkur svojo retrogradno pot v znamenju škorpijona. Ta pojav je eden redkih, ki vsakogar prizadene na dokaj podoben način, njegovi učinki pa so vedno različni.

Prihaja retrogradni Merkur

Če sledite retrogradnim obdobjem Merkurja, lahko dolgoročno povečate produktivnost in se izognete vsaj nekaterim frustracijam, ki jih prinaša ta vpliv. Merkur je tisti, ki vlada vsem vrstam komunikacije, vključno s poslušanjem, govorjenjem, učenjem, branjem, urejanjem, raziskovanjem, pogajanjem, prodajo in nakupom. Prav tako ureja vse formalne pogodbe in sporazume ter pomembne dokumente.

Prihaja retrogradni Merkur, ki lahko povzroči kaos

Ker so pod domeno tega planeta vključene vse vrste kode, vključno z računalniškimi kodami, pa tudi prevoz, pošiljanje in potovanje, morate biti na tem področju v novembrskih dneh še posebej previdni, saj lahko ob nepazljivosti ta področja uidejo izpod nadzora.

Kaj bi morali in česa ne smete storiti med fazo retrogradnosti Merkurja?

V tem času ne delajte nobenih pomembnih korakov. Ne bodite presenečeni, če se nič ne bo uspelo uspešno rešiti, skoraj nemogoče je tudi načrtovati. V obdobju retrogradnosti je težko sprejemati odločitve drugih. Tudi če bo sprejeta odločitev, se lahko spremeni, bodisi takoj po tem, ko se bo Merkur preusmeril v direktno gibanje.

To ni pravi čas za podpisovanje nobenih pogodb ali celo sklepanje novih sporazumov. V tem času se ne podajajte v večje adaptacije in ne podpisujte najemne pogodbe.

Merkur v znamenju škorpijona vas lahko preizkusi v najglobljih območjih intimnosti, ne glede na to, ali je zadeva čustvena, spolna ali finančna. Čustveno povezanost lahko poglabljate z govorjenjem resnice in še bolj s poslušanjem resnice, vendar bodite pozorni na morebitne izkrivljene informacije.

Prihaja retrogradni Merkur
Prihaja retrogradni Merkur

Prihaja retrogradni Merkur, ki lahko razkrije usodne pomanjkljivosti v odnosu.

Spolna intimnost se lahko poglobi ali zaključi. Pripravljeni morate biti zares razumeti svojega partnerja, le tako lahko pričakujete pozitivne spremembe.

Čas je odličen čas za pošteni pogovor s partnerjem, bodisi zakoncem ali poslovnim partnerjem o skupnih financah. Čas je, da ponovno preverite, kako delujte na področju denarja.

Retrogradni Merkur v škorpijonu je močan vpliv, ki lahko vaše sposobnosti razmišljanja vrže v ogenj. Čeprav bodo vaše zaznave morda zelo ljubeče, besede, ki tečejo iz vaših ust, nakazujejo drugačen vibracije.

Morda se vam bo zdel nekdo bolj sumljiv in negotov, zaradi povsem nerazumljivega razloga. Posledično lahko negativno razmišljanje ali občutki obarvajo način izražanja. V tem času bi lahko rešili vprašanja, ki vas preganjajo že od otroštva. Katere so ključne prioritete v vašem življenju? Kako jih lahko preoblikujete?

Vas zanima, kje se nahaja vaš Merkur?