Jupiter v kozorogu prinaša več resnosti in vztrajnosti

Jupiter, ki v prvih dneh decembra prehaja v znamenje kozoroga prinaša izboljšanje pravil in povečanje materialne blaginje. Od 3. decembra 2019 do 18.decembra 2020 bo Jupiter potoval po znamenju kozoroga.

Medtem ko se Jupiter seli v zemeljsko znamenje bodo vizije izboljšanega bogastva, statusa in materialne varnosti med tem verjetno popestrile tako osebno kot globalno. Prihaja iskanje boljših načinov organiziranja življenja in družbe na splošno, prizadevanje za večjo odgovornost pri javnih dolžnostih, pa tudi izboljšanje morale.

Kozorog je zemeljski znak in je zelo povezan s fizičnim in materialnim življenjem.

Povezan je tudi s strukturami in organizacijo, ki so potrebne za zagotavljanje materialne blaginje. S svojo skrbno zaskrbljenostjo se neprestano prebija do vrha gore, kljub temu, da je težaven, je vztrajen. Kozorog je ambiciozen znak, ki si želi priti na vrh in to doseže tako, da je previden, praktičen in organiziran.

Jupiter v kozorogu prinaša več resnosti in vztrajnosti

Jupiter je planet širitve, izboljšav in priložnosti, zato je to čas, da širimo obzorja v zemeljskih, materialnih zadevah in presežemo tisto, kar je že znano, in investiramo v nekaj pomembnega za prihodnost. Jupiter je tudi planet sreče, zato bi se morale pojaviti priložnosti, ki vam omogočajo, da se širite in izboljšujete, vendar s trdim delom.

To je čas, da ugotovite, kaj je ključnega pomena za prihodnost.

Morda za izboljšanje finančnega stanja, za boljšo kariero, napredovanje in začetek kakšnega novega poslovnega podviga. Energija Jupitra v kozorogu vključuje učenje novih znanja, boljšega sistema ali raziskovanje novih postopkov in struktur za izboljšanje načina vodenja stvari. Lahko prevzamete novo odgovornost ali večjo naložbo, kar zagotavlja stabilnost. To je čas, da izkoristite nagrade preteklega trdega dela.

V tem času vam lahko koristi, če uporabljate spretnosti in lastnosti kozoroga, kot so vztrajnost, zanesljivost, praktičnost, zdrav razum, logika in sistematičnost. Cilje lahko dosežete z razvijanjem samodiscipline in odgovornosti ter sposobnosti organiziranja in strukturiranja svojega življenja.

Jupiter v kozorogu je tradicionalist v najboljšem pomenu besede.

blankZaradi tega vpliva boste konservativni, saj boste načrtovali svoje korake zelo previdno. Svoj čas in talente boste uporabljali za tisto, kar si v življenju najbolj želite. Vaša prednost bo v zaupanju, da s trdim delom in potrpljenjem lahko dosežete svoje cilje.
Namesto nepremišljenih skokov naredi Jupiter v znamenju kozoroga premišljene korake, da sanje postanejo konkretna resničnost. Ta tranzit vas navdihuje, da iz svojih vizij ustvarite trajno zapuščino. Podpira gradnjo trajnih struktur, ki pogosto izhajajo iz obstoječih modelov iz zgodovine ali izkušenj.

Ta Jupiter se osredotoča na korake, ki vodijo do uspešnega končnega rezultata. Na ta način gre za tranzit, ki spodbuja fiskalno zadržanost in prizadevanje za stabilnost na preizkušene načine.

Preverite, kje se je ob rojstvu nahajal vaš Jupiter?