Neptun v direktnem gibanju skozi znamenje rib vas lahko omehča

Neptun je sanjač, ​​umetnik, vizionar, skratka nekdo, ki zna staro pretvoriti v novo. Neptun to počne nežno, kot oceanski valovi, ki pljuskajo ob obalo. Mehko zameglijo sliko, se združijo med seboj, razkrojijo staro in omogočijo, da se ustvari vizija novega. Od 27. novembra dalje, se bo Neptun gibal v direktni smeri v znamenju rib.

Prehajate v obdobje, ko lahko preveč fantazirate ali celo popolnoma zavedete samega sebe. Nova smer v karieri, ki jo boste sprejeli z direktnim gibanjem Neptuna je lahko rdeča nit vaše prihodnosti. Vse, kar se vam zdi preveč dobro, da bi bilo resnično je lahko še boljše, le odločiti se morate, katere prijeme uporabiti, da bodo zadeve stekle bolj gladko.

Neptun v direktnem gibanju krepi predvsem sanje

Sanje žal niso vedno enake realnim ciljem. Cilji pa se morajo prepletati s sanjami, zato boste tokrat lažje popeljali svojo pravljico v realnost.

Ne bodite presenečeni, če boste morda bolj utrujeni kot ponavadi, vendar je to le klic v vaš notranji svet, saj Neptun želi, da gledate znotraj namesto zunaj. Neptun vas lahko omehča, odpira v vas smernice za naklonjenost, razumevanje in sočutje. Opozori vas na malenkosti, ki ste jih morda ignorirali ali se jih ne zavedate. Vaša intuicija bo močnejša in čudovita vizija vas lahko popelje skozi trenutke obupa na dolgi poti.

Neptun v direktnem gibanju

Neptun je planet, ki vam v najboljšem primeru omogoča, da vidite onstran oprijemljivega sveta in raziskujete duhovnost, vero in fantazijo. Temna stran Neptuna je, da vas njegova ljubezen do iluzije lahko tako močno navdihne, da pobegnete pred realnostjo.

Neptun v direktnem gibanju vas bo s svojim premikom ponovno spomnil, da morda živite v zanikanju.

Vsi imamo posebne strahove, s katerimi se ne želimo ukvarjati, vendar bi bilo priporočljivo, da bi sedaj izkoristili vpliv direktnega Neptuna in se z njimi soočili. Neptun vam omogoča, da zunanje dejavnike ohranjate na dosegu roke in pobegnete v lasten svet takrat, ko vam to najbolj ustreza.

Prevara in zanikanje se lahko z njegovim premikom hitreje odkrijeta. Bolj domiselni in navdihnjeni boste lažje odkrivali nejasne obraze. Če  boste imeli srečo, boste lahko našli ustvarjalne načine za reševanje problemov napačnega dojemanja. Izziv vam bo poiskati ločnico med resničnimi in dosegljivimi cilji v primerjavi s sanjami. Preveč iluzorne situacije povzročijo veliko nepotrebnega stresa, zato poskušajte biti čim bolj objektivni.

V ospredje s tem vplivom prihajajo idealizem, sočutje, domišljija in duhovnost. Sanje, ki se tiho nahajajo v vašem srcu, se lahko počasi dvignejo na površje. Sedaj je na vas, ali jih boste spremenili v resničnost ali ne.

Navsezadnje moramo za to, da uravnotežimo realnost v sanjah, videti tudi, kaj je mogoče doseči.

Sprejmite tudi dejstvo, da ni vedno zavrnitev, če nekdo reče, da želi biti sam in ni neuspeh, če se nekaj na poslovnem področju podre. Neptun v direktnem gibanju je vsekakor najboljši čas, da naredite nekaj zase, poskrbite za svoj videz in izboljšate svoje  počutje. Čeprav je Neptun planet žrtvovanja, v tem času postavite meje in se predvsem naučite reči ne, ko vam nekaj ne ustreza.

Preverite, kje se je ob rojstvu nahajal vaš Neptun?