Luna v levu

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi, na pojedino boste z veseljem tudi koga povabili.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost. Oblačila v rumeni, oranžni in rdeči barvi bodo danes čudežno delovala na okolico, zato se jim nikar ne izogibajte. Nakit naj bo zlat ali srebrn, vsekakor pa eleganten. Če že nekaj časa razmišljate o obisku drogerije, je sedaj pravi čas, saj bo vaš občutek, kaj potrebujete pravi.

Ker boste manj občutljivi za bolečino, se lahko posvetite čiščenju kože in urejanju obrvi. Lasje bodo voljni in močnejši, če jim boste privoščili naravno masko. Obisk kozmetičarke ali frizerja vam bo godil. Razne masaže za sprostitev mišic bodo dobrodošle.

Preberite več

Podpis pogodbe
Podpis pogodbe
Kulturne prireditve
Kulturne prireditve pozitivno
Zabava
Zabava pozitivno
Lepotni rituali
Lepotni rituali pozitivno
Lunin koledar >